כמה דברים :
1. אם את מרגישה זאת זמן רב , אינך צריכה אף יועץ" חיצוני ! תאמיני לתחושותייך. כאן במקרה היועץ החיצוני אמר את מה שחשת בעצמך , ואישר את דעתך , אך גם אם היה ההיפך היית צריכה להתייחס אל המקום בדיוק כפי שאת מרגישה. 2. בעיקרון מה שתיארת זה סוג של "תקשור" , הרבה אנשים עושים זאת , זו לא בעיה גדולה. יתכן גם שהוא "שוחח" עם הנשמה שלך והיא נתנה לו את המידע. מה שחשוב מאוד לאחר ההיחשפות הראשונה לתופעה זו , להבין שהוא איננו טוב ממך ! רוב האנשים שרואים תופעות אלו לראשונה , הופכים ל"מעריצים" של המתקשר. יש לתפוס דברים אלו בפרופורציה : זה שאדם מתקשר טוב , לא אומר עליו כלום. כולל לא על האופי שלו , ואפילו לא האם מדובר באדם חיובי. לכן מה שאני אומר תמיד זה "כבדהו וחשדיהו". לגבי כל אדם. 3. הוא מתקשר טוב , יש לו יכולת לדבר עם נשמתך , ובכל זאת דבר ראשון זה להיות קשובה לעצמך. אם תרגישי שאת צריכה "אישור" למשהו , אז את יכולה לשאול אותו. אבל אל תוותרי על הקשר שלך עם עצמך , לטובת "תקשורים". 4. אולי כדאי לך לפתח יכולות של "בחינת מקומות" : תתבונני על בתים ומקומות , ותחשבי מה עולה לך בראש לגבי כל מקום - האם זה מקום "חולה" ? מקום בריא ? מה טוב לבנות שם ? לאיזה סוג עסק זה מתאים ? אם יש שם משהו לא הרמוני , כיצד אפשר להפוך אותו להרמוני (באמצעות צבעים , עצים , בניה וכו') ? תיכנסי לבית שלך - תסתכלי : האם יש כאן משהו לא הרמוני ולא זורם ? תסתכלי על החדרים בבית - גם כן תשאלי את עצמך שאלות אלו. וכן הלאה וכן הלאה. יש תורה סינית עתיקה בשם פאנג שוואי , שעוסקת בכך. (אני לא מאמין בה - כי היא נשענת על כל מיני פילוסופיות סיניות , שאינני מאמין בהן) אבל אני כן מאמין בפיתוח יכולות תחושה - יכולות שבאות דרך ההתבוננות ושאילת השאלות הללו. ככל שתתבונני ביותר בתים ומקומות , תוכלי לפתח יכולת זו בתוכך , ואולי יום אחד גם לעסוק בזה ולעזור לאנשים בדרך זו. בהצלחה רבה רבה !