אשמח לעזרה קטנה..

אשמח לעזרה קטנה..

קודם אציין שזה פורום מקסים. עברתי קצת ההודעות נבחרות וקיבלתי מלא רעיונות.
אני וחבר שלי חוגגים בקרוב שנה וחשבתי לקנות 12 בלוני הליום שעל כל בלון אכתוב חודש (לא מצאתי בלונים עם חודשים) שלבלון אחבר 12 מתנות קטנות.
המתנות הן:
כרטיסים להופעה.
בוקסר לבבות.
קינוח שאני אכין.
נעלי בית.
מחזיק מפתחות עם תמונה שלנו.
שמן עיסוי.
סט לגילוח.
חולצה.
תמונה ממוסגרת שלנו.
שני ספלים תואמים.

זה כל מה שחשבתי עד כה.. חסרים לי עוד שתי מתנות אבל אשמח לעוד רעיונות כי תמונה ממוסגרת ובוקסר קניתי לו בעבר (כנ"ל לגבי בושם, ארנק, בגדים, היינו לא מזמן ביום הולדתי בצימר) ואני לא רוצה לחזור על עצמי.
כיוון שאנחנו עוברים לגור ביחד עוד כמה חודשים חשבתי להכין לנו שלט לכניסה לבית "כאן גרים בכיף..." - מה דעתכם? האם להכניס את זה ל- 12 מתנות?

ודבר נוסף, חשבתי לעשות לו פאזל של 12 חלקים ובכל מתנה להכניס חלק ואז בסוף אחרי שיפתח את כולן הוא ירכיב את הפאזל..

אשמח לכל עזרה.

תודה מראש.

coolgift

New member
מזל טוב!

שנה זה ציון דרך שלא הולך ברגל...
לגבי הפאזל, אני מציע שתקחי את התמונה שאת מתכננת לשים במסגרת - להדביק אותה לקרטון ולחלק ל-12 חלקים. שימי חלק אחד בכל מתנה ותני לו את המסגרת כמתנה האחרונה, הוא יצטרך להרכיב את התמונה לתוך המסגרת.

את יכולה להכין מסגרת לדירה - זה דווקא רעיון חמוד מאד לשלב בתוך המתנות כיוון שזה גם מתקשר למעבר שלכם לשלב הבא, גם שנה ביחד וגם עוברים לגור ביחד.

רעיונות נוספים למתנות קטנות:
ארנק מעוצב
גאדג'ט לאייפון
פנס לד קטן
סימנייה מעוצבת אם הוא אוהב לקרוא (אפשר לקנות או להכין)
מצית מעוצבת (אם הוא מעשן)
עניבה או חפתים (אם הוא מתלבש אלגנט)

תודה רבה על התגובה

אהבתי את הרעיון של המסגרת אבל בדקתי את האפשרות שהפאזל יהיה עם מגנט מאחור כך שיהיה אפשר להצמיד למקרר אך אם בסוף אעשה את הפאזל במקום אחר בלי מגנט אאמץ לחלוטין את הרעיון של המסגרת..
לגבי הרעיונות הנוספים.. ארנק קניתי לו לא מזמן, ולגבי השאר זה לא כ"כ רלוונטי לגביו.

coolgift

New member
מה לגבי

גאדג'טים או מתנה הומוריסטית? יכול להתאים?

אשמח לרעיון למתנה הומוריסטית

תודה

Maldini Girl

New member
עוד מתנה אופציונלית

כרטיסי גירוד של חישגד, תמיד כיף!
שוקולד איכותי
השלט הוא אחלה רעיון, ואפשר להוסיף גם אותו.
על הפאזל הייתי מוותרת, אבל רק כשאני חושבת על בן זוגי זה TOO MUCH בשבילו. אבל את מכירה יותר טוב ממני.

אני גם מתחילה לחשוב שהפאזל

יהיה קצת יותר מדי אבל אולי אם אני אמסגר את זה אז זה יכול להיות נחמד כתמונה או עם אעשה את הפאזל עם המגנט נוכל לתלות את זה על המקרר :)

giliakerman

New member
מתנת שנה שעברה

תשמעי הרעיון היחיד שעלה לי הוא המתנה שקניתי לבת שלי הילה שנה שעברה...

עשיתי לה מצגת יפה כזו ליום הולדת וערכתי וידאו ממש חמוד עם רגעים יפים ומוזיקה וכו'...

עשיתי את זה גם דרך האינטרנט בגרושים ממש בזול אם את רוצה שמתי לך את האתר עם קישור למטה זה מאתר שקוראים לו סירטון .... היא באמת היתה מלאה אושר אני חושבת שזה מיוחד וחמוד כזה וגם צנוע לא צריך להגזים עם המתנות לדעתי :)

למעלה