אשמח לעזרה במשהו

נסיה 5

New member
אשמח לעזרה במשהו

יש לבעלי יום הולדת בחודש אוגוסט ואני ממש מפחדת ומתלבטת מה לעשות...
בעלי אמר לי שהוא לא רוצה לצאת מהאיזור שלנו ות'כלס נכון לעכשו זה באמת איזור מוגן והלוואי שימשיך ככה..
שאלתי אותו כדרך אגב אם היה רוצה שיבוא אנשים אמר לי שכן, ואמר לי שאנחנו לא צריכים לשלם עליהם שהם ישלמו על המנה בעצמם.
ושיבואו למקום המגורים שלנו.
מניסוני עם החברים שלו הם לא יבואו כל כך מהר... ודווקא ירצו לעשות במקום מגוריהם שזה בעיקר בצפון קרוב לאמא שלו.
מה אני עושה?

איך אני יכולה לנסח הודעה בפייסבוק של בקשה שיבואו ושיבינו שהם משלמים על המנה שלהם ובנוסף שיגידו איפה הם רוצים לעשות באיזור המגורים שלנו או באיזור המגורים שלהם
אני צריכה לשלוח להם כמה שיותר מהר כי בעוד חודש בדיוק יש לו יום הולדת וחייבת להכין את הדברים מהר

Maldini Girl

New member
אני חושבת שיש בעיה

להזמין אנשים ולבקש מהם לשלם על עצמם. נכון שזה אפשרי אבל זה בעייתי.
אז אולי במקום תעשי ארוחה אצלכם בבית? אפשר אפילו להזמין שף פרטי ולבקש מהם בפייסבוק שישתתפו בתשלום כי זו המתנה.

נסיה 5

New member
אין לנו בכלל מקום

בבית שלי וגם לא אצל הוריי...
חשבתי על לעשות על האש אבל זה מצריך יותר מדי בלאגן מבחינת בשרים ועוד וזה אמור להיות מסיבת הפתעה...

Maldini Girl

New member
אה. אז זה ממש אירוע גדול

אז מה עם פיקניק באיזור מגוריכם עם קייארינג ו/או שתחלקי אחריות וכל אחד יביא איתו מאכל אחד מהבית לטובת הצלחת האירוע?

נסיה 5

New member
תודה שאת עוזרת לי...

חשבתי על יום שבת, מכיוון שזה זמן שכולם יכולים לבוא חשבתי על יום חמישי אבל זה למסעדה ואם זה יום שבת אז צריך לעשות פיקניק אבל מה הבעיה, היא איך הם שנוסעים שעתיים יוכלו לבוא עם בשרים ושתיה קרה ועוד... אני לא יכולה לעשות את זה כי בעלי תכף יבין מה אני עושה, הוא מאוד חכם. חיפשתי עוד ועוד ומצאתי קייטרינג אבל הם לא עובדים בשבת.... אז איך אני אוכל להביא את האוכל חם לפיקניק?
אני ממש מודה לך שאת עוזרת לי כי אני שוברת את הראש מכל הכיוונים ולא יודעת מה לעשות אני ממש חסרת אונים.

sivi1991

New member
אולי

אולי פיקניק חלבי? כלומר מאכלים חלביים שלא חייבים להיות חמים וטעימים גם כשהם קרים?..
תעשי רשימה של כל מה שצריך פחות או יותר וואז כל אחד יוכל לבחור מה הוא מביא
לדברים שיחסרו תדאגי את או תבקשי ממשפחה וחברים קרובים.

לגבי שתייה קרה אני מאמינה שיש אנשים שגם גרים קרוב אליכם ויוכלו להביא שתייה קרה וכמובן גם את תוכלי להביא שתייה קרה.

למעלה