אשמח לעזרה בפירוש

ענברי30

New member
אשמח לעזרה בפירוש

שאלתי 2 שאלות הנוגעות לזוגיות בחודשיים הקרובים

1.האם תיהיה לי זוגיות יציבה במהלך החודשיים הקרובים?
תשובה- נער המטות
תומך/חוסם- נער הגביעים
תומך/חוסם-שמונה המטות

קלף התשובה- שזה למעשה קלף נער המוטות- אומר לי להפסיק לחפש ריגושים וחופש- לפי הקלף הזה אני מבינה שהוא למעשה אומר שאני לא באמת רוצה זוגיות? או שאני מפחדת להכנס לזוגיות? ותמיד מחפשת מסביב? לא מתחברת לזה האמת. אבל לא מצליחה להבין ממנו פירוש אחר.
קלף נער הגביעים- אומר לי להפסיק לחכות שדברים יקרו מעצמם, כי הם לא. עליי לרדת לקרקע ולהפסיק לפנטז ולחלום שהזוגיות תדפק על דלתי. הוא קורא לי לפעול ולא לעצור בחלומות.
והכי חשוב לבטא את עצמי.
שמונה המוטות- מראה למעשה כאשר אפעל לפי עצות קלפי החצר ואביא את עצמי לידי ביטוי, תחום הזוגיות ישתנה באופן מהיר.
אני באמת רוצה זוגיות וכן מנסה להכיר בדרכים כאלה ואחרות, אבל לא מצליחה. נכון שנהייתי קצת בררנית (שאולי זה למעשה מה שקלף נסיך המטות מנסה להראות לי?)

2.כיצד עליי להתנהל כדי לזמן זוגיות רצינית לחיי בחודשיים הקרובים?
תשובה- מלך המוטות
- אומר לי לא להסתנוור ולחיות רק סביב עניין הזוגיות למרות שאני מאוד רוצה, לא להזניח תחומים אחרים בחיים בשביל הזוגיות. אלא לשלב את העניין בתוך החיים ולקדם אותה בסמוך לדברים אחרים, ולהיות קשובה לאחרים. (מה זה אומר? לשמוע לעצות?) אף פעם אני לא מצליחה לפרש את קלפי החצר בשבילי בייחוד בתחום הזוגיות כי אני לא מתחברת לזה.
קפי החצר למעשה אומרים שיש רצון אבל אין פעולה, לזה אני לא מתחברת כי אני לא מרגישה שאני לא עושה כלום בשביל לזמן איליי זוגיות, ואני גם לא מרגישה שאני מוותרת על תחומים אחרים בחיים שלי לטובת הזוגיות. נכון שזה משפיע עליי ואני לעיתים נכנסת לדאונים בגלל חוסר ההצלחה בתחום אבל לא חושבת שאני חיה רק סביב זה.
גם כאן וגם בשאלה הקודמת אני לא מתחברת לתשובה.
תומך/חוסם-שמש
כאשר אתגבר על המחסומים ואתחיל לפעול בצורה מאוזנת (מה שקורא לי מלך המוטות) תגיע הזוגיות המיוחלת, אך גם כאן הקלף קורא לי לא להסתנוור (כמו בקלף מלך המטות) ולהמנע. מחוסר איזון בין כל התחומים בחיים שלי
תומך/חוסם-שש חרבות- לפי הקלף הזה הוא מראה לי שאני נמצאת בתקופה שהזוגיות קצת מעמיסה עליי או יותר נכון חוסר הזוגיות וקורא לי להרפות קצת מהנושא כדי לחזור בכוחות מחודשים וטובים יותר על מנת לקדם את נושא הזוגיות בחיים שלי.
או שלמעשה הקלף הזה מראה שאני תקועה בעבר ומכיוון שאני לא מצליחה להתגבר על פגיעות העבר אני לא מצליחה להתקדם בנושא.
אשמח להערות והארות.

נננ21

New member
הי ענברי

התרשמתי מהפירושים שלך

השאלה הראשונה מנסה לבחון את העתיד
אני מבינה שהנושא על סדר היום, אך נסיון לצפות את האירועים העתידיים עלול למנוע מאיתנו את ההתייצבות וההתמודדות מולם
לכן אקח את הפריסה לכיוון של מסר:

נער הגביעים מראה שאת מתחילה להסתכל מנקודת מבט חדשה על קשרים וזוגיות, מתעורר בך רצון לרומנטיקה.
המיקום שלו - בין נער המטות ל 8 המטות, אומר שאינך בשלה לכך עדיין, בטווח הזמן שהוגדר.
אך במהלך החודשיים הבאים תעשי את הצעד הראשון לקראת מימוש מטרתך
יש בהחלט אפשרות לקשר קליל ונחמד בינתיים...:))
האם קיימת אהבה נכזבת ברקע?

