אשמח אם תעזרו לי שלי

big apel

New member
אשמח אם תעזרו לי שלי

שלום לך אני עושה בגרות בסוציולוגיה ועל כן אני צריך לעשות עבודה. העבודה שלי עוסקת בהשפעת מקום המגורים על תרבות הצריכה. אודה אם תוכלו לעזור לי. צריך לדרג את השאלות מ-1לא מסכים 2-לא מסכים קצת 3-מסכים קצת 4-מסכים 5-מסכים מאוד 1. בן/בת כמה את/ה? 2. באיזה סוג של מקום מגורים אתה גר? (מושב,עיר,קיבוץ או יישוב) 3. איפה את/ה גר/ה? 4. אני קונה בגדים בתכיפות של פעם בחודש לפחות. 5. אני קונה בגדים בסכומים של עד 200 ש"ח לקניה. 6. אני קונה דברים בפעולה רגעית בלי לחשוב אם אני צריך את המוצר או לא. 7. כשאני קונה בגדים אני קונה רק מה שאני צריך. 8. אני נורא רוצה להיראות כמו אחד מהמפורסמים שרואים בטלוויזיה. 9. אני משקיע בדר"כ חצי שעה לפחות בבחירת הבגדים שלי. (לא בקנייה) 10. אני לא מסתובב עם אנשים שלא מתלבשים בצורה יפה. 11. אני קונה בגדים בסכומים של מעל 200 ש"ח לקניה. 12. אני הולך לקנות בגדים עם חברים. 13. אני קונה בעיקר מותגים. 14. אני מתייחס בזילזול לאנשים שאינם מתלבשים מושקע או לטעמי. 15. אני קונה דברים אחרי שראיתי אותם בטלוויזיה. 16. כשאני מגיע לקופה אני לא מתייחס לסכום הכסף שהבגד עולה. 17. אני הולך לקנות בגדים עם אמא או אבא. 18. אני לא מכבד אנשים שבמבט ראשון ראיתי שהלבוש שלהם לא מוצא חן בעיניי.

C u b e

New member
עונה

1. בן/בת כמה את/ה? 18 2. באיזה סוג של מקום מגורים אתה גר? (מושב,עיר,קיבוץ או יישוב) עיר 3. איפה את/ה גר/ה? רמת גן 4. אני קונה בגדים בתכיפות של פעם בחודש לפחות. 3 5. אני קונה בגדים בסכומים של עד 200 ש"ח לקניה. 4 6. אני קונה דברים בפעולה רגעית בלי לחשוב אם אני צריך את המוצר או לא. 2 7. כשאני קונה בגדים אני קונה רק מה שאני צריך. 3 8. אני נורא רוצה להיראות כמו אחד מהמפורסמים שרואים בטלוויזיה. 2 9. אני משקיע בדר"כ חצי שעה לפחות בבחירת הבגדים שלי. (לא בקנייה) 2 10. אני לא מסתובב עם אנשים שלא מתלבשים בצורה יפה. 1 11. אני קונה בגדים בסכומים של מעל 200 ש"ח לקניה. 1 12. אני הולך לקנות בגדים עם חברים. 3 13. אני קונה בעיקר מותגים. 3 14. אני מתייחס בזילזול לאנשים שאינם מתלבשים מושקע או לטעמי. 1 15. אני קונה דברים אחרי שראיתי אותם בטלוויזיה. 1 16. כשאני מגיע לקופה אני לא מתייחס לסכום הכסף שהבגד עולה. 3 17. אני הולך לקנות בגדים עם אמא או אבא. 3 18. אני לא מכבד אנשים שבמבט ראשון ראיתי שהלבוש שלהם לא מוצא חן בעיניי. 2

Eowyn of Rohan

New member
בבקשה

1. בן/בת כמה את/ה? 18 2. באיזה סוג של מקום מגורים אתה גר? (מושב,עיר,קיבוץ או יישוב) עיר 3. איפה את/ה גר/ה? הרצליה 4. אני קונה בגדים בתכיפות של פעם בחודש לפחות. 3 5. אני קונה בגדים בסכומים של עד 200 ש"ח לקניה. 4 6. אני קונה דברים בפעולה רגעית בלי לחשוב אם אני צריך את המוצר או לא. 3 7. כשאני קונה בגדים אני קונה רק מה שאני צריך. 4 8. אני נורא רוצה להיראות כמו אחד מהמפורסמים שרואים בטלוויזיה. 3 9. אני משקיע בדר"כ חצי שעה לפחות בבחירת הבגדים שלי. (לא בקנייה) 1 10. אני לא מסתובב עם אנשים שלא מתלבשים בצורה יפה. 1 11. אני קונה בגדים בסכומים של מעל 200 ש"ח לקניה. 4 12. אני הולך לקנות בגדים עם חברים. 3 13. אני קונה בעיקר מותגים. 5 14. אני מתייחס בזילזול לאנשים שאינם מתלבשים מושקע או לטעמי. 1 15. אני קונה דברים אחרי שראיתי אותם בטלוויזיה. 3 16. כשאני מגיע לקופה אני לא מתייחס לסכום הכסף שהבגד עולה. 2 17. אני הולך לקנות בגדים עם אמא או אבא. 4 18. אני לא מכבד אנשים שבמבט ראשון ראיתי שהלבוש שלהם לא מוצא חן בעיניי. 1

