אשמח להצעותיכם

pratit

New member
אשמח להצעותיכם

בס"ד בני כאמור כיתה ב פידידי וadhd משולב יחידנית בכיתה ב 30 תלמידים לאחרונה היו לא מעט פעמים שלא רצה ללכת לבה"ס ,ולאחרונה גם פחות הסתדר עם הסייעת שלו משנה שעברה אמר שכועסת עליו ,ולהגיד לה כך וכך , אחר כך כל פעם דיברנו ופחות או יותר העניינים הסתדרו , לאחרונה ליתר בטחון מלפני כ3ימים המחנכת באה ואמרה לי שהילד לא רגוע ענה לה שביקשה שיקרא שלא רוצה וכו ,הסתובב בכיתה ולא ישב וחשוב שאני אדע בני מטופל תרופתית גם ברטלין lA 20 מ"ג והוא לא רזון , בנוסף הוא גם אומר שהוא פוחד למחנכת גם לי בבית שאני מרימה קצת את הקול ודורשת משהו שלא רוצה לעשותו אומר לי כך , קשה לו עם ביקורת . לאחרונה גם בני בבוקר לוקח לילדים דברים בלי לבקש רשות (דברים שאני לא ראיתי שעושה כבר הרבה זמן) המורת מתי"א גם דיווחה יום למחרת שבני לא היה רגוע נישק אותה ,טופף על השולחן לא היה פנויי ללמידה וקם הרבה מכסאו אתמול גם הסייעת דווחה לי שנישק את עצמו ,מחא כפיים קם יותר והסתובב בכיתה . כשאני ראיתי כך אמרתי למחנכת שני משדר מצוקה וצריך לראות מה קורה ? וכן שהיום לא ילך ללימודים ואקח אותו לרופאת משפחה גם בנוגע לתופעות לוואי של הרטלין שאפשריות וגם לספק לילד סביבה שקטה מגורם הלחץ שמבחינתי הוא בבה"ס בבית המתוק נרגע . מיותר לציין שאני מודאגת . חשבתי כבר שיתכן שהמסגרת לא עונה על צרכיו הבעיה שבעירנו לכיתת ליקויי למידה אינני רוצה להכניסו וגם אם יש כיתת תקשורת לא בטוחה שהיא מבחינת התיפקוד מתאימה לו , אשמח לתגובתכם הצעותיכם בנידון בני ילד שמתקשר ומדבר דבר נוסף שקרה בחודשיים האחרונים הוא שיצאתי לעבוד אחה"צ פעמים בשבוע מ17:00 עד 20:00 ואז בני נישאר עם בעלי (כמובן שזה לא כמו איתי ) אשמח לתשובותיכם הצעותיכם ?

למעלה