אשמח לייעוץ..!

micbr12

New member
אשמח לייעוץ..!

היי בנות.
ביום רביעי אני צריכה לעבור בדיקת היסטרוסקופיה אבחנתית אצל דר גולדשמידט. אשמח לקבל חוות דעת איך מתבצעת הבדיקה.
ואם חוץ מהפניה מהרופא אני צריכה להביא עוד משהו? הבדיקה היא כואבת?
אני עוברת את הבדיקה כי אני אחרי 3 החזרת עוברים ולא נקלט הריון. ואנחנו ב ivf עקב בעיית זרע.

Orental1

New member
מספיק הפניה מרופא נשים

מכניסים מצלמה מיקרוסקופית לרחם יחד עם מים על מנת לראות את הרחם טוב יותר, אני אישית ביקשתי מהרופא שידבר איתי במהלך הבדיקה ויגיד לי מה הוא רואה וכו׳ הבדוקה הייתה ממש קצרה, היו לי אחרי זה כאבי מחזור קלים, הרופא מראש לקחת אופטלגין אירי הבדיקה.
אני גם לקחתי רסקיו לפני, הייתי ממש לחוצה, מסתבר שסתם, לי בדיקה וגנילית ידנית של רופא כאבה יותר מאשר הבדיקה הזאת.

לגבי ההפניה, אני הייתי מתקשרת למרפאה שבה תעשי את הבדיקה, לי הספיק הפניה כי הרופא שעשה לי הוא זה שהפנה אותי...

בהצלחה!!!

acka

New member
היסטרו

אני הגעתי לאבחנתית בגלל ניתוחית קודמת אז הבאתי לו את הסיכום שלו כדי שיזכור מה נעשה.
בכל מקרה 2 דקות הסבר ועוד 2 דקות פעולה וזהו.
נראה לי שהבאתי פד כי אחר כך נשפכים נוזלים שנכנסים בתהליך.
ואת כל ערימת הזריקות שלי, כי כמובן שזה נפל על שעת הזרקה.
לי לא כאב.

כשאמרת שבועיים חשבתי שזה שבוע אחרי...

מקווה שאחרי רביעי, פעם הבאה שיצא לנו לעשות אותן בדיקות אצל אותו רופא באותו יום ומאותה סיבה זה לא יהיה בהקשר של אי השרשה ופריון... (ושזה יהיה רק בדיקות סטנדרטיות של הריון משעמם!).
אגב גם אנחנו אחרי 3 החזרות מוקפאים שונות שנכשלו

שיהיה בהצלחה בבדיקה וא"כ בקליטה...

micbr12

New member
אהה מגניב ברביעי הקרוב

התור שלך? באעזה שעה? שלי בשעה שש

אם חוששת מזיהום כתוצאה מהיסטרו',האם כדאי לבקש אנטיביוטיקה?

אחרי השאיבה חטפתי זיהום ועלה החום ל 40 מעלות.. (גם התגובת יתר הייתה אשמה אך עדיין חוששת עוד הפעם מזיהום).
הזיהום הקודם עבר מעצמו, הסתבר שבבית חולים נתנו מלא אנטיביוטיקה אך שכלל לא מגיבה אליו, אך בבדיקה חוזרת לא מצאו משהו. חוששת מזיהום שוב.. האם נהוג לקחת אנטיביוטיקה אחרי הבדיקה? האם גם יש סכנה לזיהום כמו בשאיבה?

לא פרט לאחרי השאיבה לא היו לי זיהומים קודמים באגן

שווה להתייעץ עם רופא

ולהזכיר לו את הזיהום שהיה בשאיבה.
אני יודעת שבצילום רחם שגם יש חדירה לתוך הרחם לבנות שידוע על זיהומים באגן הקטן בהווה או בעבר ממליצים על אנטיביוטיקה, מאמינה שזה אותו דבר גם בהיסטרוסקופיה

כמה זמן לקח לקבוע תור אצלו?

ואיפה הוא מקבל? אני מבינה שזה פרטי, יש החזר של קופח (יש לי פלטינום של כללית).
&nbsp
בהצלחה בבדיקה!

micbr12

New member
גם לי יש פלטינום של כללית

זה עולה 1500 ויש החזר של 1100.
והתור נקבע למתי שיכלתי בגלל המחזור.

אני חושבת שזה רק בימי רביעי

או לפחות זה מה שהוצע לי. הציעו לי גם לאותו שבוע שהתקשרתי, אבל לא היה רלוונטי מבחינת מועד בחודש, אז קבעתי לשבוע אחרי.
הוא מקבל ברמת גן ולפי האתר כנראה גם באסותא

thu7

New member
אין צורך בהכנה. גולדשמיט מדהים בעיני

ד"ר גולדשמיט מקסים ומקצוען מספר אחת לעניות דעתי.
עשה לי היסטרוסקופיה אבחנתית וגם ביצע ניתוח היסטרוסקופיה ניתוחית.
פעם ראשונה שעשו לי היסטרוסקופיה אבחנתית היתה בהדסה עין כרם וזה היה נורא. הרופא לא הצליח להיכנס לרחם (יש לי רחם במנח אחורי), ו"בזבז" עלי ארבע אינפוזיות תוך כדי התהליך עד שהצליח. זו היתה ממש חוייה נוראית.
כשהגעתי לגודשמיט באתי בחשש מאד גדול עם הזיכרון של הבדיקה הקודמת אבל הוא היה ממש מדהים.
עדין ומהיר, לא כאב לי כלל וגם הכל מצולם ומתועד כך שאין צורך לעבור את הבדיקה שוב.
כשהתברר לי שאאלץ לעבור היסטרוסקופיה ניתוחית ברור שהוא היה הבחירה שלי.
שיהיה בהצלחה!

snir210

New member
מדהים

הוא מדהים ועדין אני לא הרגשתי כלום עברתי אצלו פעמיים ניתוחית ופעם אחת אבחנתית מומלץ בחום רגיש מכל הבחינות לא כאב לי בכלל בכלל

למעלה