AndreaCorr ©

New member
../images/Emo19.gif

1. בן/בת כמה את/ה? 18 2. באיזה סוג של מקום מגורים אתה גר? עיר 3. איפה את/ה גר/ה? הרצליה 4. אני קונה בגדים בתכיפות של פעם בחודש לפחות. 2 5. אני קונה בגדים בסכומים של עד 200 ש"ח לקניה. 4 6. אני קונה דברים בפעולה רגעית בלי לחשוב אם אני צריך את המוצר או לא. 2 7. כשאני קונה בגדים אני קונה רק מה שאני צריך. 3 8. אני נורא רוצה להיראות כמו אחד מהמפורסמים שרואים בטלוויזיה. 2 9. אני משקיע בדר"כ חצי שעה לפחות בבחירת הבגדים שלי. 1 10. אני לא מסתובב עם אנשים שלא מתלבשים בצורה יפה. 1 11. אני קונה בגדים בסכומים של מעל 200 ש"ח לקניה. 2 12. אני הולך לקנות בגדים עם חברים. 2 13. אני קונה בעיקר מותגים. 1 14. אני מתייחס בזילזול לאנשים שאינם מתלבשים מושקע או לטעמי.1 15. אני קונה דברים אחרי שראיתי אותם בטלוויזיה. 2 16. כשאני מגיע לקופה אני לא מתייחס לסכום הכסף שהבגד עולה. 1 17. אני הולך לקנות בגדים עם אמא או אבא. 1 18. אני לא מכבד אנשים שבמבט ראשון ראיתי שהלבוש שלהם לא מוצא חן בעיניי.1

AndreaCorr ©

New member
רשמתי אוטומטית 18...../images/Emo12.gif

אם להיות מדוייקים, אני בת 17 ועשרה חודשים. אם זה לא עקרוני, אז 18.

אבילטלט

New member
../images/Emo175.gifבהצלחה

1. בן/בת כמה את/ה?17.9 2. באיזה סוג של מקום מגורים אתה גר? (מושב,עיר,קיבוץ או יישוב)מושב 3. איפה את/ה גר/ה?מושב במרכז 4. אני קונה בגדים בתכיפות של פעם בחודש לפחות.4 5. אני קונה בגדים בסכומים של עד 200 ש"ח לקניה.2 6. אני קונה דברים בפעולה רגעית בלי לחשוב אם אני צריך את המוצר או לא.4 7. כשאני קונה בגדים אני קונה רק מה שאני צריך.5 8. אני נורא רוצה להיראות כמו אחד מהמפורסמים שרואים בטלוויזיה.1 9. אני משקיע בדר"כ חצי שעה לפחות בבחירת הבגדים שלי. (לא בקנייה)2 10. אני לא מסתובב עם אנשים שלא מתלבשים בצורה יפה.1 11. אני קונה בגדים בסכומים של מעל 200 ש"ח לקניה.2 12. אני הולך לקנות בגדים עם חברים.2 13. אני קונה בעיקר מותגים.1 14. אני מתייחס בזילזול לאנשים שאינם מתלבשים מושקע או לטעמי.1 15. אני קונה דברים אחרי שראיתי אותם בטלוויזיה.1 16. כשאני מגיע לקופה אני לא מתייחס לסכום הכסף שהבגד עולה.1 17. אני הולך לקנות בגדים עם אמא או אבא.5 18. אני לא מכבד אנשים שבמבט ראשון ראיתי שהלבוש שלהם לא מוצא חן בעיניי.1

