אשמח לייעוץ

zzz1qaz2wsx

New member
אשמח לייעוץ

שלום לכל חברי הפורום.

אני כבן 40 הכרתי לפני כשנה מישהי שממש התחברנו וחיי הסקס שלנו טובים ומעולים.

לפני כחודשיים היא גילתה לי שעם הגבר הקודם שלה בכל פעם שהיה סקס היא השפריצה כמויות.

אני כמובן נפגעתי שרק עכשיו אני מגלה את זה, וההרגשה שלי הייתה שכנראה אני לא מצליח לספק אותה מספיק עד שהיא משפריצה.

אציין כי בכל פעם ששכבנו היא גמרה וברור לי שהיא לא מזייפת כי אני רואה שכל הגוף שלה רועד וגם אני אוהב להרגיש את הכיווצים ואני מרגיש אותם חזק.

לטענתה ההשפרצה לא נותנת שום תוספת לגמירה ואין לה שום עניין בזה, וכנראה שהגבר הקודם מצא איזו שהיא נקודה שפשוט שחרר את הנוזלים, היא טוענת שהגמירה איתי היא הרבה יותר חזקה והיא לא מרגישה שום צורך מעבר לזה.

אני לא יודע האם להתעקש על זה ולנסות למצוא את הנקודה שגורמת להשפרצה או שזה באמת שום דבר ולא נותן לה כלום.

שוטטתי ברשת וראיתי שבאמת נשים שלא משפריצות לא נהנות פחות, רק שאני מסופק אם אישה שכן משפריצה זה נותן לה יותר.

אשמח לדעת את מחשבותיכם ונסיונכם.

תודה רבה

אני הייתי מקשיבה לבת הזוג שלך

אם היא מסופקת ולא מעניין אותה להשפריץ אז זה מה שקובע!

תגיד, אם היא היתה מגלה שמשיכת האשכים כלפי מטה גורמת לך להשפריץ למרחקים, אבל אין לכך שום השפעה על האורגזמה שלך וזה ממש לא חשוב לך- אתה חושב שזה היה לעיניין למשוך לך באשכים??

zzz1qaz2wsx

New member
עדיין

תודה על התשובה

יש לי קצת תחושה שאולי בגלל שהיא לא רוצה לפגוע בי ששנה לא הגעתי לזה אז היא מוותרת בשבילי.

אני לא רוצה שהיא תוותר בשבילי.

לכן אני מעוניין לדעת אם נשים שמשפריצות מרגישות יותר הנאה בזה.

תודה

שחרר! היא לא נהלה רומן שנה

היא לא ספרה לך משהו חסר משמעות בעינייה.
זה לא משנה מה נשים אחרות חשות, לה זה לא חסר. היא לא מתגעגעת לזה ולא בא לה.
למה להתעקש? למה?

למה? כי טוסטסטרון

גורם לו לחשוב שתמיד צריך להתחרות במישהו/משהו..

ולך פותח השירשור, אין שום משמעות להשפרצה מבחינת עוצמת האורגזמה. והיא לא משקרת לך או מוותרת לך.
אז שחרר את האגו הגברי שלך, תפסיק להסתכל בפורנו לגברים ותתחיל להסתכל ולהקשיב לבת הזוג שלך!

פופאפ

New member
בטח שיש א. זה יותר רטוב

ב. אלא אם את כותבת מנסיון זהה, יש תגובה שונה לגרוי שונה
זה ממש לא טוסטסטרון אלא אם הוא משתייך גם להרחבות אופקים והתעמקות מופשטת,
הרפתקנות והתמצאות במרחב שנוטים ליחס לגברים - כך אני מזהה את המוטיב בשאלה.

ההמלצה שלי לפי מה שנקרא בין השורות,- תמצא חן בעיני השואל
ואף תבטל ותפוגג כל שמץ תחרותיות נלעגת,
להזמין את האקס למפגש משולש בו ישחזרו את מזרקת התשוקה
תוך כדי ישתלב בן הזוג למשגל כשבתזוגו תשליך את מאוויי ההשפרצה אליו.
כלומר הוא יכנס לרכבת הדוהרת שדחף הקטר לפניו..אתגר מרגש לכל הדעות...

רעיון מעולה!

הוא גם יוכל להשוות את גודל הזין של שניהם ולהתבאס עליה אחכ שהיא תגיד לו שהגודל שלו ממש ממש מספק אותה

(וכן, אני כותבת מניסיון של אחת שמשפריצה. זה ממש לא קשור לעוצמת האורגזמה)

אגב

ראיתי את הפרק האחרון של רמזור?
זה בדיוק אותה תחרותיות גברית- של מי התינוק היותר מפותח/מדבר/זוחל/מטגן חביתה.. בכלל לא קשור לתינוק ומה טוב לו- זה קשור למי יותר גבר-גבר.

עגלשון

New member
אינני אישה אז לא אוכל לחוות דיעה על עוצמת

הגמירה בזמן השפרצה.
אישית הייתי שותף להשפרצה אחת בלבד במהלך חיי אז באמת שאין לי הרבה ניסיון בזה.

מנקודת מבטי, אם יש משהו שמפריע לך כל כך, זה בדיוק המקום שבו אתה יכול ללכת ולנסות לשפר,
אבל אל תנסה לשפר מתוך חולשה ומתוך זה שאתה לא מספק אותה אלא מתוך חוזק ומתוך רצון להיות טוב יותר.
בקיצור, תשאיר את האגו מחוץ למשוואה.

ההשפרצה זה גם סוג של שחרור, מעבר לזה שצריך לדעת איפה ואיך לגעת, אני מניח שהיא משוחררת איתך במידה רבה,
עכשיו תבקש שתדריך אותך איך לגעת או שתתנסה בעצמך עכשיו שאתה יודע שיש לה את היכולת.

קטניפ

New member
אתם מפספסים לטעמי נקודה

ואם הוא לא יצליח לגרום לה להשפריץ אז מה? זה אומר שהוא פחות גבר? שהיא נהנית פחות?
אם היה מדובר על שיפור שיש בו טעם - אתה צודק, אבל נשמע שהוא מחפש את זה עבור האגו הגברי שלו. להרגיש שהוא לא פחות טוב מהגבר הקודם שלה.

עגלשון

New member
ראית מה קרה לקולומבוס כשהוא לא הצליח למצוא

את הודו?

לא יצליח ינסה שוב, אולי יגלה עולם חדש,
אולי יטרף על סלעים, אבל הפחד מכישלון אסור שיהווה מניעה להתנסות.

זה מה שאמרתי, להשאיר את האגו בצד.

למעלה