אשמח לייעוץ

AtrialFib

New member
אשמח לייעוץ

מחיר: תמיכה בקובצי: וידאו, תמונות, גודל מסך (באינץ') : 1.0, 1.8, 2.5, נפח זיכרון (בג'יגה בייט) : 1, 2, 4, 8, כרטיס זיכרון: ללא אפשרות הרחבה, תוספות: רדיו FM, הקלטה, תמיכה בעברית: שמות השירים, מקור אנרגיה: בטרייה פנימית נטענת, סוג זיכרון: לא מבינה בזה מטרת הנגן: ריצה, נסיעה, שליטה בנגן: , כפתורי מגע, גלגלת מגע, מסך מגע איכות שמע: גבוהה פורמטי מוזיקה: <???> MP3, OGG, WMA, FLAC, WAV, APE, ACC חיבור לרשת: , ללא סידור בנגן: תגיות, תיקיות - לא משנה חשוב שיהיה עמיד, ושייראה כמו בנאדם... מה דעתכם?
 

יאיר B

New member
אין נגן שנראה כמו בן-אדם ../images/Emo6.gif

על כמה כסף אנחנו מדברים? כלומר כמה את מוכנה להשקיע? פורמטים כמו Ogg, flac חשובים לך? אפשר להסתפק במסך קטן? (יש הבדל גדול בין 1" לבין 2.5"). בהנחה שהנגן הוא למוזיקה ולא לסרטים, מציע לבחון את ה-I7 של איאודיו בתור התחלה.
 

AtrialFib

New member
עד 500 ש"ח..

אני לא מכירה את הפורמטים האלה, אז אני מניחה שלא אפשר מסך קטן אבל לא אהבתי את האיאודיו..בדקתי אותו קודם על פי המלצות של חברי פורום אחרים...הוא לא נראה ידידותי מדי..
 
מה עם הפיוז/E100?

למה האייאודיו לא נראה ידידותי?
 
למעלה