אשמח להכיר

אשמח להכיר

אנשי שיחה שמאמינים ב'סוד' והשיגו דברים דרכו ולשמוע סיפורי הצלחה ולשתף. אם בא לכם, כתבו לי פה לכרטיס שלי בתפוז ונשתמע.
 
../images/Emo24.gifברוכה הבאה

נשמח כולנו להכיר גם אותך, את מוזמנת לספר על עצמך. ואגב, פתחתי שירשור נושא "איך שניתם את חייכם בעזרת הסוד", אז אפשר לשרשר לשם דיון סיפורי הצלחה אישיים!
 

kikona126

New member
ברוכה הבאה

למה דרך מסרים? הפורום קיים בשביל לשתף
 

ע ו פ ר ה

New member
ברוכה הבאה

את מוזמנת לדפדף בשרשורים ולקרוא סיפורים של אנשים. באהבה עופרה
 
תודה לכולם

תודה על ה'וולקאם'. האמת שיש לי סיפורים לשתף, כמה טובים וכמה פעם שלא הצלחתי לצערי. האמת שאני קצת מבואסת כי עם האחרון לא הצלחתי. למרות שהייתי חדורת מוטיבציה וראיתי כל יומיים בערך את הסרט 'הסוד'. כמובן שקראתי גם את הספר. וקראתי גם את 'כוחו של התת מודע' לפחות שלוש פעמים כמדומני. אבל אני לא מאבדת תקווה. I BELIEVE :) אשמח להכיר אנשים מאמינים כמוני בדרך ה'סוד'.
 
ספרים וסרטים מצויינים, שציינת!!

אבל גם בהם חסר את הדבר הפשוט הזה, שקל מאוד להבין וליישם (לי לפחות), וזה להיות כמה שיותר בפשטות עם החיים! לבקש, ולהיות במחשבה ילדותית פשוטה "זה יגיע, כי אני רוצה!". לכל אדם בוגר זכורה הילדות, כשהיה רוצה במשהו... הוא היה מקבל זאת בדרך כזא או אחרת. שום דבר, ושום הרגשה לא הייתה בעלת השפעה יותר זקה מהרצון האמיתי שלו - לקבל את מבוקשו! זה קטע מאוד מפוספס בהסוד ו כוחו של תת-המודע. השמש לא מתעמצת לזרוח ולשקוע כל בוקר וערב. העצים והצמחים לא מתעמצים לצמוח ולגדול! מי שמבין את המשמעות הזאת, זוכה לחיות חיים מאושרים !
 

עוז86

New member
רגע רגע

שכחת את הספר שיחות עם אלוהים. זה הספר החשוב ביותר הוא משלב בין הגישה הפסיכולוגית להשיג דברים (הסוד) לבין הרוחניות הגבוהה. והוא גם נותן הסברים למה אנשים לא מצליחים לממש את מה שהם רוצים. אני יכול לצטט ממנו אם תרצי.
 
לא שכחתי.....................................

אני לא קראתי את הספר, אלא ראיתי את הסרט. יש בהם הבדל? תראה, אני לא פוסל בכל הספרים והסרטים את המסופר - אני אחד התלמידים שלהם חחח אני רק אומר שאף ספר ולא סרט - גרמו לי להתחבר אל עצמי יותר ממשפט והבנה בסיסית במושג לדעת!!! לדעת, זה אומר שתקבל !
 
שיחות עם ה'

אוקי... למען האמת חוץ מ'הסוד' ו-'כוחו של התת מודע' אני חושבת שקראתי גם את הספר 'שיחות עם ה' (אני אוהבת ספרים נו). תגיד זה לא יצא בחלקים? לא היה המשך לספר הזה? זו לא סידרה? האמת שאני לא זוכרת שהוא השפיע עלי במידה ניכרת כמו שני הספרים הנ"ל. אולי כי היה לי קשה להאמין שיש אשכרה מישהו שחושב שהוא מקבל תשובות מה'. יתרה מכך, קראתיו כשהייתי צעירה ועדיין לא קרקע פוריה לצמיחה רוחנית, ולא קישרתי אותו לתיאוריית 'הסוד' וכדומה. קראתי שיש גם סרט כזה 'שיחות עם ה'. אם בא לך לצטט עוז, לך על זה.
 

עוז86

New member
הסרט לא משהו

הסרט נראה כמו פרסומת לספר. למרות שאהבתי את הקטע בסרט שאלוהים אומר לו: "הספיק לך?" כי באותו קטע יכולתי להזדהות איתו (עם ניל, כמובן). - למה לוקח כל כך הרבה זמן לברוא את המציאות שאני בוחר? - יש כמה סיבות אינך מאמין שתוכל לקבל את הדבר שאותו אתה בוחר אינך יודע מה לבחור אתה כל הזמן עסוק בנסיון לגלות מה "הכי טוב" בשבילך אתה רוצה ערבויות לכך שכל בחירותיך "טובות" ואתה כל הזמן משנה את דעתך! ועוד קטע חשוב: אתה משנה את דעתך כל הזמן. זכור, החיים הם תהליך בריאה מתמשך. אתה בורא את המציאות שלך כל רגע. ההחלטה שהחלטת היום לעיתים קרובות איננה ההחלטה שתבחר מחר. אבל הנה הסוד הגדול של כל המאסטרים: המשך לבחור תמיד באותו הדבר! ועוד קטע חשוב: ברגע שאתה אומר "אני רוצה משהו", היקום אומר: "אתה אכן רוצה" ונותן לך בדיוק את ההתנסות הזאת- ההתנסות של "לרצות" את הדבר! (לכן אל תגיד "אני רוצה", אלא "אני בוחר", יש הבדל גדול. צורך זה להגיד שהדבר שאותו אתה רוצה הוא חסר.)
 
גם אני אהבתי את הקטע הזה!!!../images/Emo6.gif

קטע חזק !!! אני מסכים עם חלק מהדברים שכתבת, במיוחד שצריך לבחור משהו אחד, ולבחור בו עד שזה מתגשם! לגבי "אני רוצה" - אני נוהג לבקש. הרי לא אומרים "אני רוצה זוגיות, או רוצה אושר"... אומרים: אני מבקש זאת! אבל בשורה התחתונה, אין ממש כללים להגיד את זה נכון! כלומר, ילד שמבקש מהורה לקנות לו בובת ספיידרמן, ואומר בטעות "שפיידרמן" לא ימנע מההורה לא להבין ולקנות לו את זה. אבל תבחרו את מה שאתם באמת באמת רוצים, ומה שיישא לכם אושר אמיתי!
 
למעלה