אשמח לעזרה

אשמח לעזרה

אני לקראת סיום התואר הראשון שלי ומעוניינת בשנת חופש לפני התואר השני.
מאוד רוצה לעסוק בעבודה חוקית ומכניסה בארה"ב וקצת מתקשה למצוא משהו שמתאים לי
(כל האתרים מלאים בעגלות\אופר\מנעולנות שאינם מתאימים לי)
אני מבינה שאני יוצאת כאן לדייג קשוח אבל אם מישהו מכם מכיר משהו מעניין לתקופה קצרה אשמח שתכתבו לי.
שיהיה המשך שבוע מצויין לכולנו-

elley

New member
נתחיל מהבסיס: מותר לך בכלל לעבוד בארה"ב?

אני מעוניינת

להוציא ויזת עבודה דרך מקום מסודר שיוציא לי בדומה למה שהסוכנות היהודית מאפשרת.

Boston Guy

New member
זה משהו שקצת דומה למחלת המלאריה

פעם בחצי שנה יש התפרצות של המחלה - היא שואלת את אותה שאלה, מקבלת בכל פעם את אותה תשובה ("לונדון לא מחכה לה")- ואחרי חצי שנה מפציעה שוב.

elley

New member
ואללה

יכולתי

להתחיל לנגח, להצטדק, לעקוץ אבל אני לא רואה שום טעם כזה מול אנשים שיודעים לעשות זאת יותר טוב ממני.
לשאר חברי הקבוצה אשמח להיעזר בכם ותודה על מי ששלח מסר.

liveandLOVEit

New member
זה פשוט נושא מאד בעייתי

להוציא אשרת עבודה למישהו זה עניין ארוך ויקר.
עושים את זה בדר"כ לאדם עם כישורים ספציפיים \ תואר מתאים או שניהם, ואחרי היכרות מסויימת, ראיון, עבודה בסניף החברה במדינה אחרת וכד'...

לא נהוג לנסות ולהתאמץ להוציא אשרה שכזו לאדם שאינו רוצה להשאר לתקופה ארוכה, מה גם שהוצאה של אשרה כזו יכולה לקחת הרבה הרבה הרבה זמן, אני מכירה כאלו שלקח להם מעל שנה וביקשו אותם חברות מאד גדולות בארה"ב בעקבות הניסיון הרב והתואר הספציפי שלהם וכמובן התחייבות לחוזה מאד מדוייק.

בכל אופן, אני תמיד אומרת שכדאי להשאר אופטימי ואולי יימצא לך משהו, תמשיכי לחפש באינטרנט ,
בהצלחה!!

Boston Guy

New member
זה בסדר. בפורום אחר היא שואלת על ויזת תייר

נראה כאילו היא מבינה שבצורה חוקית היא לא תמצא דרך לעבוד בארה"ב, וכמו ישראלים רבים היא עוברת לתכנית ב'...

לאדון בוסטון

לא ברור לי אם אתה מנסה ליצור גלוריפיקציה לעצמך או איזה סוג של מעמד יודע כל אבל שלא כמוך אני מנסה להשיג מידע (לשם כך נוצרו הפורומים). במילים אחרות צא מהאובססיה יש לך בטוח דברים מעניינים יותר לעשות יקירי. תאמין לי שלי יש.

Reut Mor

New member
אם יורשה לי..

היי. גם אני כנראה "חולה במלאריה" , משום שגם אני חשבתי לתומי שהפורומים נועדו בדיוק בשביל זה.
גם אני שלחתי מספר הודעות במספר פורומים דומים על אותו נושא וקיבלתי תשובות עוינות, ציניות, וכמובן שלא עוזרות.
אינני מבינה אם כך למה נועדו הפורומים. מרגיש לי פתאום לא נוח לשלוח כאן הודעה, שחלילה מישהו יתעצבן.
אז חברי פורום יקרים, אם כלכך קשה לכם לראות את אותן השאלות שוב ושוב בפורום הזה ובכלל, אתם באמת לא חייבים להשתייך, או שתקיימו קריטריונים מאוד ברורים ומוגבלים בנוגע לפורום, למרות שזה לא הגיוני כלכך לעשות.. מה שכן, בבקשה אל תגרמו לאדם שמעוניין בעזרה להרגיש לא נעים.
וציפור האגמים, גם אני מחפשת תשובות לשאלה שלך, ואשמח אם תספרי לי אילו תשובות קיבלת ובכלל מה הכיוון שלך, אולי נוכל להיעזר אחת בשנייה, כמדומני אנחנו באותו מסלול.
ובכדי שיהיה נוח ונעים לכולם, אפשר להתכתב במיילים
[email protected]
תודה רבה

למעלה