אשמח לדעתכם

hagitoby

New member
ברור שזה יכל לקרות

עם בחורה אחרת..אבל היא זו שיצאה איתו למרות היותו נשוי,הפואנטה היא שחבל שנכנסה לזה..

hagitoby

New member
יכול להיות שהוא רואה

בחוסר התגובה שלך כדבר שאת לא אומרת לא לחלוטין,ועל כן הוא חושב שיוכל לנסות עד שיצליח להיות איתך שוב. את צריכה לכתוב משהולא שחברה תדבר איתו..תשלחי לו במייל ותסבירי לו שזה נגמר,באופן הכי ברור שיש.בהצלחה.

ליידינץ

New member
תגובה

היי, אני חושבת שכדי להגיב כפי שהגבת נדרש אומץ רב וכוחות רבים. זה מעיד על נק' אל חזור, שהגעת להחלטה אישית שאינך מעוניינת בקשר זה. מצד שני נורא קל ליפול חזרה לקשר שכן כל סמס ממוטט את החומה שבנית ותמיד הפעם זה נראה אמיתי יותר וקרוב מתמיד. אני יכולה לומר לך שיש חיים אחרי. כמעט כל דבר הזמן מרפא, וזה עניין של תעצומות נפש רבות והבנה בסיסית שזה קשר רע מייסודו. זה קשר לא רק שהורס אותך אישית וחוסם לך כל קשר אחר ( ואייני יודעת מה הסטטוס האישי שלך ), מה שגם שלא היית רוצה להיות אחראית לפירוק משפחה...לא הגון. לא היית רוצה שיעשו לך דבר כזה. אני מקווה בשבילך שההחלטה היא סופית, ואת ממשיכה הלאה. בלי להעליב, תופתעי לגלות שגם הוא במהרה ישכח וימשיך הלאה, למישהי חדשה... פעם בוגד תמיד בוגד.... שיהיה בהצלחה.

מריוס זכריה

Member
מנהל
אם יורשה לי בשולי הדברים...

אני לא חושב שהוא כל כך מהר ישכח אותה. זה לא נשמע כמו סטוץ, אלא כמו סיפור אהבה (מחוץ לנישואין, כמובן). אני בהחלט רואה מצב שהוא ימשיך לחשוב עליה ולנסות עוד חודשים ושנים - כי אין ספק שהיה כאן רגש אמיתי. וזה מה שעושה את זה קשה יותר בשביל השואלת (וגם בשבילו, מן הסתם). [כמובן, אני עדיין תומך בניתוק הקשר]

Mידאס

New member
פעלת נכון

אבל שגית שגיאה חמורה כשנכנסת לתוך המערבולת הזו מתכתחילה. מערכת יחסים עם גבר נשוי? גם אם היה יוצא מזה משהו, בסופו של דבר, והוא אכן היה עוזב את אשתו (האם יש ילדים בתמונה), עצרת פעם לחשוב איך היית חיה עם עצמך? שהרסת משפחה? נכון שצריך שניים לטנגו, ובלעדיו ברור ששום דבר לא היה קורה, אבל הכוח היה נמצא בידיים שלך מבראשית, ויכולת לבחור שלא לקיים מערכת יחסים עם גבר נשוי. בעיני אין דבר יותר דוחה מזה. ולשאלתך שוב, פעלת נכון ואני מקווה שהשכלת ממעשייך ושמעתה ואילך יהיו לך מערכות יחסים עם גברים שאינם נשואים, כאלה ש"פתוחים" רגשית במאת האחוזים ליחסים זוגיים אקסקלוסיביים. שימי את הגבר הזה בעברך ואל תתפתי לחיזוריו הדוחים. טוב לא יכול לצמוח מזה.

למעלה