אשמח לחוות דעתכם.

אשמח לחוות דעתכם.

שלום לכולם, אני מורה בבית ספר על הספקטורם האוסטסטי.ואני בהריון בחודש שביעי. יש לנו תלמיד בכיתה ו' שהוא מאוד אלים!! לפני שבועים הוא נתן מכה למנהלת והיא קיבלה זעזוע מוח. התלמיד הושהה לשבועיים וחזר לבית ספר. היועצת ניגשה אלי ואמרה לי שיש לו אובססיה לנשים בהריון ואני אתרחק מהתלמיד. אני מורה בכיתה ו ' המקבילה ויש לנו הפסקות משותפות יחד. אני מפחדת מהתלמיד ולא רוצה להיות איתו בהפסקה,אבל אין לי ברירה כי אני חייבת להיות עם בכיתה שלי. הייתי יוצאת לשמירה אבל אני צריכה לקבל קביעות בקרוב וחבל לי להרוס / לפספס את הקביעות. בנוסף, הבנתי שהמנהתת לא צריכה לצפות עלי 3 שיעורים בגלל ההריון. זה נכון? אשמח לשמוע את חוות דעתכם. תודה מראש??

itu1

New member
לשאלותיך

את יכולה להיות פטורה מתורנויות בשלב זה של הריונך.
שמירת הריון לא תפגע בזכאותך לקביעות.
אין מניעה חוקית לצפות בשיעורי מורה בהריון.
אריה

boba769

New member
צריך עזרה?

סמינריון כמה זה עולה ?
טבעי שבראשית החיפוש בגוגל של קניית עבודה סמינריונית או חיפוש כותב לעבודת הגמר שלך תרצה לדעת כמה זה עולה...
ובכן המחיר תלוי בראש ובראשונה במספר העמודים – אבל לא רק, יש עוד גורמים המשפיעים על המחיר.
אם אתה מחפש משהו מועתק ואתה נוהג לקחת סיכונים מיותרים אל תמשיך לקרוא, זה רלונטי בשבילך וחבל לך לקנות משרלטנים – לק לאתר סמינולוג תוריד עבודה בכמה מאות שקלים וזהו.
אבל אם הנך מעוניים בעבודה מקורית ללא סיכונים והצלחה בטוחה מוטב שתפנה לחברה כמו אקדליסט. רקורד של יותר מעשור עם מקוריות מובטחת וליווי מלא עד לסיום הסמינריון.
עבודה עיונית ( תיאורטית בלבד ) באקדליסט המחיר נע בין 80 ועד 150 ש"ח לעמוד. לעבודת מחקר איכותני עם 10 ראיונות וניתוח לפי תמות ( קטגוריות) המחיר הרף העליון לעמוד. למחקר כמותני עם ניתוח סטטיסטי מורכב לרוב תהייה תוספת של 100 ש"ח לכל השערה או מבחן.
מי שמציע עבודה ב 700 ש"ח או תשלום לאחר הציון לא ממש איכפת לו ממך- הוא רק רוצה את כספך. ראה הוזהרת!
בהצלחה!
אקדליסט , 058-4533512
[URL='http://www.acadelist.co.il']www.acadelist.co.il[/URL]
סמינריון במשפטים , סמינריון האוניברסיטה הפתוחה , מחקר איכותני בחינוך , תואר שני ייעןץ חינוכי

למעלה