אשמח לעזרה

daro27

New member
אשמח לעזרה

אני בן 25, מעולם לא רקדתי ומעולם לא עשיתי ספורט מאז ומתמיד משהו בריקוד משך אותי ומעולם לא העזתי לעשות את הצעד ולהרשם לשיעור האם לא מאוחר מידי? אני מאוד מעוניין לפתח כושר גופני, סיבולת לב ריאה, לחטב את הגוף בזכות הריקוד אני נמשך למחול מודרני, ג'אז, פופ אשמח לקבל המלצות למקומות טובים, לא המוניים לגילאים שלי שאין להם ניסיון, היש חיה כזאת? תודה לעונים

toto41

New member
אף פעם לא מאוחר! ותמיד כיף לרקוד!

אם תגיד מאיזה איזור אתה בארץ נוכל לעזור טוב יותר. בינתיים אתה יכול לבדוק באתר hoogle חלק מהמקומות, או דפי זהב מקומות שקרובים אליך. בהצלחה

ת"א

בת"א והסביבה יש שפע מקומות שבהם נפתחות קבוצות למתחילים. אני מציעה לכתוב בשורת החיפוש שעור בלט קלאסי למתחילים ותקבל שפע אפשרויות. חשוב להתקשר לפני שאתה מגיע ע"מ לאשר בוודאות את קיום הקבוצה... בהנאה והנעה....

../images/Emo45.gif

אני מעל גיל 35 ורוקדת בלט קלאסי. אין גיל לריקוד. אמנם התחלתי הרבה יותר מוקדם ותמיד התאמנתי,כך שגם כיום אני בכושר טוב. וגם כיום אני עושה שפגאט ועוד. אז אין גיל לריקוד. מאוד כיף לרקוד! אז קדימה,תתחיל. בהצלחה ובהנאה! וברוך הבא לעולמו הנפלא של המחול!

בטח שיש...

אם אתה מעוניין יש בראשון לציון בסטודיו לילך פרידמן קבוצת ג'אז מודרני לגילאי 25 פלוס...

למעלה