אשמח לדעתכם בנושא

אכן,

הורגלנו לחשוב שאין מעבר לנראה בחמשת החושים.. אך קיים חוש ששי :) לילה טוב ובהצלחה....

ינוקא1

New member
כמה דברים :

1. אם את מרגישה זאת זמן רב , אינך צריכה אף יועץ" חיצוני ! תאמיני לתחושותייך. כאן במקרה היועץ החיצוני אמר את מה שחשת בעצמך , ואישר את דעתך , אך גם אם היה ההיפך היית צריכה להתייחס אל המקום בדיוק כפי שאת מרגישה. 2. בעיקרון מה שתיארת זה סוג של "תקשור" , הרבה אנשים עושים זאת , זו לא בעיה גדולה. יתכן גם שהוא "שוחח" עם הנשמה שלך והיא נתנה לו את המידע. מה שחשוב מאוד לאחר ההיחשפות הראשונה לתופעה זו , להבין שהוא איננו טוב ממך ! רוב האנשים שרואים תופעות אלו לראשונה , הופכים ל"מעריצים" של המתקשר. יש לתפוס דברים אלו בפרופורציה : זה שאדם מתקשר טוב , לא אומר עליו כלום. כולל לא על האופי שלו , ואפילו לא האם מדובר באדם חיובי. לכן מה שאני אומר תמיד זה "כבדהו וחשדיהו". לגבי כל אדם. 3. הוא מתקשר טוב , יש לו יכולת לדבר עם נשמתך , ובכל זאת דבר ראשון זה להיות קשובה לעצמך. אם תרגישי שאת צריכה "אישור" למשהו , אז את יכולה לשאול אותו. אבל אל תוותרי על הקשר שלך עם עצמך , לטובת "תקשורים". 4. אולי כדאי לך לפתח יכולות של "בחינת מקומות" : תתבונני על בתים ומקומות , ותחשבי מה עולה לך בראש לגבי כל מקום - האם זה מקום "חולה" ? מקום בריא ? מה טוב לבנות שם ? לאיזה סוג עסק זה מתאים ? אם יש שם משהו לא הרמוני , כיצד אפשר להפוך אותו להרמוני (באמצעות צבעים , עצים , בניה וכו') ? תיכנסי לבית שלך - תסתכלי : האם יש כאן משהו לא הרמוני ולא זורם ? תסתכלי על החדרים בבית - גם כן תשאלי את עצמך שאלות אלו. וכן הלאה וכן הלאה. יש תורה סינית עתיקה בשם פאנג שוואי , שעוסקת בכך. (אני לא מאמין בה - כי היא נשענת על כל מיני פילוסופיות סיניות , שאינני מאמין בהן) אבל אני כן מאמין בפיתוח יכולות תחושה - יכולות שבאות דרך ההתבוננות ושאילת השאלות הללו. ככל שתתבונני ביותר בתים ומקומות , תוכלי לפתח יכולת זו בתוכך , ואולי יום אחד גם לעסוק בזה ולעזור לאנשים בדרך זו. בהצלחה רבה רבה !

אגב יש גם פיתוח מודרני

סטייל העידן החדש.. שיטת אומגה...והם גם מטהרים בתים, אצלי בבית עשיתי באמצעות חברה פאנג שוואי, היא כסטאג' ללימודיה הכינה לי הצלצה לשינוי הבית.. ואטנרגיות שהיו תקועות שבו לזרום..יש -לפחות היה פעם..פורום פאנג שוואי בתפוז..אגב,

ינוקא1

New member
יפה

אני פחות בעד "שיטות" כידוע , אבל אני חושב שיש אנשים שימשכו לתחום ה"איזון בתים" והם מתאימים לזה , ויש לתחום הרפואי , ויש לתחומים אחרים . . . ובהתחלה צריך את השיטה , אבל אחר כך צריך ללמוד לשכוח אותה.

כן זה מה שאני מורה לתלמידי...

אני קוראת לזה..קודם תבינו, ואז תשכחו..תנו לזה להשאר באחורי הראש' במוח הקטן...

מורנה1981

New member
שלום לך

זה מאוד נפוץ שניגש ליועץ/למטפל כלשהו וישר הוא אומר שיש קללה או עין הרע ומבקש סכום על מנת להסיר זאת האמת היא שמי שמתקשר עם מדריכי אור יכול לבקש שיבדקו עבורו ללא עלות אם יש עליו קללה או עין הרע (רוב המקרים אין) ובמקרה ויש צורך בהסרה אז זה נעשה ללא תשלום או בעלות סמלית בלבד לשאלתך כיצד הוא ידע עליך פרטים-מדריכי אור (וגם מדריכי אופל ונייטראלים שנראה שאותם תקשרו לך) ניזונים ממעין מאגר מידע המצוי בעולם של מעלה לרוב יש צורך בשם מלא ותאריך לידה,אין צורך בשם האם אלא במקרים של רפואה או זיווג שיהיה בהצלחה מורן

נחשצפע

New member
תודה

זה לא שהוא ידע עלי פרטים אלא ידע מאיפה ה"קללה" הזו מגיעה. כלומר אמר את אותו מקום שחשדתי בו .לא ניפגשתי איתו בכדי לחזות /לנבא עתיד או משהו דומה אלא בכדי לדעת אם יש קללה באותו מקום שחשבתי. הוא לא הציע לי שום הסרה של הקללה אלא ייעץ לי לברוח משם (מה שאני יודעת במילא שעלי לעשות) שבת שלום

מורנה1981

New member
שלום לך

מדריך האור שלי נוהג לומר כי 50% מהעבודה זו המודעות לאחר שאותו יועץ קבלה זיהה או עזר לך לסמוך על תחושות הבטן שלך יש לעבור לשלב הבא והוא הסרת העיכוב הפנימי בעצם מה בך מושך את אותם ניסיונות ואת אותן התחושות את זה עושים בעבודה עם הילדה הפנימית,עם הנשמה ועם המדריכים שלך בכל מקרה בדקי האם הוא מתקשר מדריכי אור על מנת שלא תקבלי מסרים שעלולים להזיק לך או להטעות אותך שבת שלום

למעלה