../images/Emo176.gif

1. בן/בת כמה את/ה? 18 (עוד פחות מחודש
) 2. באיזה סוג של מקום מגורים אתה גר? (מושב,עיר,קיבוץ או יישוב) עיר 3. איפה את/ה גר/ה? כפר סבא 4. אני קונה בגדים בתכיפות של פעם בחודש לפחות. 3 5. אני קונה בגדים בסכומים של עד 200 ש"ח לקניה. 4 6. אני קונה דברים בפעולה רגעית בלי לחשוב אם אני צריך את המוצר או לא. 1 7. כשאני קונה בגדים אני קונה רק מה שאני צריך. 2 8. אני נורא רוצה להיראות כמו אחד מהמפורסמים שרואים בטלוויזיה. 1 9. אני משקיע בדר"כ חצי שעה לפחות בבחירת הבגדים שלי. (לא בקנייה) 3 10. אני לא מסתובב עם אנשים שלא מתלבשים בצורה יפה. 1 11. אני קונה בגדים בסכומים של מעל 200 ש"ח לקניה. 4 12. אני הולך לקנות בגדים עם חברים. 1 13. אני קונה בעיקר מותגים. 4 14. אני מתייחס בזילזול לאנשים שאינם מתלבשים מושקע או לטעמי. 1 15. אני קונה דברים אחרי שראיתי אותם בטלוויזיה. 1 16. כשאני מגיע לקופה אני לא מתייחס לסכום הכסף שהבגד עולה. 3 17. אני הולך לקנות בגדים עם אמא או אבא. 1 18. אני לא מכבד אנשים שבמבט ראשון ראיתי שהלבוש שלהם לא מוצא חן בעיניי. 1 בהצלחה!
ומשהו לא מחודד לי.. האם כאשר אתה מציין "קניה" אתה מתכוון לפריט אחד או לסך הפריטים שנקנו? |נשמע כמו בעיית קניה ומכירה במתמ'|

a Warming Sign

New member
../images/Emo194.gif

1. בן/בת כמה את/ה? 18 2. באיזה סוג של מקום מגורים אתה גר? (מושב,עיר,קיבוץ או יישוב) קיבוץ 3. איפה את/ה גר/ה?
4. אני קונה בגדים בתכיפות של פעם בחודש לפחות. 2 5. אני קונה בגדים בסכומים של עד 200 ש"ח לקניה. 4 6. אני קונה דברים בפעולה רגעית בלי לחשוב אם אני צריך את המוצר או לא. 3 7. כשאני קונה בגדים אני קונה רק מה שאני צריך. 2 8. אני נורא רוצה להיראות כמו אחד מהמפורסמים שרואים בטלוויזיה. 1 9. אני משקיע בדר"כ חצי שעה לפחות בבחירת הבגדים שלי. (לא בקנייה)2 10. אני לא מסתובב עם אנשים שלא מתלבשים בצורה יפה. 1 11. אני קונה בגדים בסכומים של מעל 200 ש"ח לקניה. 2 12. אני הולך לקנות בגדים עם חברים. 1 13. אני קונה בעיקר מותגים. 3 14. אני מתייחס בזילזול לאנשים שאינם מתלבשים מושקע או לטעמי. 1 15. אני קונה דברים אחרי שראיתי אותם בטלוויזיה. 1 16. כשאני מגיע לקופה אני לא מתייחס לסכום הכסף שהבגד עולה. 1 17. אני הולך לקנות בגדים עם אמא או אבא. 4 [אמא היא הבנק שלי
] 18. אני לא מכבד אנשים שבמבט ראשון ראיתי שהלבוש שלהם לא מוצא חן בעיניי. 2

מסכים מסכים

1. בן/בת כמה את/ה? 18 2. באיזה סוג של מקום מגורים אתה גר? יישוב 3. איפה את/ה גר/ה? סוף העולם ימינה (תרתי משמע) 4. אני קונה בגדים בתכיפות של פעם בחודש לפחות. 1 5. אני קונה בגדים בסכומים של עד 200 ש"ח לקניה. 3 6. אני קונה דברים בפעולה רגעית בלי לחשוב אם אני צריך את המוצר או לא. 1 7. כשאני קונה בגדים אני קונה רק מה שאני צריך. 3 8. אני נורא רוצה להיראות כמו אחד מהמפורסמים שרואים בטלוויזיה. 2 9. אני משקיע בדר"כ חצי שעה לפחות בבחירת הבגדים שלי. (לא בקנייה) 3 10. אני לא מסתובב עם אנשים שלא מתלבשים בצורה יפה. 1 11. אני קונה בגדים בסכומים של מעל 200 ש"ח לקניה. 2 12. אני הולך לקנות בגדים עם חברים. 2 13. אני קונה בעיקר מותגים. 1 14. אני מתייחס בזילזול לאנשים שאינם מתלבשים מושקע או לטעמי. 1 15. אני קונה דברים אחרי שראיתי אותם בטלוויזיה. 1 16. כשאני מגיע לקופה אני לא מתייחס לסכום הכסף שהבגד עולה. 1 17. אני הולך לקנות בגדים עם אמא או אבא. 2 18. אני לא מכבד אנשים שבמבט ראשון ראיתי שהלבוש שלהם לא מוצא חן בעיניי. 1

