אשמח אם מישהו

jeshu

New member
אני רק אוסיף שבאזור שדה בוקר ועבדת מבחינת שטפונות זו השנה הגרועה ביותר מאז 64' (עד לשם מגיעים הרישומים בחווה הניסיונית בעבדת). נראה לי שיהיה קשה לסמוך השנה בנגב על מי שטפונות כמקור למי שתיה.

jeshu

New member
תיצור קשר עם פקחים של הרשות באיזור שבו אתה מתכנן לטייל. אם אתה מוצא פקח נחמד אז הוא עשוי פשוט להשאיר לך בקבוקים מלאים במים במקום שבו תחנה - שזה לפי החוק רק בחניון מוכר. פעם טיילתי עם שתי בחורות באזור הר כרכום ואחת הכירה את הפקח המקומי.תוך כדי הטרמפ שלנו חזרה עם הפקח במרחבי האזור שמדרום וממערב למכתש רמון השארנו את רוב הבקבוקים שלנו מלאים בכל מיני מקומות וגם מילינו בקבוקים לכמה אנשים לא כל כך אחראיים. בהצלחה

גויבא

New member
מצטער על הבורות/ניג'סות

אבל אולי אתה/מישהו יודע איך אני מדבר עם הפקח של האיזור? איך כל הסיפור הזה עובד בכלל? תודה!

jeshu

New member
זה בסדר אני מציע ליצור קשר עם משרד כלשהו באזור של רשות שמורות הטבע והגנים (חיפוש בגוגל) ולשאול אותם עם מי אפשר לדבר ומה הטלפון. ועם אתה כבר פונה אליהם - אל תתחיל בהפניית דרישות לאספקת מים אלא תספר להם על התכניות בקצרה ותשאל היכן יש נקודות אספקת מים בדרך.תמשיך משם. אתר הרשות.

העדשים

New member
משהו שאולי יעזור - מגיא שחר

קיבלתי מצגת חדשה של גיא שחר על מסע רגלי בדרום הארץ. במצגת, אותה תוכל למצוא באתר שלו (קישור מצורף), הוא כותב שניתן לתאם עם 'ארתור' ואחרים נקודות מפגש למים ועוד. וגם בלי שימושיות לענין השאלה - שתי מצגות חביבות מאוד ושוות הצצה.

העדשים

New member
עכשיו ראיתי שהוא שם אותן בפורום

טיולים בארץ בעצמו עם הסבר וקישורים. הוא צעד מעבדת למצפה רמון.

למעלה