אשמח להכיר..

אשמח להכיר..

אשמח להכיר בחורה גרושה טובה... באישיות לב טוב מידות נתינה ולקחיה..וכו'.. גרושה ללא ילדים... ביי בינתיים בהצלחה

גרושה טובה? מאיפה הבאת את ההגדרה הזו???

אצלנו אין גרושות טובות. אנחנו כולנו רעות
שב. תכין קפה. תתארגן. תכיר את הלך הרוחות לאט לאט. יש חבר'ה באילת וגם שוב מתחיל המחדש עסוקה היום - אז הקפה והעוגה על אחריותך.

א פרסקי

New member
חחחחח

מחפש גם גרושה רעה מבית טוב רגע זאת לא היתה הפרסומת של סיאט...

love u11

New member
אתה מתחיל מהסוף...../images/Emo153.gif

למה דווקה גרושה טובה? כי היא עברה כבר סיבוב אחד והיא מוכנה להתפשר ב...(אלוהים יודע מה)? תתפלה לדעת אך לא נראה לי שבחורות גרושות ילכו דווקה על פחות ממה שהן באמת רוצות ולהבנתי הן יודעות טוב מאוד מה הן רוצות (או שזה רק בראש שלי).

לא הבנתי למה הראש שלך ישר חושב שלילי

מי אמר שזה בגלל להתפשר או שילכו על פחות מימה שהם שוות לא הבנתי מאיפה הדחף המיני או המחשבתי שלך לחשוב ולכתוב את השטויות שכתבת.. בדרך כלל אדם בסטטוס דומה מחפשה דומה.. ותו לא... שבת שלום בהצלחה

love u11

New member
סליחה לא הבנתי...

בכרטיס שלך כתוב שאתה רווק רווק+גרושה=זוג נעליים

למה אתה חושב שגרושים הם רעים?

ברור שהזבל של האחד או האוצר של האחר. זה נכון כמעט בכל מקום בחיים. גם אצל בני אדם. רע או טוב הם הגדרה שבכלל לא שייכת לענין.

חס וחלילה צחקתי יש אנשים ויש אנשים.. זה הייה

זה הייה תגובה להודעה לעיל שהיא כתבה לי שאין גרושות טובות הכל בהומור אל תיפגע.. הכוונה לא הייתה אלייך..!!

אומנם עסוקה אבל גם עם ילדים

כך שממילא לא עוזר לי שאני טובה
(שוב מתחילה מחדש מסטולה מאוד אחרי שלקחה מנת "שרק3" ומנת רסקיו כדי להרגע לפני מסיבת היום הולדת של יורש העצר

שרשירית

New member
כפרות עלייך, מאיפה חושב הזכר הזה שהוא ככה

יבוא ויעשה לנו סדר.... טוב שהראית לו מי לובש ת'מכנסיים בבית. 'גרושה טובה' - לא מצליחה להפסיק לצחוק
נפלת חזק.

למעלה