אשמח לסיוע.

Lovely locks

New member
אשמח לסיוע.

אני מחפשת טיפול DBT באיזור חיפה, במחיר סביר (אני לא זכאית לטיפול במרכז לנפגעת תקיפה מינית).
המצב הכלכלי דוחק, כמו גם המצב שלי בחיים.
אני רוצה לחיות חיים טובים יותר, ללמוד לסלוח לעצמי.
כל מה שמצאתי עד כה- אני לא מסוגלת לעמוד בעלות הכלכלית.
בתודה מראש ושתבוא עליכן הברכה.

יקירה

טיפול DBT מורכב מטיפול קבוצתי וטיפול פרטני, בנוסף יש גם קבוצת מטפלים. כלומר זה בערך כ 4 שעות שבועיות.
הטיפול איננו זול, וזה בלשון המעטה.
ישנם ״מטפלים״ שאומרים שלא צריך את הקבוצה, זהו איננו טיפול DBT לפי המחקרים שעוזר.
באיזור חיפה לא שמעתי על DBT כלל, במרכז תל השומר מקיימים קבוצה במימון ממשלתי ובשלוותא ישנה קבוצה נוספת במימון ביה״ח.

אם את סטודנטית את יכולה לפנות לטיפול מוזל דרך האוניברסיטה, זה לא DBT...
בנוסף נסי אולי ברמב״ם.

אם את מעוניינת לשמוע יותר על השיטה אתמוזמנת לשאול
בהצלחה

levshavur

New member
לבלי לוקס

שלום לך
בינתיים עד שתמצאי מקום טיפול, יש ספר שמסביר על השיטה ויש בו גם תרגילים מעשיים (מומלצים), אני עשיתי את חלקם כשהייתי באישפוז ביחידת הטראומה בכפר שאול (זה עוד כשהיא הייתה קיימת) וזה בהחלט עזר לי בכל מיני כיוונים. הספר אמנם מיועד לבעלי הפרעת אישיות גבולית אבל בשטח כולנו ביחידת הטראומה קיבלנו את הטיפול הזה למרות שרק מעטות באמת הייתה להן ההפרעה הזאת.
אם את רוצה אחפש לך את הספר (אבל לא בשבועיים הקרובים כי אני עמוסה בטירוף) אבל תזכירי לי במסר שלא אשכח.
לילה טוב ויום נפלא מחר.
לבשה.

היי, את

קודם כל, שמחה לשמוע ממך ולקבל אות חיים.
אני שמחה שאת רוצה בשבילך חיים טובים יותר. את ראויה לזה. ואני מקווה בכל ליבי שתצליחי להביא את עצמך לשם, וגם מאמינה שזה אפשרי, ושזה אפשרי עבורך.

לא מכירה מתמחים בזה וגם לא מכירה מטפלים באיזור חיפה, אבל חושבת שכל טיפול עדיף על כלום ושאם את מוצאת משהו שמתאים לעלות אולי לא כדאי לוותר בגלל שאת רוצה דווקא שיטת טיפול אחרת.
בנתיים את בלי טיפול?

שולחת חיבוקים וכח.

lital172

New member
מקווה שתמצאי במהרה

טיפול טוב. נשמע שאת ממש רוצה לבוא לזה 100 אחוז ולתת את כל כולך.
ובעיני זו הדרך הכי נכונה. והכי תעזור.

תרצי לספר עוד? אנחנו כאן.

lital172

New member
מתוקה.

טיפול טוב. נשמע שאת ממש רוצה לבוא לזה 100 אחוז ולתת את כל כולך.
ובעיני זו הדרך הכי נכונה. והכי תעזור.

תרצי לספר עוד? אנחנו כאן.

למעלה