אשמח לעזרה..

rache2

New member
תודה רבה על העזרה

בנתיים עוד לא דיברתי איתה. ואם כבר טיפול שתלך אליו לבד..אז למה זוגי? שתלך לטיפול.. פסיכולוג.. היא לא תסכים בחיים.. טוב נראה מה יהיה. כתיבה וחתימה טובה:)

rache2

New member
טוב זה כבר ממש לא קשור לפורום הזה

אז סליחה מראש אם אני נתקעת..פשוט נתתם כמה עצות. דיברתי עם חברה שלי. והיא אומרת שרע לה ושהיא כבר לא יודעת מה היא רוצה. אז הצעתי שתלך לטיפול אולי אפילו לבד. שאלתי אותה אם היא רוצה שאני לפחות יברר ושאז היא תחליט והיא אמרה שאין לה כסף. אז אמרתי שיש ארגונים שעוזרים בלי כסף..זה נכון? או שאני הבנתי לא נכון? היא שאלה אותי מה זה בדיוק ומה הם עושים הארגונים האלה ולא ממש ידעתי מה לענות לה.. אז במה באמת מדובר? והאם יש משהו כזה באיזור ירושלים? תודה לכל מי שעונה

touti

New member
אני אצרף לך לינק של מכון בירושלים

שמטפל בזוגות מעוטי יכולת ללא תשלום. מאוחר יותר, כרגע לא מוצאת את הלינק, יש לי פרוספק בבית, התכוונתי ללמוד שם קורס.

rache2

New member
תודה רבה לך

ממש סליחה על הבורות אבל אני לא ממש מוצאת את עצמי באתר הזה להתקשר למס' של מוקד י.נ.ר? ולהגיד שהיא מעוניינת בייעוץ? סליחה על הההטרדה..

touti

New member
אני ממליצה להתקשר

ולדבר עם המזכירה, היא אולי תוכל להפנות אותך או את חברתך לאדם הנכון.

rache2

New member
תודה רבה רבה רבה

אני באמת מקווה שזה יזיז דברים בשבילה.. אי אפשר ככה יותר. מקווה שהיא תיהיה רצינית. המון המון תודה. וסליחה.

touti

New member
בכייף ותחזרי לעדכן אותנו

בהמשך. בשורות טובות.

rache2

New member
רק רציתי להגיד שבנתיים התקשרתי למקום הזה

שנתת לי את הקישור אליו ונתתי לה את הפרטים של חברה שלי ואני ממש לא יודעת עדיין מי מו מה רק רציתי להגיד שהצעד הראשון נעשה ושאם יתפתח אני יעדכן:) ושוב תודה:)

למעלה