אשמח לעזרה בפריסה

sheleg75

New member
אשמח לעזרה בפריסה

האם כדאי לי להביא ילד לבד ולהיות אמא יחידנית בשנה הקרובה?
השעון מתקתק ואני בלחץ. הניסיונות הקודמים שלי להכנס להריון לא צלחו ואני לא בטוחה שכדאי לי לחכות לחתן עוד שנה. מבולבלת.

תוצאות פריסת מסר בשלוש:
מיקום 1 - שני המטות
מיקום 2 - חמש המטות
מיקום 3 - תשע המטות

תודה מראש,

נננ21

New member
שלג מקסימה, ברוכה הבאה

מה דעתך לנסות לפרש?
תוכלי למצוא מעט מידע בגוגל על כל קלף, ואז לנסות ולחבר את שלשתם לכדי מסר עבורך.

השאלה שלך מאוד חשובה. הקלפים יתנו לך מסר והכוונה, אך חד וחלק-אין לקבוע את מהלך חייך לפיהם!

בדרך כלל אנו לא מפרשים כאן נושאים כאלה, אך לתחושתי כדאי לתת לך את המסר במקרה זה.

הקלפים מראים שיש בך חלק מבוהל ומתלבט, שעלייך להתיידד איתו, לפני עשיית צעד בכיוון הזה

שלושת הקלפים, למראית העין, תקועים, עומדים, אך בגלל שמדובר בסדרת האש, אני מבינה שאין לטעות ולחשוב שזה כל מה שקורה... משהו חדש נוצר מתחת לפני השטח. אין לקחת החלטות חפוזות, זה לא ישרת אותך.

ועתה נסי לפרש את הקלפים

sheleg75

New member
את מקסימה

תודה.

לפרש את הקלפים מאוד קשה. אני נורא מבולבלת.
בעיקרון כבר קיבלתי החלטה שכלתנית להביא ילד לעולם - לבד, אבל כפי שכבר כתבתי, ניסיתי כמה ניסיונות וזה לא הלך וראיתי כמה זה לא פשוט לעבור טיפולי פוריות לבד...
זה מצריך המון סבלנות, רצון , וסיבולת. ופתאום אני מגלה שאני לא לגמרי מוכנה לכל הדברים הללו ואולי טוב שלא נקלטתי עד היום ואולי אני צריכה לתת עוד צאנס לזוגיות.
אני משערת שהמטות והמאבקים שיצאו בקלפים מייצגים את המלחמות הפנימיות שלי וההתלבטויות.
בקיצור, זה לא ממש עוזר לי אבל תודה רבה.
הפרשנות שלך מקסימה למרות שהיא קצת אמורפית בשבילי :).

נננ21

New member
שאלתך קצת בעייתית לקלפים

שום אמורפי

נתתי לך מסר
תקראי שוב

הפריסה מתארת אותך.
יש בך רצון עז שבא לידי ביטוי בסדרת המטות ששולטת בפריסה
עם זאת, שלושת הקלפים מראים עמידה במקום
לא הגורל עוצר בעדך, אלא את עצמך!

אם תבדקי באמת, תגלי שאת תופסת את האופציה של הבאת ילד לעולם לבדך, כאפשרות שלילית כרגע, ועוצרת בעד עצמך, מתוך פחד, חרדה וחשש. מכאן שהתשובה היא: לא
מנסיוני ולדעתי האישית, יש לכך השפעה ברמה הגופנית....הנפש לא מאפשרת לגוף לחוות הריון.
ועוד משהו - השקיעי באמון ולא במאמץ. את מצפה לתוצאה מסויימת, ולפעמים האמונה היא חלק מהתהליך - אז אל תצפי שהדבר יקרה לפני שאת מוכנה לו.
התפוח נופל מהעץ בדיוק ברגע שהוא בשל

למעלה