אשמח לחוות דעת בנושא

redpumpkin

New member
אשמח לחוות דעת בנושא

הכרתי מישהו דרך אתר הכרויות
יצא שהתכתבנו כל הלילה והכל זרם ממש טוב
ואז קרה דבר מוזר
אמרתי לו שאני הולכת לישון כי אני עייפה
הוא אמר לי אולי אני אבוא לישון איתך?
בהתחלה לא ידעתי אם הוא צוחק או לא אבל מסתבר שהוא היה רציני
ואף הציע את זה שוב
אחרי זה גם עברנו לטלפון ושוב הוא דיי לחץ אמר שבחיים לא היתה לו שיחה כזו טובה עם מישהי ושהוא היה ספונטני שניפגש ואז אם ארצה שיילך הוא יילך
ושהוא מתכוון רק לישון וזהו
זה קצת מדליק לי נורה אדומה אולי הוא פשוט מהאלה שרצים מהר מדיי....
הוא נשמע נחמד וגם התרשמתי ממה שכתב שהוא באמת מחפש קשר
כל אחד אמר מה הציפיות שלו ושיתפנו כל מיני דברים אחד עם השני

שאלת מיליון הדולר
לתת לו צ'אנס למרות המוזריות שלו בזה שאנחנו לא מכירים והוא רוצה לישון יחד
ולא קיבלל לא פעם ראשונה שניה או שלישית לא אבל בסוף הבין כי לא היתה לו ברירה
אולי זה אתרי הכרויות מזמינים כל מיני אנשים מוזרים?

אשמח לדעות נוספות
תודה :)

sani48

New member
זה לא בדיוק מוזריות,כי

באתרי הכרויות יש לא מעט בחורות שזורמות עם הצעות כאלה(ולפעמים גם מזמינות בעצמן בחורים אלהן הביתה לסוף שבוע,מבלי שהם ניפגשו בכלל לפני זה),אז כניראה הוא היתרגל למצב הזה,והוא מנסה את מזלו גם איתך,אם הוא היה מחפש קשר רציני,הוא היה מזמין אותך לפגישה נורמאלית לפני שהוא יציע לך לישון איתו ביחד
,כניראה הוא מנסה לדלג על השלב הזה,זה השקעה גדולה מדי בשבילו,עכשיו שאלה לי אליך,שאת שואלת אם לתת לו צאנס,הכוונה שלך לתת לו צאנס להישאר איתך בכלל בקשר,ולנסות להיפגש(פגישה נורמלאית)?,או צאנס לתת לו לבוא לישון אצלך ולראות מה יהיה? ,כי אם את חושבת לתת לבן אדם שלא פגשת בחיים לבוא לישון אצלך,זה זה ניראה לי טעות רצינית,וגם זה לא בטוח,קודם תיפגשו איתו כמה פעמים,תיראי מה הכוונות שלו,ואם יש עיניין,ואחרי זה תחשבי הלאה,לבנתיים הוא התחיל איתך ברגל שמאל בעיני,אני משער שמה שהוא הציע לך,הוא הציע לעוד 20 בחורות לפחות באותו שבוע,תעשי את השיקולים שלך,כל טוב

שלום

אתרי הכרויות במחשב הם מסוכנים וצריך ליהזהר מהם. באינטרנט יש הרבה סוטים ופושעים שמתחזים. לו הכרת אותו בדרך פחות מסוכנת, הייתי מציע שתשמרי אתו קשר חלש עד שתכירו יותר טוב ותפתחו אמון. אם את בכל-זאת מחבבת אותו ורוצה, לדעתי מוטב שתישארי אתו ביניתיים בשיחות במחשב ולא תיפגשי אתו, עד שהקשר יתחזק מספיק.

בכל מקרה

אם הציע לך לישון ביחד באותה מיטה בפגישה ראשונה, סימן מסוכן מאד וכדאי שתיזהרי. אם התכוון רק לישון באותו חדר או באותו בית, אני מניח שזה בסדר.

אולי הוא מאלו

אולי הוא מאלו שרצים מהר מידי,
אולי הוא מאלו שמחפשים רק זיון.
אולי הוא מאלו שחושבים קצת אחרת ושההיכרות איתו תהיה מרתקת ומלמדת.
ואת לא תדעי אם לא תנסי, ולא תנסי כי אולי...
לכי עם התחושות שלך.
פורומים באינטרנט לא יודעים להסביר ללב, רק לשכל.
נועז

׳קצת מדליק נורה אדומה׳ ?!

זה זרקור אדום יקירתי, לא נורה.
לכולנו היו שיחות טובות עם אנשים, זה לא קשור לכלום מלבד אולי להתחלה טובה של קשר
באף מצב לא הייתי ממשיכה שום תקשורת עם בחור אחרי שבשיחה ראשונה או שניה הוא כבר מבניר
לי שהוא רציני לכיוון שינה משותפת ( אתן לו קרדיט ואשאר עם המונח שינה ) .
זה לא אומר כלום טוב,
ואם הוא עוד משכנע אותך כי את לא זורמת בעניין, זה אמור להדליק לך 10 נורות ולא אחת .
קחי בחשבון שיש סיכוי שהוא מנסה את הוכניקה הזו על עוד כמה בנות שונות במקביל.
לדעתי שמרי על עצמך, ועדיף שמרחוק.

לימור, תגידי...

אם הוא לא יאמר לך שהוא בכיוון של שינה משותפת, זה לא יהיה ברקע?
ואם הוא ידבר איתך על פילוסופיה למתקדמים, זה מבטיח לך שהוא לא עושה את אותו דבר עם 10 בנות במקביל?
מסכים שזה חריג, אבל לא מסכים שרק חריג = אור אדום
פגשתי דברים חריגים שהיו התחלה למשהו טוב ולהיפך גם.
נועז

מצטערת..

