אשלי פינק - לורן

5ifi

New member
הוא פשוט ממש מרגש.

ועוד עם הקול של כריס.. *מתעלפת*

Ayelet 363

New member
תודה רבה! איזה חמודים היא וכריס...

וכמו שכבר אמרתי- יהיה נחמד מאוד אם הם יביאו את סת' גרין לסדרה. אחותי כבר מזמן רוצה בסדרה את ג'יימס מרסטרס, אני רוצה אותו, את אמבר בנסון ואת ג'וס ווידון (כבמאי. או אולי גם תסטריטאי), והרעיון להוסיף את סת' גרין (שיהיה פרק עם כולם!
) נשמע אדיר.

riktal

New member
אני בעד

איחוד של באפי בפרק של glee יהיה מאוד מגניב (אם psych יכלו לעשות איחוד של טווין פיקס בפרק של הסדרה - גם הם יכולים... דרך אגב-אני עם אחותך-ספייק לנצח!!!!!!

Ayelet 363

New member
האמת שאחותי מעדיפה את אנג'ל על ספייק

(לא שזה אומר משהו נגד ספייק דווקא... אם כי הרבה זמן תיעבתי אותו.
ברצינות, עד שלב מאוד מסויים בסדרה- אם היית אומרת לי שאוהב אותו, הייתי חושבת שהשתגעת- אפילו שכרגע אני אוהבת אותו). הסיבה שאני מעדיפה את ג'יימס מרסטרס בגלי ולא את דיוויד בוריאנז היא שאני יודעת בוודאות שג'יימס מרסטרס יודע לשיר. דיוויד? אני לא יודעת. סורי... זה פשוט שאנג'ל הוא הקראש מספר אחת שלי (אם כי דארן גם במקום הראשון). וכן, שיעשו איחוד באפי בגלי!

riktal

New member
כן, בפרק המחזמרת הוא שר יפה מאוד

ואני לא יודעת על דיוויד למרות שנדמה לי שהוא כן יודע לשיר, אבל אני לא זוכרת איפה (אם בכלל) ראיתי אותו שר. ספייק היה מספר אחד אצלי מההתחלה (למרות שאחרי שהוא הרג את הילד בפרק הראשון שהוא הופיע די התעצבנתי עליו כי הילד היה חמוד מאוד). הדמות שלו היתה הכי מגניבה בסדרה. אנג'ל היה חמוד ודיוויד תמיד יהיה אנג'ל מבחינתי לא משנה במה הוא ישחק בעתיד (ואפילו אמרתי את זה לדיוויד בקומיקון), אבל בשלב כלשהו הוא הפך למעצבן עם הייסורים שלו
.

Ayelet 363

New member
ראיתי את דיוויד שר מתישהו, אבל לא הייתה לא

הזדמנות ממש להדהים באותו הקטע... ג'יימס מרסטרס שר גם בלי קשר, למרות ששמעתי רק שיר אחד שלו שלא משם (אחותי השמיעה לי. היא אמרה שהיא שמעה כמה ולא התחברה לסגנון, חוץ מהשיר הזה שנתקע לה בראש). ואמבר בנסון לא זמרת בתור קריירה ממש (היא אמרה שזה יותר קשה להיות שחקנית במובן הזה, או משהו כזה...), אבל שהיא אוהבת לשיר- ושמעתי אותה שרה ממש יפה (בלי קשר לעובדה שנשביתי בקסמה
).

למעלה