בשאלה השניה:
קלף מלך המטות כתשובה מבקש לא לרוץ ולא להיסחף לכיוןן של סטוצים (6 החרבות) כי זהו הכיוון ההפוך מזה שאליו את שואפת. עלייך לראות מול עינייך את המטרה שהיא רצונך בזוגיות ארוכת טווח, ולהשאיר אותה באור המודעות בקביעות (קלף השמש)
המלך מספר שאת יכולה להשיג את היעד שהצבת לעצמך

הקישור של מלך המטות עם השמש בפריסה הזאת מלמד שאותם כיבושים קיצרי הטווח אליהם התרגלת נותנים תנופה לאגו, בכל פעם שהרגשת מבואסת או מדודכת - זה מה שהעלה לך את מצב הרוח ואת תחושת הבטחון.
זו נקודה מאוד חשובה שאם תשימי אליה לב תוכלי ליצור את השינוי

אני רואה זהות בין שתי הפריסות
שתיהן ניכר שאת מעוניינת בזוגיות באופן אמיתי וכנה
אך עדיין לא בשלה לוותר על החופש שלך

דוקא קלף השמש, להרגשתי, הוא הקלף המרכזי בפריסה הזאת
(למרות שמלך המטות עלה כקלף התשובה).
אני מבינה את זה מתוך שילוב של נסיון ואינטואיציה.
הוא מחזק את התחושה שהרצון העז שלך יתגשם ללא ספק!

תחושתי, מלך המטות מסמל תאריך/חודש בו יכנס אל חייך הגבר המיועד לצורך קשר הקליל והחמוד עליו מספרת הפריסה הראשונה

ענברי30

New member
תודה רבה נננ21

אני מאוד מתחברת לדברים שכתבת.
אולי אני באמת לא מוכנה לקשר ואני חושבת שאני כן? אני כבר לא יודעת מה לחשוב...
דבר אחד אני יודעת זה שאני רוצה זוגיות או לחוות זוגיות.. אני בת 30 ומעולם לא חוויתי מערכת יחסים ארוכה של יותר מחודש או חודשיים.
מה שאני יודעת כשאני מתחילה לפתח איזשהו קשר שנראה שיש לו פוטנציאל להצלחה, שזה אומר קשר של נכונות מהצד השני ומראה התעניינות ואין את המשחקים המיותרים, ולא נעלם פתאום בלי שום סיבה. חוויתי כאלה רק 2 בחיים וגם הם לא היו ארוכים אבל הרגשתי שיש פה בסיס, עד שזה נגמר. כאשר אני חווה מערכת יחסים כזאת אני מבינה עד כמה אני רוצה מערכת יחסים רצינית, ואז אני שוב נכנסת לסוג של חיפוש וכמיהה למציאת בנזוג... וכשאני לא מוצאת עוד פעם אני נכנסת לסוג של שאננות.
שאלת על אהבה נכזבת? אז חוויתי סוג של... לא הייתי קוראת לזה אהבה נכזבת אבל כן סיימתי קשר לפני חודש עם בחור שהיה לזה פוטנציאל טוב בהתחלה עד שפתאום הוא התהפך בלי סיבה ופשוט סיימתי את הקשר כי באמת הרגשתי שהוא פחות בקשר ממני, כן יש לי ציפייה שאולי יתפכח ופתאום יחזור, כי באמת שיש שם פוטנציאל טוב... הוא כן יושב לי בראש, אבל לא מחכה לו וכן מנסה להכיר.

לגביי הפריסה השנייה, את בהחלט צודקת שכאשר אני לא מוצאת מישהו אני אומרת לפחות להתנחם בקשר קליל, לא מתכוונת לסטוצים כי אני לא הטיפוס, אבל כן יש לי מישהו שאני בקשר איתו בלי ציפיות יותר מידי ואנחנו בסוג של קשר קליל כזה כבר במשך כמעט שנה... אומנם כשאני מכירה מישהו כמובן שהקשר מוקפא, אבל אני יודעת שהוא תמיד יהיה שם בשבילי ואני אהיה שם בשבילו.
זו לא הייתה המטרה הראשונית של הקשר הזה אבל ככה יצא...
את צודקת שהרבה קשרים שלי שלא מצליחים במובן הרציני אז גולש לקשר מיני.
ולא טוב לי עם זה, ואני החלטתי כבר שזה לא עושה לי טוב. לכן גם סיימתי את הקשר עם הבחור האחרון כי כשראיתי שיש נסיגה מצידו ואחרי שדיברתי איתו על העניין החלטתי שעדיף שאני אחתוך לגמרי ולא אשאר "ידידה" שמשם הדרך לקשר קליל היא קצרה מאוד...

לפי הפריסה את אומרת שבחודשיים הקרובים יהיה לי קשר קליל...
אבל לא הבנתי איך קלף מלך המוטות יכול להראות תאריך?

מתי כבר יגיע הקשר המיוחל... פייר להגיד לך אני על סף ייאוש

נננ21

New member
האם מעונן או בהיר?

תלוי בנקודת המבט

רואים את הצורך בהרפתקאות מול הכמיהה לזוגיות
הרצונות שלך סותרים וזה מביא לבלבול ומחזיק אותך על ניוטרל
יש בפריסה פוטנציאל שמתרחב ופתרון...מה פתאום יאוש?
לדעתי תוך כ-10 חודשים תהיי בשלה. זה יבוא לאט לאט.

נננ21

New member
מזכירה לך שדיברנו על החודשיים הקרובים

נראה איפה תעמדי בעוד חודשיים

ענברי30

New member
תודה רבה נננ21

אשים דגש על דברים שהקלפים הפנו אותי לשים לב אליהם...
תודה על העידוד :)

למעלה