אשמח לעזרה

הדסים

New member
אשמח לעזרה

שלום רב, לטובת תחקיר לסדרת דרמה חדשה, אני מחפשת יוצא/ות בשאלה שבזמן או אחרי התהליך עבדו או עדיין עובדים במשק בית. מדובר בתחקיר בלבד שיעזור לנו לבנות עלילה יותר אמינה (לא מדובר בצילומים עצמם) ניתן לפנות אלי במסרים או כאן. תודה רבה

נצל``ש היזהרו ממתנות חינם.

מישהו מעוניין במנוי אינטרנט במהירות 1.5 לחברת ברק ב29 ש``ח? איכשהו נתקעתי עם התחייבות עד אפריל ובלי מחשב. < ככה זה שמקבלים חודשיים חינם>. בכולופן המעונינים ימסררו נא. תודה ושלום.

נצל"ש דרושים צעירים בעלי מוטיבציה

למכירות באזור המרכז, העבודה בימים א-ה בין השעות 17.00-22.00 בסיס+בונוסים, הודעה זו מתייחסת לנשים וגברים חרדים וחילונים. פרטים באישי

אבזץ

New member
נצל"ש דרושה צעירה, יפה וחטובה לפרטי + סקס

במחיר גמיש. הודעה זו מתייחסת לנשים בלבד. חרדיות ו/או נשואות תתקבלנה בברכה. הכותב מערער בנפשו. עם הצופים חולי הלב והלבלב (פנקריאס) הסליחה. الكاتب من المستأنف في نفس. مع المناظير من قلبي غطى بالرمل و البنكرياس الصفح

נצל"ש דרושה צעירה, יפה וחטובה לפרטי + סקס

תוכן: במחיר גמיש. הודעה זו מתייחסת לנשים בלבד. חרדיות ו/או נשואות תתקבלנה בברכה. הכותב מערער בנפשו. עם הצופים חולי הלב והלבלב (פנקריאס) הסליחה. الكاتب من المستأنف في نفس. مع المناظير من قلبي غطى بالرمل و البنكرياس الصفح

תתעל את האנרגיות, ותתעלל במוישה הבלוינד

סניף בני ברק מצדה 16 בני ברק 03-5742742

evc

New member
מצווה גדולה.בט' באב הוא בטח לא נמצא.

בכל מקרה,מקפיץ,למקרה שמישהו יראה וח"ו יעלו בו מחשבות זדון - דיינו.

אבזץ

New member
בסמינר לימדו ערבית?

בס"ה זה תרגום של השורה העברית האחרונה. אוכל בהיכן?

כן כבר גיליתי בעצמי

וזו היתה בדיחה כמובן... בכל מקרה למדתי בתיכון ולא בסמינר, ואם גרת בקהילה חרדית מחוץ לבני ברק או ירושלים אתה יודע מה ההבדל. אגב, אתה באמת יודע ערבית כל כך טוב או שהעתקת את זה מהיכן שהוא? אני מתעניינת בשפה הזו ויש לי כוונות רציניות ללמוד אותה.

evc

New member
איסמע יא בינתי

כיף אל חאל יא חילאוו? תבואי לכפר של אבזץ ילמד אותך ערבית טוב טוב.גם יקח אותך אישה רביעית יעשה ממך מלכה.. בחייאת יא בינתי.מלכה.רק תעשי פיתות כל היום אבל לא לריב עם אישה שלישית אה? היא מסוכנת יא וואראדי,כמו היאהוד.עוד לא עברה לה הקנאה מהראש אה? מתי את באה?

טוב אין צורך כבר

מצאתי את התרגום בעצמי.... סחתיין על הזהרת דוברי הערבית בפורום...

הסתדר תודה.

נא להפסיק להציף לי המסרים. ולא, אני לא מעונינת באביזרי מין יד שניה+דרושה פקידה. ויש לי הרבה מה לעשות הערב ובערב הבא וזה שלאחריו עד יומכיפור שבו אני מתעתדת לחזור בתשובה כי צ`עבם. א`גוטע חורבן לכל.

למעלה