אשמח אם תעזרו לי...

אשמח אם תעזרו לי...

שלום!! שמי פולינה ואני כותבת פעם ראשונה בפורום הזה. הייתי רוצה לבקש מכם <מהגולשים ומנהלי הפורום> לעזור במציאת הסיפור של חיים נחמן ביאליק "אגדת שלשה וארבעה" בגירסה המלאה. אם ישנו קישור מסויים אשמח לקבל אותו ובין היתר אשמח אם תפנו אותי למקורות מסויימים שבהם אוכל למצוא את שני הגרסאות <אסתפק גם באחת>. תודה רבה לכם....

את פרוייקט בן יהודה את מכירה?

אזהו שאולי כן, וכבר חיפשת ולא מצאת. גם אני. הוא מופיע ברשימת היצירות אבל אין קישור. כנראה טרם העלו אותו. אני לא מכירה אתר נוסף שיש בו יצירות שלמות. הפתרון שלי: ספרייה
כל כתבי
עמ' שכט,שלא

אכן הייתי באתר הנ"ל

קראתי את יצירותי המדהימים אבל לסיפור שאותו אני מחפשת אין קישור ותודה על העזרה
לילה מקסים

../images/Emo45.gif

שְׁלשָׁה הֵמָּה נִפְלְאוּ מִמֶּנִּי וְאַרְבָּעָה לֹא יְדַעְתִּים. דֶּרֶךְ הַנֶּשֶׁר בַּשָּׁמַיִם דֶּרֶךְ נָחָשׁ עֲלֵי צוּר דֶּרֶךְ אֳנִיָּה בְלֶב יָם וְדֶרֶךְ גֶּבֶר בְּעַלְמָה.

לא

ספר האגדה הוא אוסף של אגדות חז"ל, כלשונן, פחות או יותר. "אגדת שלושה וארבעה" היא יצירה של ביאליק. מבוססת אולי על אגדות קדומות, אבל כמו שאר האגדות שבשער "דברי אגדה" בכל כתבי - נחשבת יצירה שלו. וכמו שאלה עלו לאתר, יעלו גם אלה. נראה לי שזה רק עניין טכני (זמן של מקלידים). ואפשר גם לפנות אליהם ולשאול.

איזיקו

New member
כשהקלדתי

אגדת שלשה וארבעה בגוגל, דווקא מצאתי קישור להודעה לא לגמרי מובנת שנכתבה על ידי בחור מוכר. אולי הוא יבוא פה, לכי תדעי.

איזיקו

New member
הגיוני, בטח הגיוני.

גם כשראיתי את זה E = mc2, אמרתי לעצמי: וואלה, הגיוני.

shellyland

New member
../images/Emo6.gif

עזוב, זר לא יבין זאת. אמרתי לך כבר פעם לא לדרוש במופלא ממך.

למעלה