jenngirl

New member
:p../images/Emo82.gif

1. בן/בת כמה את/ה?17.9 2. באיזה סוג של מקום מגורים אתה גר?עיר 3. איפה את/ה גר/ה?ירושלים 4. אני קונה בגדים בתכיפות של פעם בחודש לפחות.מסכימה קצת 5. אני קונה בגדים בסכומים של עד 200 ש"ח לקניה. 6. אני קונה דברים בפעולה רגעית בלי לחשוב אם אני צריך את המוצר או לא.לא מסכימה 7. כשאני קונה בגדים אני קונה רק מה שאני צריך.מסכימה 8. אני נורא רוצה להיראות כמו אחד מהמפורסמים שרואים בטלוויזיה.מסכימה קצת 9. אני משקיע בדר"כ חצי שעה לפחות בבחירת הבגדים שלי. (לא בקנייה)לא מסכימה קצת 10. אני לא מסתובב עם אנשים שלא מתלבשים בצורה יפה.לא מסכימה קצת. 11. אני קונה בגדים בסכומים של מעל 200 ש"ח לקניה.לא מסכימה קצת 12. אני הולך לקנות בגדים עם חברים.מסכימה 13. אני קונה בעיקר מותגים.מסכימה 14. אני מתייחס בזילזול לאנשים שאינם מתלבשים מושקע או לטעמי.לא מסכימה קצת[?] 15. אני קונה דברים אחרי שראיתי אותם בטלוויזיה.לא מסכימה קצת 16. כשאני מגיע לקופה אני לא מתייחס לסכום הכסף שהבגד עולה.לא מסכימה קצת 17. אני הולך לקנות בגדים עם אמא או אבא.לא מסכימה קצת 18. אני לא מכבד אנשים שבמבט ראשון ראיתי שהלבוש שלהם לא מוצא חן בעיניי.לא מסכימה קצת [למה היה צריך את הקצת הזה?!]

LuLiLoPiLaTo1

New member
את גרה בירושליים?? מגניבב../images/Emo13.gif

באיזה תיכון?
אני רצה לבקר אותךך חח אני כל כך אוהבת את ירושלים

LuLiLoPiLaTo1

New member
../images/Emo26.gif

1. בן/בת כמה את/ה? כמעט 18 2. באיזה סוג של מקום מגורים אתה גר? עיר 3. איפה את/ה גר/ה?איזור השרון 4. אני קונה בגדים בתכיפות של פעם בחודש לפחות-1 5. אני קונה בגדים בסכומים של עד 200 ש"ח לקניה-3 6. אני קונה דברים בפעולה רגעית בלי לחשוב אם אני צריך את המוצר או לא-1 7. כשאני קונה בגדים אני קונה רק מה שאני צריך-4 8. אני נורא רוצה להיראות כמו אחד מהמפורסמים שרואים בטלוויזיה-3 9. אני משקיע בדר"כ חצי שעה לפחות בבחירת הבגדים שלי (לא בקנייה)-5 10. אני לא מסתובב עם אנשים שלא מתלבשים בצורה יפה-1 11. אני קונה בגדים בסכומים של מעל 200 ש"ח לקניה-3 12. אני הולך לקנות בגדים עם חברים-4 13. אני קונה בעיקר מותגים-1 14. אני מתייחס בזילזול לאנשים שאינם מתלבשים מושקע או לטעמי-1 15. אני קונה דברים אחרי שראיתי אותם בטלוויזיה-1 16. כשאני מגיע לקופה אני לא מתייחס לסכום הכסף שהבגד עולה-1 17. אני הולך לקנות בגדים עם אמא או אבא-4 18. אני לא מכבד אנשים שבמבט ראשון ראיתי שהלבוש שלהם לא מוצא חן בעיניי-1 שיהיה בהצלחה

ממממור

New member
אניייייי

1. בת 18 2. יישוב? (בנימינה- מה זה?) 3. .... 4. 4 5. מה זה קניה? בגד אחד או מסע קניות אחד? (אם זה הראשון אז 5 אם זה השני אז 2) 6. 3 7. 2 8. 2 9. 2 10. 1 11. שוב- מה זה קניה? ( 1 או 4) 12. 3 13. 2 14. 1 15. 2 16. 1 17. 3 18. 1

למעלה