אשמח לעזרה

אשמח לעזרה

אם זיכרוני לא מטעה אותי, בעבר הבנתי שאתן לא עפות על נעלי הקנווס, אבל אני נעלתי כאלה בשנה שעברה בקיץ ומאוד נהניתי. עכשיו נראה שהן בכל מקום ואני משוועת לזוג רענן. אז שאלות בהקשר הזה

האם שיניתם את דעתכן? לי קורה שאני לא משתגעת על איזשהו טרנד אבל מכיוון שהוא בכל מקום, זה גורם לי לבחון מחדש
האם ראיתן איפשהו בארץ משהו נחמד? כי אני טרם
משתעשעת ברעיון להזמין לי זוג אבל לא יודעת איך המידות - מדויקות או לא - ובכלל מה עדיף?

http://www.toms.com/

או

http://www.soludos.com/

ושאלה לא קשורה - למי שרגישה למתכות, ולא יכולה לענוד עגילים שאינם מזהב, האם עגילי גולדפילד, מצופה זהב, פליז וכל היתר עושים רגישות גם כן? בכלל אם מישהי יודעת מה ההבדל בין הסוגים? תמיד כששאלתי, כל מעצבת/מוכרת היללה את שלה יחסית לסוגים האחרים, אבל לא הצלחתי לקבל תשובה חד משמעית.

תודה וחג שמח!!

בעיניי זה עדיין זוועה

נעלי בד *יפות* ונשיות (פיפ טואו פרחוני מהמם) ראיתי בביג טום, של Blowfish. משגעות טוטל לוס.

לגבי העגילים - לי גולדפילד זה בסדר, ואני די רגישה. מכסימום מורחים לק שקוף מעל.

sheffys1

New member
אני גם לא מחובבות הסגנון הזה...

כמו שאביגיל אמרה, יש בביג טום נעלי בד משגעות (את לא חייבת להגביל את עצמך ל - blowfish, יש שם עוד סוגים
).
הבעיה שלי עם נעלי בד, היא שאני מזיעה בכפות הרגליים, מה שגורם להן להסריח עד לב השמים תוך פחות מחצי עונה (מושך, נכון?!
)

מורררצי

New member
לגבי נושא העגילים..

(מנסיון בתור מוכרת)-

גולדפילד זה למעשה סגסוגת מתכות והיא מכילה בין 5% ל10% זהב, וכך בעצם מתקבל מראה הדומה מאוד לזהב (לפעמים כמעט בלי הבדל).

פליז זו גם סגסוגת של מתכות אבל לא מכילה שום זהב. הצבע הבסיסי הוא כהה.
בד"כ מה שעושים מעצבי התכשיטים זה ליצור תכשיט מפליז ואחר כך לצפות אותו בזהב/ כסף,
ואז קורה מה שכולנו מכירות- אם לא שמרנו על התכשיט כמו שצריך סופו להתקלף ולהשחיר.

בקיצור,
אם את רגישה (כמוני) לא אמורה להיות בעיה מיוחדת עם גולדפילד, שכן הוא מכיל זהב ומתנהג כמעט כמוהו.
את יכולה גם לקנות עגילי גולדפילד זולים ולהתנסות איתם ליתר ביטחון, לדעתי לא אמורה להיות בעיה.

מורררצי

New member
ושכחתי להתייחס לעניין הנעלים

אני זוכרת שנתקלתי בהן, אבל לא יודעת להגיד באיזו חנות.
בעיני הן מדליקות, הצבעים מקסימים ואם יודעים לשלב אותן נכון בעיני זה שיחוק.

מקווה שעזרתי!

למעלה