אשלי פינק - לורן

5ifi

New member
אולי את צריכה טיפול בהיפנוזה.

או אובססיה חדשה.

Ayelet 363

New member
האמת שהאובססיה של גלי חזרה לקדמותה

(מאז כיתה ב' תמיד יש סדרה שהיא אובססיה חזקה אצלי, לפני באפי זו הייתיה גלי ועכשיו גלי חזרה לתפוס את המקום של הסדרה הראשית מבין אלה שאני צופה בהן כרגע- למרות שבאפי עדיין מובילה אצלי).

Ayelet 363

New member
כרגע באפי

אבל גלי חזרו להיות האובססיה שלי מבחינת הסדרות שאני רואה כרגע (גם לפני שראיתי באפי, לא הייתי בטוחה שאני מעדיפה את גלי על הסדרות מלאך שחור או חברים, לשמל... זו פשוט הייתה הסדרה החדשה שהכי אהבתי, וזה מה שחזר להיות אחרי שבאפי הפסיקה להיות חדשה מבחינתי וגלי עוד מתעדכנת).

5ifi

New member
אז באפי הם האובססיה

אבל גלי פשוט יותר חיים? נו מילא. מלאך שחור! ראיתי פרק אחד מהסדרה הזאת...ג'נסן אקלס...

Ayelet 363

New member
כנראה... ד"א- כדאי לך לראות עוד פרקים של

מלאך שחור. ומההתחלה- זו אחת הסדרות שאותן קשה במיוחד להבין אם לא רואים מההתחלה, יותר מאחרות).

5ifi

New member
לא באמת אכפת לי מהסדרה...

ראיתי את הפרק הספיציפי ההוא בגלל ג'נסן וחברה שחפרה לי עליו
אבל היה שווה. לא נראלי שאני אראה את זה, הגבות של ג'סיקה אלבה מעצבנות אותי. ><

יווו איזה בלונדיני יצאתי!

זכרתי שאמרת שאחותך נולדה באותו תאריך כמונו, ולא חשבתי על זה בכלל שאתן תאומות
איזה כיף לכן!!!|מקנא|

Ayelet 363

New member
זה בסדר, כבר שמעתי על אחיות שנולדו באותו

תאריך אבל לא באותה שנה... לפחות אתה לא היית צריך לעבור על השלב של המכות (אני ואחותי היינו כל הזמן ביחד, אבל בתור ילדות קטנות זה היה במובן של ריבים ומכות, והיא חזקה באופן לא נורמלי
)

mich223

New member
ריבים של תאומות זה הכי מצחיק ../images/Emo6.gif

ובתור אחת שחברה של תאומות מאז גיל אפס אני יודעת את זה. באמת.

Ayelet 363

New member
חברה שלי ושל אחותי ממש לא תסכים איתך

הי הייתה חברה שלנו מהגן וממש הפריע לה שרבנו כל כך (לא שלא ברור לי למה, אני פשוט אומרת שהיא הייתה מקנאה בגישה שלך...
.

mich223

New member
מה, אני מעודדת את זה

אין כמו לשבת על המיטה ולראות אותן רבות. אבל מה, תכלס זה כיף תאומה.

Pumpkin Mania

New member
עזבי אוסרת...../images/Emo184.gif../images/Emo210.gif

לשלי יש את כל העונות בערכה הרשמית והיא מחביאה ממני כי היא התעקשה שנראה ביחד ובסוף כשהיינו בעונה 4 אני כבר סיימתי את הסדרה בלי שהיא תדע XDDDD ותפסה אותי עם דיסק של עונה 7 ומאז... נו באפי פור מי

Ayelet 363

New member
ומאז לא יכלת לראות?

כי אם כן את יכולה לנסות לראות בדרך אחרת... אפילו אם האיכות הרבה פחות טובה (אני, למשל, ראיתי באיכות ממש גרועה חלק מהפרקים).

Pumpkin Mania

New member
יש לי אולי../images/Emo184.gif../images/Emo210.gif

את כל העונה השלישית וקצת פירורים מעונות אחרות על המחשב.. אבל הוא בתהליכי קריסה אז.. אין
ואני חושבת שחוץ מהפרק שבאפי בבית חולים(עונה 2) עם היצור הסופר קריפי הזה לא פספסתי אף פרק
וואו זה לא היה חכם להיזכר בזה כשאני לבד בבית ואני פרנואידית כפייתית.
ואולי קצת דילגתי לי על החלקים של דון(איכסהפויה) בעונה 7 כשהיא לבד בבית, כי אני לבד בבית רוב הזמן וכפי שאמרתי, פרנואידית. ממש.

5ifi

New member
../images/Emo6.gif באמת שווה להיות מטורף.

חמרות שזה יכול לגרור אותך לצד השני, מבחינת מצבי רוח. למשל- הלכתי לתומי ברחוב ושמעתי את דיפיינג גראביטי באוזניות, ומרוב שהשיר הזה מרגש אותי, זה ממש הכניס אותי לדיכאון. אבל כעבור שלשו שניות נזכרתי בציטוט מהפרק של גרילד צ'יזס, אחרי שקורט מדווח על המועדון לוועדת ביה"ס על עודף רוחניות וסנטנה (או מישו...) אומר לו "איימ הופ יו'ר הפי, קורט" והוא עונה: "הבינג דה וויק אוף מיי לייף, אקשלי." זה כלכך סרקסטי, שזה גורם לי להשפריץ מרוב צחוק. תמיד.

mich223

New member
דיפיינג גרביבטי אעאע

בחיי שכל פעם שאני שומעת אותו, נהיה לי כל כך טוב על הלב

למעלה