אשמח אם תביעו דיעה

מירבי*

New member
אשמח אם תביעו דיעה

כידוע לכם חוק הפונדקאות אוסר על פרסום פרטים , שמות ותמונות של המעורבים בתהליך הפונדקאות וזה כולל את ההורים המיועדים, הילד שנולד מהתהליך, האם הנושאת וילדיה. האם לדעתכם יש הצדקה לך? האם כשהמעורבים בתהליך מבקשים לחשוף את עצמם מרצונם המלא יש מקום לשקול מתן היתר פרסום?

לדעתי../images/Emo4.gif

שהחוק הגיוני וצודק.ההורים והפונדקאית אולי יכולים להחליט על רצונם לפרסם אבל החוק רואה את טובת הילד שאינו יכול להביע את דעתו כרגע. ותחשבו על זה........

mondani5

New member
דעתי בעיניין! ומשהוא אישי...

אני בדיעה של לירון,טובת הילד קודמת לכל,עדין לא הגענו לתרחיש איך ילדנו התמודדו כאשר יבינו איך הגיעו לעולם ויש דרך הגיונית להסביר להם. ילדנו ערך עליון ויש לשמר ,כדי שלא יעשו שימוש רע ולא חסר כאלה. אני הכנתי לכל אחת אלבום עם כתבות על הליך הפונדקאות ,כאשר תגדלנה ותהיינה ברות הבנה להבין את משמעות העיניין (שנחייה עד אז) וזאת בדרך שלהן. היום נכנסתי לחדרן הסתרתי את פני בשתי ידי ואמרתי: "אלוהים! רק אתה יודע כמה סבלתי שהחדר הזה יאוייש מחדש,אובדנים של הורי ,הורי בעלי וילדי שלי,שילמתי כמעט בחיי בהפריה האחרונה,אבל הנה יש אלוהים ויש תקווה,כל הסבל מאחורי ,לשמע צחקוק הבוקר של שיר ורון ,אני כבר מיותרת שתיהן משלימות אחת את השניה,הרשתי לעצמי לבכות. גם עכשיו זולגות דמעות בעצם כתיבת מילים אלו.......... לכן לכל הבנות אל יאוש זה מגיע ויגיע וכל הסבל יהיה כל כך מאחור. בידידות אירית

למעלה