אשמח אם תעזרו

עמיתיוש

New member
אשמח אם תעזרו

אז ככה, אני חדשה בענייני הסקס..מה אמורים לעשות, כלומר אני רוצה שחבר שלי יהנה מהסקס, לא שזה יהיה עוד זיון רגיל..איך בדיוק,מה עושים,זזים, וכו` וכו`

ellulli

New member
אין תשובה

לשאלה כזאת.. הדברים היחידים שאני יכולה להציע לך זה להיות מחוברת למה שקורה בינכם, לזרום, לא להתרכז בעצמך אלא לנסות לגרום לו להנות בכל רגע (חיבוקים נשיקות נשיכות וכו', כל מה שעולה על הדעת ומתאים לכם) ובעיקר להנות בעצמך, כי אם את נהנת הוא יהנה גם. בהצלחה!

זאת שאלה מעניינת

כדאי פשוט להתנסות, להעז לבדוק דברים שונים, להיות יצירתית, למצוא בתוכך עוד ועוד חופש, לתקשר עם הפרטנר ולגלות מה הוא אוהב ורוצה, להרגיש טוב יותר ויותר עם עצמך ולהרשות לעצמך באמת להיפתח וליהנות, להרגיש בטוח ונעים, להרגיש את הפרטנר שלך ומה הוא היה רוצה, לדמיין שאת גבר ולנסות לראות מה היית הכי רוצה, ועוד המון אפשרויות, פשוט לנסות, להתנסות, להיפתח, ליהנות, לשחק, להשתעשע
אה, ודרך אגב, משום מה זה די קל ופשוט לאפשר לגברים להגיע להנאה אדירה, הרבה יותר מלנשים

דעתי הצנועה...

אולי תרימו גבות כאן, אבל..... בתור ילד, כשראיתי את הסרט הכחול הראשון שלי, זה היה לדעתי מגעיל, ממש שוק בשר. אולם עם השנים, והצפיה ניטרלתי את הגועל שבסרטים כחולים וניתבתי את מה שראיתי שם לחוויה יותר נעימה עם הפרטנריות. אכן, למדתי דברים רבים ומימשתי אותם, לשביעות רצוני ואני מקווה(לא היו תלונות) שגם לשביעות הפרטנריות שבאו והלכו עם השנים. אולי תצפו בסרט פורנו, רך או הארד קור, ותראו איך מתעלסים ותנסו לתרגל תנוחות מיניות, צורות, אוראלי, וכו... דבר נוסף, הייתי ממליץ לקרוא ספרים על מין, כמו "אמנות האקסטזה המינית למאהב המערבי" של מרגו אננד. ספר מדהים המעשיר את הידע והטכניקות. סרט נוסף הוא "המדריך לאוהבים" היה מבוקש בשנות ה -90 ויש בו לא מעט עיצות טובות. אולם, אין כמו גילוי ההנאות המשותפות ביחד, אולי פשוט תתנו לעצמכם להתנהג בטבעיות, לפעמים יש דבר מאוד אירוטי בביישנות הראשונית ובגילויי החדווה שלאחר מכן. תהנו..

ellulli

New member
כל כך נכון!

לפעמים יש דבר מאוד אירוטי בביישנות הראשונית ובגילויי החדווה שלאחר מכן מאוד מאוד אירוטי לדעתי. ביישנות מינית תמיד נזכרת בחיוביות (לא מדובר בפאדיחות).

ע ו ל ם

New member
|הרמת גבּה|.. ../images/Emo4.gif

ולענייננו.. שאתה אומר "אירוטי או הארד קור".. יש הבדל עצום בינהם.. חוץ מזה שאני לא חושב שצפייה על הפעם הראשונה בסרט כחול זה דבר חיובי.. אני לא חושב שהם צריכים ישר לפתוח בהארד קור.. כי גישתם כלפי מין תהיה מעוותת..
בהמשך זה יכול להיות דבר טוב.. אך בהתחלה, שהם מגלים את חדוות המין.. לא כדאי שהם יתחילו עם סרטים כבדים.. אפילו לא עם ארוטיים בהתחלה.. ספרים, או אחד עם השני.. זאת התחלה נכונה..

ע ו ל ם

New member
לדעתי יש טעות בגישתך הבסיסית..

אמרת.. ""כלומר אני רוצה שחבר שלי יהנה מהסקס"" אמנם הנאתו חשובה.. אך לא הוזכר ולו ברמז שום אמירה על עצמך..
וכמו שאמרה עונג, "זה לא קשה לענג בנים".. זה נכון. אומנם את רוצה שיהיה מיוחד וזה אפשרי.. הסוד הוא באווירה.. החל בהשקעה מטוטורפת של רצפה מלאה פרחים ונרות.. ועד משהו יותר סולידי במיטה עם נר אחד.. הרי הדמיון בקטעים האלה עובד שעות נוספות וזה יגרום לחברך ריגוש אדיר.. חוץ ממה שאת תעשי לו..
אך יש דבר חשוב ילדה.. וזאת את
תדאגי לכייף שלך.. הוא לפחות באותה חשיבות של הנאת חברך אם לא ייתרה היימנה.. בפרט שאם הנאתו חשובה לך.. הוא ייהנה שבעתיים אם לך יהיה טוב.. (ולא רק כי חשובה לו הנאתך.. אלא כי אם את נהנית.. את משקיעה בו יותר..) ההנאה בחייקכם..

למעלה