אשמח לחוות דעת

אשמח לחוות דעת

היי,
אני חדשה כאן
אנחנו מתכננים חתונה ב 9.9 סגרתי באולם שנקרא ה- RED בתל עדשים\ עמק יזרעאל
האולם מציע כחבילה את DJ הבית אורן יונה
רציתי לשאול אם מישהי מכירה את האולם? ה- DJ? ומה דעתה עליו האם כדאי?
אם אנחנו לוקחים אותו אנחנו לא משלמים תאורה והגברה ויוצא לנו ממש חצי מחיר במידה ונסגור איתו
הלכתי לראות אותו קצת היה נראה בסדר אבל זה היה תחילת ערב ולא יכלתי להתרשם האם הוא קורא את הקהל לאורך כל הערב
לכן אני אשמח לשמוע המלצות אם מישהי הייתה בארוע שהוא היה ה DJ בו

אני מאיזור חיפה והוא מאיזור עפולה
אני מתלבטת בין סלון כלות לבין לתפור שמלה ולקחת בנפרד איפור ותסרוקת יש למישהי המלצות באיזורים של חיפה-עפולה?

כנל לגבי צלמים, ראיתי צלם שהרשים אותי "דרייפוס צלמים" וצלם נוסף "רז צלמים"
מישהי מכירה?
הצעות אחרות יתקבלו בברכה.
 

ani88

New member
טיפ קטן

אם יש לך התלבטות תבחרי בסלון כלות / תופרת קרוב למקום מגורייך / עבודתך - איפה שיהיה הכי נוח להגיע. כי זה לא מעט מדידות וחבל שתשרפי כל פעם חצי יום על הנסיעות.
כנ"ל לגבי צלם, אחרי החתונה כדאי שתהיה אפשרות נוחה לקפוץ אליו
 
לא מדוייק...

כל הדברים שלשמם את תצטרכי את הצלם אחרי החתונה אפשר לעשות ללא צורך במפגש. דיסקים אפשר לשלוח בדואר. את התמונות ואפילו את סרט החתונה אפשר לשלוח במייל ( היום אפשר לשלוח עד 20 גיגה בחינם ועד 100 גיגה בתשלום). למעט מהאלבומים, שגם אותם במקרה הצורך אפשר לשלוח בדואר, אין יותר מידי צורך להפגש עם הצלם.
לכן נראה לי שהשיקול הזה לא כל כך רלוונטי, במיוחד בהתחשב בעובדה שהתמונות והסרט ישארו איתכם כל חייכם, אז מה זה כבר נסיעה של שעה לתל אביב נגיד....
 

haych

New member
תפירת שמלה

ממליצה בחום על לובה מ"סטודיו לובה" בעפולה. היא מאוד מוכרת בעיר ותפרה את השמלות של אמא שלי ושלי, את של אחותי לפני 11 שנים ואת של חברות שלי. היא הולכת איתך לקנות בדים ותתפור לך מה שאת רוצה. אני הגעתי אליה למדידות מבאר שבע. זה כולה 4 פעמים והיא מאוד גמישה (באתי בימי שישי וגם בערב כיפור).
 

גליה 360

New member
המלצות!!!

היי מזל טוב, אני גם התחתנתי לפני 4 חודשים בכינרת הצלם שלי עליו ממליצה בחום הוא אופיר קפון - צלם מדהים היחס האישי השירות וכמובן התמונות יצאו סוף! הDJ שעליו אני ממליצה בחום ובלב שלם הוא מור גולדשטיין - החזיק את הרחבה עד 2:30 כאבו לי הרגליים מהריקודים עוד שבוע אחרי :) .
גם אני שלמתי הגברה ותאורה לא חצי מחיר אלא מחיר מלא 6000 שקלים, והמאפרת שלי אם מעניינת אותך מאזור עמק חפר?
 

Ruby Gem

New member
כמה המלצות

האמת שאני לא מכירה את ספקי השירות שהזכרת. לגבי הדיג'יי- מה שחשוב הוא להרגיש שיש חיבור איתו. הרי, זה מאוד תלוי בטעם של בני הזוג, וגם במוזמנים שלהם.
כמו שהציעו לך לפניי- תעשי שמלה במקום שיהיה לך נוח להגיע אליו בשביל מדידות. אני האמת עשיתי שמלה בת"א ובאתי מחיפה למדידות- פשוט לקחתי ימי חופש, אבל זה מאוד תלוי במקום העבודה.

לגבי המלצות:
1. שיער ואיפור - ניבה ואיולא
2. צלם- אלוניס
 
לדעתי זה קצת לכבול אותך

אני הייתי רוצה שתהיה לי יכולת בחירה.
מה שאני יכולה להציע לך זה לסגור חבילת ספקים דרך איזיווד יש בחורה בשם נטלי שמטפלת בזה. (בלי קשר לזה שכבר בחרתם אולם זה אפשרי).
ואז קודם כל תוכלי לבחור מרשימת ספקים שאת תרצי (יש אחלה נותני שירות) ודבר שני המחירים יהיו יותר אטרקטיביים באחריות!!!
 
למעלה