אצלי בחורים שמדברים איתי על שינה משותפת בשיחה ראשונה בצורה רצינית - זו תהיה שיחה אחרונה.
יש דברים שאצלי הם קו אדום, וכזו אשאר.
מה הקשר לפילוסופיה?????
חסרים דברים לדבר עליהם?
זה בחור זר מאתר, זר!
אין שום סיבה שבעולם ששיחה תתמקד בסקס או שינה או שום דבר אישי, נקודה.
בקשר האחרון שלי, הכרתי אותו דרך תפוז..
השיחה הראשונה היתה במייל, בליל שישי אחד והיא היתה כל הלילה עד שעות הבוקר המוקדמות של שבת,
שעות על שעות ולא, לא היה בשיחה הזו שום היבט מיני, או שום כיוון שלא צריך להיות.
בחור רציני היה אומר לה שהוא מעוניין להפגש, או משהו בסגנון, ההתעקשות על שינה בשלב כזה בעיני היא לא יותר מהתראה על משהו לא טוב להמשך.

הפואנטה היא

לא עם כמה בנות הוא מדבר במקביל, אלא שזו טכניקה ולא יותר
ולכן היא לא צריכה להיות תמימה ולחשוב שזה משהו ׳מוזר׳ בצורה מקובלת.

redpumpkin

New member
דבר נוסף

חשוב לי לציין שאני לא מתלבטת אם לתת לו לבוא אליי או לא כי זה וטו מבחינתי
התכוונעתי אם ייזדמן אז להמשיך ולצאת איתו
ברור שאני לא אזמין אותו אליי אני לא אחת כזו
וכניראה שלא יהיה המשך כי הוא קלט את זה

ivgy1980

New member
חבל שיש בחורים דפוקים שמבזבזים הזדמנויות

להכיר נשים מדהימות וטובות בים הפצועות..

Megie

New member
אני פשוט חושבת

שהוא תמיד ינסה להוביל לאותו מקום- לא נראה לי שצטליחי להרגיש בנוח עם אדם כזה, הוא נשמע לי כמו אחד מכוון מטרה-ולא, המטרה היא לא קשר רציני.. אלא להכנס למיטה שלך..
אם את חושבת שהתכתבות יפה, כמה מילים רגישות וסמיילי בסוף-שווים את הניסיון להיווכח במציאות-בדברים שחשדת כנכונים, לכי על זה.
אני לא הייתי אפילו 'מנסה', אדם שהכוונות שלו טהורות, אפילו לא ינסה לקדם את הקשר למקומות האלו בשלב כזה מוקדם.

Animal Raw

New member
א.ב זה לבדוק לפני שמכניסים למיטה

תחשבי ככה: את רוצה ללכת עם מישהו שלא בוחן אותך לפני שהוא מכניס אותך למיטה? אולי הוא גם מכניס נרקומניות וחולות איידס וכל מה שמסכים להכנס איתו למיטה?
אם הייתי בחורה הייתי בורח ממנו כמו מאש.

אבל כדי להיות חכמה, ולצאת בתחושה של הבנה מהסיטואציה, הייתי שואל: "רגע, אתה מכניס ככה כל מי שמסכים אחרי שיחה ישר למיטה? אתה לא רוצה לשבת קודם בפאב/בית קפה, לדבר, לראות מי אני? אין לך קריטריונים כלשהם?"

redpumpkin

New member
תודה לכולם על התגובות

ניראה לי זו היתה השיחה הכי הזויה שהיתה לי עם מישהו
הוא התקשר שוב אחר הצהרים אבל לא טרחתי לענות לו
יש סיכוי להכיר מישהו נורמלי באתרי הכרויות ולא כאלה מוזרים?

sani48

New member
כן,יש סיכוי

אבל צריך הרבה מזל והרבה סבלנות חשוב גם שתסנני את מי שצריך ולא תשרפי זמן על כל מיני חרטטנים,תקחי בחשבון גם שבאתרי הכרויות אנשים נוהגים לצאת עם כמה בחורות/בחורים במקביל,עד שהם סגורים על עצמם(אם זה יקרה אי פעם חח)זה תאמרת שתצאי עם מישהו,הכול יהיה טוב ויפה(אחלה דייט),ולמחרת יש מצב שתיראי אותו מחובר באתר,בהצלחה

בטח שיש

פשוט צריך לסנן את מי שפחות מתאים, כמו שאת רואה.. זה גם קל.
יש גם בחורים טובים

Megie

New member
באותה מידה שאת מגדירה את עצמך כנורמלית

יש בין ההמון ה'לא נורמלי' את זה שמחפש את מה שאת כ"כ רוצה למצוא

אישית, אני לא רואה את עצמי פונה לאתרי הכרויות, אולי אני מקובעת אבל אני לא אוהבת את הרגשת הצייד שם.

אבל אני חושבת שזאת דרך מצויינת לאנשים שמחפשים למצוא זוגיות, פשוט צריך לקחת בחשבון את כל הנפילות בדרך-עד שמוצאים את האחד שנרצה לעמוד לצידו

Megie

New member
לברוח

לא משנה כמה רציני הוא אמר שהוא, וכמה המילים שלו 'גדולות'
רואים שהוא משחק משחק ולמד בע"פ את הצעדים כדי לנצח ולקבל את מה שהוא רוצה.. אז אולי יש כאלו שאיתן זה יעבוד, אבל בחורה שלא מחפשת סטוצים או סוטים-תתרחק.
תתרחקי.

למעלה