אשמח אם תענו לי על זה 
אממ אני אספר לכם סיפור קטן
אחרי שכבר התעייפתי מלרקוד החלטתי לנוח קצת והלכתי לשבת על יד הבר.. ניגש אליי מישהו,ושאל אם הוא יכול להתיישב כאן..אמרתי סבבה,מה אכפת לי שיתיישב? מפה לשם הוא התחיל לדבר איתי על המקום..סתם שאלות של "את באה לכאן הרבה " וכו'.. כמובן שידעתי שהוא מתחיל איתי אבל מתוקף היותי בחורה נחמדה ולא סנובית..(וסתם שיעמם לי באותו הזמן חח) זרמתי בשיחה.. הוא שאל איך קוראים לי ..מאיפה אני..אם יש לי חבר וכו'.. לשאלה הזו עניתי בשלילה,אפילו שבאמת לא היה לי כל עניין בו (פשוט לא הטיפוס שלי ) והוא שאל איך זה שלבחורה כמוך אין חבר ושאר שטויות.. ואז הוא ביקש את הטלפון שלי.אמרתי לו לא. כל פעם הגישה שלי שונה-לפעמים אני אומרת שיש לי חבר,לפעמים משהו אחר,אבל הפעם החלטתי להגיד ת'אמת- כי תארו לכם מצב שאני אומרת לו שיש לי חבר,ואחרי כמה דקות הוא רואה מישהו אחר רוקד איתי (ויותר מזה) שבאמת מצא חן בעיני..אז הפגיעה תהיה גדולה יותר לא?(כאילו סתם שיקרתי לו ) בכל מקרה,הנקודה היא,שבאותו הרגע,אחרי שסירבתי לא,הוא אומר לי: "אז מה בעצם אני יושב כאן ומדבר ..כאילו לשם מה?" זה לא הפעם הראשונה שאני נתקלת בתשובה הזו,ואני באמת כבר לא יודעת מה אתם מעדיפים.שאנחנו נגיד לכם שיש לנו חבר ונרקוד עם אחר? שברגע שתתחילו לדבר איתנו נפנה לכם את הגב? או שכשאתם שואלים אם אפשר לשבת נענה בסנוביות ונגיד שלא? אחרי זה עניתי לו שסתם זרמתי איתו בשיחה וש.."היית מעדיף שאני סתם יהיה סנובית" והוא אמר שהוא לא יודע וזה סתם יצר מצב לא נעים שבו הוא התחיל לשגע אותי ב"למה את לא רוצה להביא לי ת'טלפון" עש אמרתי שאני חוזרת לרקוד.. באמת שאני לא מבינה.. אני יודעת שאולי זה גרם לו לחשוב שיש איזשהו סיכוי והכל..אבל באמת שאני כבר לא יודעת איך להגיב. כשאמרתי לאחרים שיש לי חבר הם התחילו להגיד לי ..את יכולה להגיד את האמת וכו'.. אז מה אתם באמת רוצים?!?! מה אתם הייתם מצפים שאני אענה?! גם בנות מוזמנות להגיב 
אממ אני אספר לכם סיפור קטן