אשמח לחוות דעת..

אשמח לחוות דעת..

לפני חודשיים וחצי נדבקתי בשעלת. אחרי כמה שבועות נדבקו גם ילדי. בשבועיים הראשונים לשעול חזרתי מספר פעמים לרופא משפחה שנתן לי תרופות מכל הסוגים והמינים ולשאלתי אם זה יכול להיות שעלת שלל מכל וכל בזלזול. הוא שלח אותי לבדיקה אצל א.א.ג. אצל רופא ריאות. אצל אלרגולור. אף אחד לא מצא את הבעיה ואף אחד לא הסכים עמדי שייתכן וזו שעלת. בינתיים גם בתי הייתה מגיעה אתי אל רופא המשפחה כמה פעמים כיוון שנורא סבלנו מהשעול מהחנק מההקאות. לאחר לחץ מצידי נתן לי אחרי כחודש בדיקת שעלת. בינתיים בתי ואני לוקחות חודש וחצי אנטיביוטיקות ומשאפים מסוגים שוני ם שנתנו על ידי האלרגולוג לפתירת הבעיה. מאות שקלים על תרופות וביקורים אצל רופאים. בזבוז זמן. ומי יודע כמה אנשים הדבקנו. לפני יומיים חזרה הבדיקה חיובית. צדקתי. הרופא הודה בעיניים מושפלות. האם אני יכולה לתבוע את קופת החולים שמעסיקה אותו ואת שאר הרופאים שלא שעו לטענותינו החוזרות ונשנות על הסבל הרב..לקקיחת כמויות אדירות של תרופות לשווא..בזבוז זמן וכסף? הדבר עקרוני. חשוב שרופאים יהיו מודעים לעניין שהשעלת חזרה והיא קיימת!

איחור באבחון שעלת

בהנחה והעיכוב באבחנה לא הותיר אצלכם נזק לכל חיים , נראה לי שהשקעה בתביעת רשלנות רפואית עשויה להיות בלתי משתלמת מן הבחינה הכלכלית (נדרשים כמה אלפי שקלים לצורך חוות דעת רפואית לביסוס התביעה). לכן, אציע כי תפנו בעניין זה בתלונה למשרד הבריאות. במידה ובכל זאת הנך סבורה שנגרם לכם נזק תמידי כלשהוא, פנו לעורך דין ליעוץ.

תודה על התשובה. אם אפשר שאלה נוספת.

משרד הבריאות..כלומר? על מי אני מתלוננת במשרד הבריאות? אסופה של רופאים לא זיהתה את המחלה ואחד מהם מתכחש לכך נמרצות.

את יכולה לפנות לעורך דין....

את יכולה לפנות לעורך דין על מנת שינסח עבורך מכתב למשרד הבריאות: בעיקרון את צריכה לפרט את השתלשלות הענינים, כולל שמות הרופאים המטפלים ולצרף מסמכים. קחי בחשבון שמדובר בגוף שבודק את עצמו.

למעלה