אשמח לעזרה

miri3012

New member
אשמח לעזרה

חזרתי היום למקום העבודה אחרי חופשה. יש פגיעה על פי פרשנותי במעמדי ואף הרעת תנאים , כרגע מאוד נסערת . לכן שאלתי : איך עלי לנהוג במקום העבודה ? מיקום 1 - מלך המטבעות מיקום 2 - אס המטות מיקום 3 - שני הגביעים מיקום 4 - תשע החרבות מיקום 5 - הנזיר סיכום - עשר הגביעים קשה לי כרגע לראות את התמונה אשמח לכיוון . תודה

miri3012

New member
כמו שאני מבינה

מלך המטבעות רומז לי לשמור על מקום העבודה שני גביעים ממליץ על שיתוף פעולה 9 חרבות כמובן מייצג את הדאגות שלי הנזיר קשור להתבודדות ועצירה לחשבון נפש יחד עם זאת אס המטות מדבר על התחלות חדשות ו10 גביעים בכלל נפלא . קשה לי לראות את התמונה הכוללת ולא כל קלף בנפרד תודה ויום נעים

תוספת...

סך הנל פירשת נכון אבל אחדד לך קצת דברים - יש לך איזו בעייה בעבודה אם אחד המנהלים.. כנראה מסיבות אישיות שלו, אך יש לך סיכוי להתקדם עוד מספר שבועות במידה ותיתאפקי ולא תשברי את הכלים (כמו שלדעתי את לרוב עושה).. , שתפי פעולה אם האירגון , הסתכלי מהצד וחפשי שעת כושר כי לדעתי בשבועות הבאים מתפנה מישרה שלדעתי תתאים לך יותר- קידום לא אבל תפקיד חדש רוחבי כן שאף ייתן לך סיפוק רב יותר.. אס מטות ואחריו 10 גביעים מצביע לפחות בקונטקס הזה על סיפוק ריגשי, חומרי עדיין לא אבל ריגשי... לפחות זה... יום טוב ומקווה שהייתי לעזר

miri3012

New member
איש החתול היי

תודה על החידודים . אתה צודק הבעיה היא עם המנהל , בתחושה שלי השקולים אישיים ולא מקצועיים {אני מקווה שאני לא נשמעת פרנואידית } , בכל מקרה היום הייתי בשיחה נוספת , טעונה מאוד ואכן הבטיחה לבדוק תוספת של שעות ופיצוי בימים הקרובים מה שקודם לכן נשלל לחלוטין . אני אכן נוטה ל"שבור את הכלים " מאיפה זה ??? הפירוש ? ושוב תודה

הכל צפון בכלפייך...

שבירת הכלים מקורה באס והמילה עלי- מטות זה אש ולפי ההקשר של מיקום הקלפיס הבנתי על נטייתך " לשבור כלים " יום ניפלא... ויהיה רק טוב בעוד מספר שבועות..

אפרת29

New member
איש חתול, שאלה

למתחילה כמוני, איך הגעת למספר השבועות שיעברו עד שיהיה טוב? תודה, אפרת

למעלה