אשמח אם תעזרו לי

דנה890890

New member
אשמח אם תעזרו לי

שלום לכולם.
אני לא יודעת אם הגעתי למקום הנכון אבל מה כבר יש לי להפסיד :)

אני בחורה בת 28, עובדת בהייטק שמעונינת לשכור דירה בתל ברוך צפון או באיזור צהלה.
כפי שאתם בוודאי יודעים, מדובר באיזורים יקרים.
צהלה זה הכל בתים פרטיים ולכן שם אוכל למצוא יחידה קטנה ולעמוד לבד בשכירות אלא שלצערי אני לא מוצאת כלום.
פשוט אין היצע של דירות וגם מה שיש ממש לא שווה את המחיר כי מדובר במרתפים, בדירות חניות...בקיצור- לא למגורי אדם.
לגבי תל ברוך צפון (מעדיפה יותר) שם זה הכל בנינים ולשכור דירה לבד יהיה לי קשה כלכלית ולכן באיזורים אלו אוכל לשכור דירה רק עם שותף או שותפה.
אני יודעת שיש כמה בעלי דירות שגרים בבנינים אלו לבד ומעונינים להכניס אליהם שותף או שותפה שקטים ונחמדים כדי להקל בהוצאות הדירה.
ראיתי כבר שתי דירות כאלה אלא שמסיבות שונות הן אינן יצאו לפועל.
כרגע אני פונה אליכם בבקשת עזרה - האם מישהו מכם מכיר מישהו או מישהי שגרים בתל ברוך צפון ושווה לשאול אותו ולעניין אותו להכניס שותפה (אותי ) אליו לדירה?
אופציה נוספת היא- האם מישהו מכיר מישהו או מישהי שמחפשים לגור באיזור הזה של תל ברוך צפון ואז איתו/ה ביחד אני אחפש דירה באיזור.
ולגבי צהלה- אם מישהו מכיר אנשים מהאיזור שמעונינים לשכור יחידת דיור שיש להם- גם זאת אופציה.
אם מישהו יוכל להרים טלפון, לברר, לשאול, אני מאוד אודה לו על כך.
כבר עברתי 100 פעם על כל האתרים של חיפושי הדירות, פניתי למתווכים- וכלום.
תודה רבה על זמנכם, מקווה לשמוע מכם בהקדם, ורק בשורות טובות.
שבת שלום, חג שמח וגמר חתימה טובה לכולם.

al19

New member
האמת

שפתחת עכשיו את השרשור של שכירות בתל אביב...
וזה נושא כאוב בשל עצמו,
מה את מחפשת ? איזה גודל דירה ? תקציב ? איזור מועדף ?
אם מדובר בשותפים \ לא שותפים...
מה את חושבת שתוכלי להשיג היום תמורת הכסף שלך ?
תני עוד פרטים שנוכל לעזור לך יותר...

dw2322

New member
תב"צ היא שכונה יקרה מאד

יהיה לך יחסית קשה לשכור בה דירה כי קהל היעד האופייני אינו שותפים אלא משפחות או לכל הפחות זוגות נשואים, כך שאת מראש מגיעה בנחיתות, ולדעתי יהיה לך מאד קשה למצוא משהו, וזה עוד לפני העניין של הכסף (שהוא די יקר, זה יכול להיות בקלות 6-7 אלף לחודש, לדירת 3 חדרים).

לשכור יחידה בוילה בצהלה זה רעיון טוב, אבל הייתי מגדיל את החיפוש לכל השכונות הצפוניות (בפרט ברמת החיל (רבתי) שהיא ענקית בנישה הזו, יש גם את תל ברוך דרום, אפקה (דרום וצפון), רמא"ג ורמת אביב הישנה), וזאת מכיוון שכאן את ממש נכנסת לבית של משפחה כלשהי, ומה שהכי חשוב כאן זו הכימיה בין 2 הצדדים. אם כן - אז זה יכול להיות נהדר, ויותר חשוב מאיזה סוג בלטות יש על הרצפה. אם לא - אז גם אם יש יחידה סופר מפוארת זה עלול להיות סיוט.
הכרתי פעם מישהו שגר ביחידה כזו בוילה ברמת השרון, ועבורו זה היה מוצלח מאד. במחיר מגוחך (כמו כור תל אביבי מצוי) היתה לו יחידה ממש נחמדה: מטבח + חדר שינה + סלון קטן + גינה קטנה ליד, ולת"א היה לו קטנוע או קו 24. הוא היה מאד מרוצה.

מה שהייתי מציע לך זה להגדיל את טווח החיפוש ולחפש בשכונות שהרבה יותר פופולריות בקרב שותפים: רמת אביב (הישנה), מעוז אביב או נאות אפקה. בכולן מקבלים שותפים בברכה ותוכלי למצוא בקלות דירת 3 חדרים, שתתאים מאד ל 2 שותפות. הבניינים אמנם ישנים בהרבה מאלו שבתב"צ, אבל גם המחיר נמוך בהרבה (אלא אם כן יש מעלית, שאז זה יותר יקר).

במקרה אני מכיר דירת 2.5 חדרים ברמת אביב (הישנה). דירה די טובה, 70 מטר, עם נוף מקסים, שהוסבה מ 3 חדרים רגילה ל 2.5, כאשר במקום סלון+2 חדרי שינה הפכו אותה ל 2 חדרים ענקיים + מטבח מוגדל. בעבר הרחוק היא שימשה כקליניקה אולם בשנים האחרונות גרים בה שותפים. ככזו היא יותר מתאימה ל 2 שותפים שלא רוצים להיות יותר מדי בקשר (להבדיל מדירה רגילה שבה יש שטח משותף די גדול: הסלון), וכמדומני היא עולה משהו כמו 4900 ש"ח, כך שזה פחות מ 2500 לשותפה, ונראה לי די נחמד ל 2 שותפות, וגם לא צריכה להיות בעיה בשבילך למצוא עוד שותפה. זה אזור מבוקש והרבה יותר מרכזי מאשר צהלה או תב"צ.
אני רק מקווה בשבילך שהיא עדיין לא הושכרה.

כיתבי לי לפרטי אם תרצי שאקשר אותך אליהם.

למעלה