אשמח לדעתכם

אשמח לדעתכם

אני יוצאת חודשיים עם בחור ויש לי בעיה של איך שאני רואה את הזוגיות
הוא הרציני הרציני ולא שכבנו או עשינו כל אקט שהוא,אני יודעת שזה חשוב לו אבל הוא מבין שאני לא מוכנה
הבעיה היא שאני לא מצליחה לראות את הזוגיות כמערכת יחסים אמיתית בלי הדברים האלה
זה מרגיש "בכאילו"
כמובן שאין מה לעשות כי אני מוכנה
אבל האם זה נכון שעד שאין הפוגה של מתח זה לא אמיתי?

תודה מראש

אם הבנתי אותך נכון , כן, הפן הפיזי הוא חלק מזוגיות, וזה יגיע כשתרצי שיגיע, זה לא חובה אחרי זמן מסויים ואין חוק שאומר מתי צריך להגיע לשם,
כל אחד ומה שנראה ומרגיש לו לנכון.
הזוגיות היא זוגיות גם אם החלק הזה עדיין לא מומש, זה אמנם איפה שהוא מבסס אותה , אבל בהחלט לא תלוי אך ורק בזה .

קצת נכון, אבל האמת אינה שחור ולבן

אני מאמין שכל מערכת יחסים היא כמו יצור אנושי - אין האחד זהה לשני, כל זוגיות היא משהו ייחודי שאין דומה לו.
מתח יכול להיות מופג גם בסקס, אך גם בריבים, בנשיקה, בצחוקים.
מעבר לאקטים - מה מרגיש לך כלא-אמיתי?
הרגשות? השיחות? מה?

תשובה

הבעיה היא שאני לא מוכנה לשכב איתו וביינתים הוא בסדר עם זה
למרות שהוא אמר ואני מאמינה לו שהוא ייחכה לי
אני מפחדת שייעזוב אותי וגם אם אני לא חושבת,זה גם לא בטוח
ואז הקשר הזה עכשיו יהיה חסר טעם
זו שורש הבעיה..........

Mr Blue Sky1

New member
אין לך מה לדאוג

במערכת יחסים חשוב מאוד שתהיה סבלנות.
אני מניח שאם הוא אמר לך שהוא יחכה לך, הוא יעמוד בהבטחתו.
קחי את הזמן שלך ואל תמהרי לעשות דברים אם את עדיין לא מרגישה מוכנה לכך.

בהצלחה !

B2Love

New member
לזוגיות יש מספר שלבים...

את צודקת זוגיות יוצאת מן הכלל ... ומתמשכת מבוססת על "אהבה ותשוקה" . כך שיש בסיס אמיתי להתחושה שלך שמשהו לא שלם.
התשוקה יכולה לפרוץ מיד או שהיא נבנית בתהליך . היא תלויה בגיל , במצב הפיזי שלנו ובמצב הרגשי.
אצל רוב הנשים (בשונה מגברים) לבשלות הרגשית יש השפעה חזקה יותר . ואם זה המצב אצליך, פשוט קחי את הזמן לבניית האמון עם בן זוגך. (שנראה כי הוא אוהב אותך ומוכן לחכות)
התשוקה תגיע כשתהי מוכנה.
ד"א בגילאים מתקדמים רצוי לפנות ליעוץ ולהסיר את המחסום הרגשי.

Megie

New member
אין דבר כזה

זה נכון שקשר צריך להכיל אינטימיות וקרבה..זה חלק מכל החבילה הזאת שנקראת מערכת יחסים.. אבל כל דבר קורה בזמן שלו ומתפתח לאט.. גם אהבה לא תמיד מגיעה מהר.. ועדיין הקשר יכול להיות מדהים.. חוץ מזה שאינטימיות היא לא בהכרח אקט מיני.. זה גם קרבה פיזית בסיסית כמו חיבוק, החזקת ידיים, מבטים.. כל השאר יגיע כששני הצדדים יהיו מוכנים לזה.. והיופי הוא לדעת להסתדר בלי כל זה ועדיין לפתח ולבנות משהו רגשי יציב.
לסיכום, כל עוד טוב לכם-זה אמיתי.

למעלה