אשמח להודיע

diana1973

New member
אשמח להודיע

שאביום שישי בקשתי מהמורה של בני לכתוב מכתב על מצב בני בכדי שאלך לנאורולוג מוכנה. היא ביקשה ליצור איתה קשר במוצ"ש וכך עשיתי. לשמחתי בשיחה היא אמרה שהילד, לדעתה, בכלל לא צריך נאורולוג, היא אומרת שהוא משתתף בצורה מדהימה בשיעור, הוא לא מפריע לה, ולא מתפרץ, תמיד עונה בהצבעה והכי חשוב שהיא רואה שהוא לומד ויודע לקרא טוב ומבין את הנלמד ואם הייתה לו בעיה הוא לא היה מתקדם בלימודים כמו שהוא מתקדם, היא אמרה שכבר המליצו להורים מהכיתה לתת לילדים ריטאלין וזה מאוד עזר להם, אבל שהיא לא חושבת שבני צריך. בקשר לשקרים ולהצקות שלו, היא טוענת שזה לא מעבר לילדים רגילים, ושהבעיה שלו היא יותר התנהגותית, שהוא קצת ילדותי ולא יודע איך להתמודד (לפעמים) עם תגובות הילדים אבל זה יוצא דופן. עכשיו שאלתי היא, מה לעשות? לבטל את הטור לנאורולוג? אתמול פעם ראשונה שלכתי לישון רגוע ושמחה מזה כבר כמה שבועות

המשוב של המורה אמנם נחמד

אבל מה אומרת לך הבטן שלך? התחושה האישית שלך בקשר לילד חשובה פי שתיים מדעתה של המורה שלצערי היא לא אשת מקצוע מוסמכת בכל הקשור לאבחון ואיתור ילדים עם הפרעות או לקויות. אם הרגשת צורך לקבוע תור לנוירולוג, אני לא רואה סיבה לבטל אותו. מקסימום הוא יגיד לך שהכל בסדר

ayagu

New member
זה טוב שהמורה רואה את

בנך באור חיובי. טוב שהיא יודעת לשים לב גם לנקודות החוזק. יחד עם זאת אל תתעלמי מתחושות הבטן שלך. בדרך כלל אנו האמהות מכירות את ילדינו טוב יותר מהמורות. מקסימום יאמר לך שאין שום בעייה.

zivadina

New member
גם אני מצטרפת לקודמותי

שחושבות שעדיף לשלול את החששות מאשר להצטער אחר כך שלא טיפלנו בהם. ועוד אני אומרת, עדיפות מאה בדיקות מאשר טיפול שגוי אחד. הכל בשביל לדעת הרבה ככל האפשר על בנך. בהצלחה

קחי אותו לנוירולוג וזהו. מקסימום

מקסימום הנוירולוג ישלח אותך רגועה הביתה. אם כבר הנושא מציק לך אז כדאי לא להזניח.

למעלה