אשמח להכירכם:

אשמח להכירכם:

תודות ל-midnight dragon ראיתי תמונות של רבים מכם מהמפגש שלכם(ההודעה בה היא כל הזמן פירסמה תמונות): la gamba(נראה לי)=בני, סרינה99=ענת, Knotted string=אני כבר מכיר אבל ענת, אור444(נראה לי)=אור, snoochy boochy=בן, silver lance=אמרי, NJS=גלעד, עתליה=D Elfithh(נראה לי), מרינה= , סופי= , וגם אני דיברתי עם orbital shadow ללא קשר והיא(orbital shadow) אמרה לי ש-python 4 ו-strahd הם מהמבוגרים בצ'אט וגם הבנתי שהם/אחד מהם קרא/ו הרבה ספרים של רומח(30+ נראה לי חחח) ובקיצור הם/הוא ממש רומח הדרקונאי/ם חחח. וגם היו כמה שראיתי שהגיבו הרבה כמו כמובן sabertooth,wing chan, evil gremlin,fire power... אז סליחה אם שכחתי מישהו כי פשוט הזכרתי ממש הרבה, ובנוגע לכינויים וכו' שאמרתי אני מקווה שכתבתי את זה נכון... חחח אה וגם מצטער על 2 ההודעות ברצף ששלחתי על טולקין והעימות וכו' פשוט אני יחסית חדש כאן(שבועיים-שלושה) ופתאום אני מתחיל לראות הודעות של נגד וכו' ולא הבנתי מה קורה וכו' אז החלטתי לשאול לעומק כדי להבין... בכל אופן סורי למי שהתעצבן. אה, ונעים להכיר, שמי הוא אלון:) (שמעתי שיש עוד אחד כזה בפורום, פעם ראשונה מאז הרבה שנים שיש עוד מישהו כמוני במקום מסויים), ואם אתם קוראים לי בכינוי, עדיף שיהיה Bimesh :) (באנגלית ולא בעברית!) מאשר Thelord of the rings(הכינוי Thelord of the rings הוא מלפני המון זמן כאן בתפוז ולא יודע למה אז שמתי ואי אפשר לשנות, לצערי)

midnight dragon

New member
ברוך הבא../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo15.gif

תהנה כאן בפורום..

MadManII

New member
שכחת אותי.

אני בפורום כמעט שנה. פשוט לא הייתי במפגש. ובזמן האחרון הייתי נורא עסוק בבגרויות לכן לא השתתפתי בפורום.

python 4

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

אני לא מבוגר, אני צעיר בנפשי
סטארהד, תגיד לו.

ואמרתי שאתם מהמבוגרים בפורום לא

הכי מבוגרים שיש חחח. חוץ מזה שגיל 28 זה גיל צעיר...

strahd

New member
תגיד את זה לילדים שלנו

שכבר רוצים לשלוח אותנו לבית אבות גריאטרי. אפילו כעת כשאני כותב על המקלדת זה כל כך קשה... אח.... הארתריטיס!

למעלה