אשמח לדעתכן

אשמח לדעתכן

שלום לכולן,

אז עכשיו אני אחרי הזרעה שנייה עם הורמונים אחרי שהראשונה לא הצליחה. (התחילו הכתמות עוד לפני שהגעתי בכלל לבטא המיועדת ועשיתי אותה אחר כך סתם רק כדי לראות את השלילי).
בכל מקרה, היום אני 9 יום אחרי הזרעה, 11 יום אחרי אוביטרל לביוץ ו 7 יום אחרי אוביטרל לתמיכה.
חגגתי על בדיקות הריון מאי ביי, אז החלטתי לעשות היום בבוקר עם השתן הראשון בדיקת הריון - כן, אני יודעת שמוקדם מדי, וגם אם יש הריון (הלוואי הלוואי) זה יכול לא להראות כלום, אבל, רציתי לראות עוד פס מהאוביטרל. ידעתי שזה יכול להיות חיובי מוטעה, אבל פשוט רציתי לראות אצלי בדיקה עם שני פסים, גם אם הם כרגע מהאוביטרל.
בכל אופן - כלום! ריק לחלוטין. אפילו לא צל של פס נוסף.
איך זה הגיוני?? אני רק 7 ימים אחרי אוביטרל, לפי מה שאני יודעת הוא עדיין אמור להישאר במערכת! אולי הוא נעלם אצלי מהר מדי ואז מתחילות ההכתמות וזה חלק מהבעיה?

שירןג7

New member
היי

אני עשיתי מספר ניסויים עם בדיקות איביי :) תמיד הפס נעלם אחרי 6 ימים.. הכוונה לפס של האוביטרל. אם אין לך כוח לחכות תעשי שוב עוד יומיים שלושה. אני תמיד עשיתי. ככה ידעתי שזה שלילי :/ אף פעם לא הייתי באשליה.

mayconet

New member
כ"כ מוקדם?

כבר את רוצה לראות משהו?
האוביטרל לא נראה בד"כ, ולכן כדאי להמתין בסבלנות. כן, זה קשה.
כמעט בלתי אפשרי. ובכל זאת, אל תשגעי את עצמך.
בהצלחה

acka

New member
בדיקות הריון

הייתה פה מישהי במשרד שהזמינה סטוק של כאלו. לא יודעת של איזו חברה בדיוק.
נתנה לאחת הבנות בהריון מאוד מתקדם לבדוק - התקבל פס די חלש.
אז הרגישות של הבדיקות הללו היא לא מיטבית, וזה בלשון ההמעטה.
מקווה שבדיקת הדם תראה משהו מאוד משכנע ומשמח.

נועה312

New member
זה לא אומר כלום

לי 10 ימים אחרי לקיחת אוביטרל לתמיכה עדיין הייתה בטא (נמוכה אומנם אבל הייתה) וכשעשיתי בדיקה ביתית שבוע אחרי אוביטרל כדי פעם אחת לראות שני פסים לא ראיתי אפילו צל של פס למרות שעדיין היה לי אוביטרל במערכת. זה תלוי באיכות הבדיקה והבטא ההתחלתית שלה היא מותאמת, בריכוז של השתן וכו' וכו'.

למעלה