אשמח למעט עזרה..

אשמח למעט עזרה..

אני בן 30, אקדמאי (תואר ראשון ושני בהיסטוריה של המזרח התיכון),ובלי שום ניסיון מעשי בתחום הפרסום,אבל.... אני מאמין שזכיתי בחשיבה קריאטיבית, מתעניין בתחום ומוכן לעבוד קשה. והשאלה היא... היכן עדיף לי ללמוד תקציבאות/פלנינג? איזה סיכוי יש לי להתחיל לעבוד כתקציבאי מתחיל (גם אם בשכר מינימום) ללא ניסיון מעשי ו/או תאורטי ? אודה לכם על העזרה..

mc80

Member
איך זכית בחשיבה קריאטיבית לדעתך

ובכל זאת אתה תקוע עם 2 תארים בהיסטוריה של המזה"ת, שום ניסיון בפרסום, ונורה שנדלקת מאוחר מידי בחייך? טוב, האמת, אפפעם לא מאוחר (לוויתי את המשפט הזה משיחה עם בני 80). את לימודי הפלנינג/תקציבאות ניתן ללמוד בבצפר בעיקר, למרות שלא חובה תעודת גמר בתחום. אגב, קודם תגבש כיוון- או זה או זה. אתה לא יכול להתפזר, אחרת תציע את עצמך בצורה מפוזרת שלא תניב כלום ותעשה מעצמך גם צחוק. לאור חוסר ניסיונך בתחום, נסה להתקבל על סמך הרצינות, היכולות, והשאיפות בגיל המאוחר יסית שמאפיינות המון אומץ ואהבה לתחום. מעבר לזה... הכל בידי אללה (כלומר ה'). בהצלחה.

MooHoo

New member
30 זה ה-20 של המאה ה-21

אף פעם לא מאוחר מדי לכלום!

התקשרו לומר לי שזכיתי בחשיבה....

קריאטיבית, ואני רק צריך לבוא, להקשיב להרצאה של 5 שעות, ולקבל את הפרס חינם ! אפילו על הסמים בקפה לא חייבו אותי.

mc80

Member
הו! זו התחלה. זו הגישה. ככה מצליחים

! (לא היה מקום בכותרת)

גת וייס

New member
מעט עזרה

היי קרם עוגיות, ברוך הבא לפורום! אם אתה מוכן לעבוד קשה - יש לך סיכוי מעולה להשתלב בענף. עם התארים שיש לך, יהיה לך יותר קל להשתלב כתקציבאי מאשר כפלנר. אתה יכול להסתכל בשאלות נפוצות ולקרוא את עצות חברי הפורום בנושא קבלה לעבודת תקציבאות ללא ניסיון. אבל, אם ניחנת בחשיבה קריאטיבית, הייתי בוחנת במקומך מקצועות קריאיטייבים יותר כמו קופירייטינג.

הנדון: הכרת תודה.

הואיל ואנוכי,להלן "קרם עוגיות", חסר ניסיון בתחום הפרסום וזקוק לעזרה בתחילת דרכי, והואיל והינך,להלן "גת וייס",הקדשת מזמנך למען הנושא הנ"ל, רציתי בזאת להכיר לך את תודתי. תודה.

למעלה