אשמח להכיר..

שרשירית

New member
../images/Emo190.gif אז חבל לך על הזמן ואל תשלח לי מסרים

כי כל מה שאתה מחפש לא תמצא אצלי. שחורה כמו הגיהנום, גרושה + ילד, שובבה, מצ'וגעת, קפצון מהלך על שתיים, יאלללה בלאאגן זה שמי השני. צ'מע, תברח ממני כמו אש
אבל בלי שום קשר, ברוך הבא

aviavram

New member
למה ככך לדכא את הילד רק חיפש טובה

היה גחנון פגזי חבל על הזמן והחוג הזכיר לי את מטעמייך השחורים הנה ב 2 תמונות דג אחד במיים ואולי עוד אחד בדרך למיים

שרשירית

New member
הבחור רווק בן 26 למה הוא מחפש גרושה טובה

לשחק איתה דוקים??!! רואים שהוא לא מבין כלום... מאמי, הוא צריך גרושה רעה... שתראה לו מאופו הדג משתין.

aviavram

New member
הדג שצילמתי לך ? תהיי בן אדם , הדג שצילמתי לך

ספרי מאיפה , ספרי מאיפה

שרשירית

New member
אבי, בהוראת ה../images/Emo193.gif קח יום חופש מהפורום

לעזאזל, אתה באילת - טייק א דיי אוף! חוצמזה, אני אארוג את פלקה שנתן לך חיבור למחשב - אני אחנוק אותו עם הכבל של הלפטופ. אין רגע דל!!!

aviavram

New member
ועוד אחד

300 שקל ללילה דירת 5 מיטות ב 2 חדרים מטבחון מקרו טלויזיה אינטרנט בריכה נוף פגזי מי ל.... אלי

גם אלי שלח....

נו מה הוא עושה מאיתנו צחוק....גם גרושות גם ילדים גם יודעות בדיוק מה אנו רוצות...חחחחחחח לא יודע על מי נפל...טובות כן כשעושים בדיוק מה שאנו מבקשות...יאללה בלאגאן .......

aviavram

New member
איזה הצלחה יש לשלושתכן

ישר זיהה מי מה מו והכה בברזל החם why sea no more not like see i see you beautiful

aviavram

New member
חי חי חי גם אלי להראות לו מאיפה?

יקירי הסערת את עולם הגרושות ========================================== נשלח על ידי: רונן מירושלים אל: aviavram תאריך: 30/06/2007 17:56:29 לא חייבים לתהחתן בשביל להכיר..!! ========================================== נשלח על ידי: aviavram אל: רונן מירושלים תאריך: 30/06/2007 17:25:14 אחלה למה ? מתחתנים? ========================================== נשלח על ידי: רונן מירושלים אל: aviavram תאריך: 30/06/2007 14:42:49 שבת שלום.. מה המצב מה שלומך..? מה עושה בחיים..? במה עובדת..? ביי לבינתיים שבת שלום בהצלחה

aviavram

New member
מה גם את שכחת מה זה בית טוב

או מה זה להיות גרושה המסכן כנראה אין לו גרוש אז מחפש פיצוי בטיב הנה לך אחד מבית טוב

למעלה