אשמח אם תענו לי על זה :)

קTמו

New member
אשמח אם תענו לי על זה :)

אממ אני אספר לכם סיפור קטן :) אחרי שכבר התעייפתי מלרקוד החלטתי לנוח קצת והלכתי לשבת על יד הבר.. ניגש אליי מישהו,ושאל אם הוא יכול להתיישב כאן..אמרתי סבבה,מה אכפת לי שיתיישב? מפה לשם הוא התחיל לדבר איתי על המקום..סתם שאלות של "את באה לכאן הרבה " וכו'.. כמובן שידעתי שהוא מתחיל איתי אבל מתוקף היותי בחורה נחמדה ולא סנובית..(וסתם שיעמם לי באותו הזמן חח) זרמתי בשיחה.. הוא שאל איך קוראים לי ..מאיפה אני..אם יש לי חבר וכו'.. לשאלה הזו עניתי בשלילה,אפילו שבאמת לא היה לי כל עניין בו (פשוט לא הטיפוס שלי ) והוא שאל איך זה שלבחורה כמוך אין חבר ושאר שטויות.. ואז הוא ביקש את הטלפון שלי.אמרתי לו לא. כל פעם הגישה שלי שונה-לפעמים אני אומרת שיש לי חבר,לפעמים משהו אחר,אבל הפעם החלטתי להגיד ת'אמת- כי תארו לכם מצב שאני אומרת לו שיש לי חבר,ואחרי כמה דקות הוא רואה מישהו אחר רוקד איתי (ויותר מזה) שבאמת מצא חן בעיני..אז הפגיעה תהיה גדולה יותר לא?(כאילו סתם שיקרתי לו ) בכל מקרה,הנקודה היא,שבאותו הרגע,אחרי שסירבתי לא,הוא אומר לי: "אז מה בעצם אני יושב כאן ומדבר ..כאילו לשם מה?" זה לא הפעם הראשונה שאני נתקלת בתשובה הזו,ואני באמת כבר לא יודעת מה אתם מעדיפים.שאנחנו נגיד לכם שיש לנו חבר ונרקוד עם אחר? שברגע שתתחילו לדבר איתנו נפנה לכם את הגב? או שכשאתם שואלים אם אפשר לשבת נענה בסנוביות ונגיד שלא? אחרי זה עניתי לו שסתם זרמתי איתו בשיחה וש.."היית מעדיף שאני סתם יהיה סנובית" והוא אמר שהוא לא יודע וזה סתם יצר מצב לא נעים שבו הוא התחיל לשגע אותי ב"למה את לא רוצה להביא לי ת'טלפון" עש אמרתי שאני חוזרת לרקוד.. באמת שאני לא מבינה.. אני יודעת שאולי זה גרם לו לחשוב שיש איזשהו סיכוי והכל..אבל באמת שאני כבר לא יודעת איך להגיב. כשאמרתי לאחרים שיש לי חבר הם התחילו להגיד לי ..את יכולה להגיד את האמת וכו'.. אז מה אתם באמת רוצים?!?! מה אתם הייתם מצפים שאני אענה?! גם בנות מוזמנות להגיב :)

כנראה שסתם נפלת על אידיוט..

אבל באמת אין כמו הישירות.

Vdrums

New member
באמת אהבל,

הוא שואל למה הוא מדבר? הוא מדבר כדי לבדוק אם יש לו מצב להתחיל איתך. וכן ישירות זה הכי טוב.

מוותק

New member
../images/Emo26.gif

הדבר היחיד שהוא רצה זה שתתני לו את הטלפון שלך. בכל מקרה הוא היה יוצא מאוכזב, ואז זה כביכול הופך אותך ללא בסדר למרות שלא עשית שומדבר רע. זה כמו לצאת עם מישהו ואח"כ כשלא רוצים אין ברירה, אף אחד לא הישלה פה מישהו אחר בכוונה.. דיברת איתו, ניסית ולא רצית.. מה לעשות, אלה החיים...

zsahr1

New member
אני חושב ש..

עשית נכון שאמרת לו את האמת , אני שונא שמשקרים במיוחד לי , אם הוא לא היה נראה לך מלכתחילה היית צריכה להראות לו ע"י תנועות גוף ואולי הוא היה נעלם . אני רוצה להגיד לך שהגברים הם מניאקים ( אני לא נחשב כי אני הומו ) ואם הם רואים הזדמנות הם רוצים לנצל אותה אפילו שזה יעלה בזה השם יצאו טמבלים אז שיהיה לך בהצלחה מתוקה

zsahr1

New member
זה נכון אבל

תסכימי איתי שהמון המון גברים מחפשים דבר אחד אבל כמובן לא כולם כי יש כמה שהם באמת אנשים טובים .

קTמו

New member
כנסו שניה :)

כאן יש את התגובה שלי לגבי העניין ועוד מגיבים נוספים ששפכו אור נוסף על המקרה :)

Urik82

New member
Tahshevi ze kol ma she darush!

At lo yodaat klum ve rak medaberet al ze she at hoshevet aval beemet at lo hoshevet afilu le rega im taasi et ze tavini akol. Ze kol kah ofyani le nashim bemeyuhad zeirot!

למעלה