אשמח לעזרה

אשמח לעזרה

אני מקפידה כבר חודש על תזונה מאוד נכונה (אני שוקלת 50 קילו בת 24 וגובה מאה חמישים וארבע) ואני רוב חיי על משקל תקין. למרות זאת חריגה מתזונה שעשירה בירקות דגנים ובריאות גורמת לי לבעיות של ממש (אפטות בלשון,הופעת פצעונים,עייפות גדולה וכאבי בטן תכופים). בד"כ כאשר אני מפסיקה עם ה"זבל" ואוכלת בריא הכל נעלם כלא היה. אולם הפעם זה לא קל ואני מרגישה רע מאוד גם עכשיו. הצואה שלי רכה,יש לי כאבי בטן ועיכול ואני נוטה לאלרגיות (למרות שאותן ניתן לשייך לעונה). חשבתי על רפואה טבעית כבר. מה לדעתכם ניתן לעשות\ או מה לבדוק כדי לדעת מה קורה? על איזה דברים כדאי להקפיד באכילה\לא לאכול? תודה רבה.

תשובה

ל"אוכל בריא"- עשיר בסיבים תזונתיים יש גם מחיר כמו גזים ונפיחות ,כאבי בטן ויציאות רכות שלאנשים מסוימיים זה לא מתאים. ממליצה לך לגשת לקבל ייעוץ מקצועי אישי מאיש מקצוע שבקיא בתחום ע"מ לקבל את העזרה המתאימה שגם תתאים למערכת העיכול שלך .

misty10

New member
התשובה בגוף השאלה...

את יודעת את התשובה לשאלה שלך, כי למעשה אמרת כשאת אוכלת בריא, אין לך את התופעות הללו... וגם הגוף שלך נשכר מכל העניין... למה את רוצה לאכול דברים שלא טובים לך?

מיסטי לא חושבת שהבנת

התכוונתי כי בדרך כלל אין לי אותן אבל הפעם,למרות השמירה, יש לי אותן.

misty10

New member
הייתי מציעה לך בתור התחלה

לבדוק חוסרים של ויטמינים ומינרלים בגוף... רפואה טבעית אכן יכולה לעזור, ואם תרצי אני יכולה לעזור לך בזה. כאבי בטן ועיכול, אולי גם כדאי לבדוק את זה דרך הרפואה המערבית... ו כשיש לך תשובות אפשר לדעת מה קורה, ואז לראות איך אפשר לפתור... לפעמים גם יש מצב של עומס על המערכות בגוף, אני למשל פעם בשנה עושה נקיון פנימי של הגוף ע"י הומאופטיה (זה נקרא דה טוקס קיט) אבל לא בהכרח זה מה שאת צריכה... לדעתי קודם צריך להבדק. גם לפני שאת פונה לרפואה משלימה/טבעית.

היי ציפור האגמים :)

אני מאוד ממליצה לך כן ללכת לנטורופת, כנראה הגוף שלך רווי ברעלים ותצטרכי לעשות ניקוי רעלים. כמובן מומלץ לבצע בדיקות דם לבדוק אם חסר B12- בחוסר נוצרות אפטות לרוב. תימנעי מאוכל לא בריא.

איזה רעלים עלולים להצטבר?

אני לא מעשנת ,שותה המון מים וגם אם אני אוכלת "שטויות" אני נחסמת אחרי דבר אחד אני כולי קטנה :)

רעלים

בכל מקום יש רעלים- באוויר, במים, באוכל... אנחנו צוברים אותו.. נכון שאצל מעשנים יש הרבה יותר אבל גם אצלנו שאנחנו לא מעשנים מצטבר אם לוקחים תרופות, שותים קפה, אלכוהול, באיברים פנימיים של בע"ח שאנו אוכלים מצטברים המון רעלים..

לא שותה קפה בחיים

אלכוהול כמעט בכלל לא ואם כן בכמויות מזעריות. לא חושבת שאצלי רעלים זו הבעיה אף פעם לא הגזמתי במשהו ואני בד"כ מאוד היגיינית. אף אחד לא מחוסן כלפי 100% מהדברים ברור אבל אני משוכנעת שאצלי הבעיה הזאת אם בכלל קיימת היא מזערית..

למעלה