אשלי פינק - לורן

riktal

New member
אשלי פינק - לורן

לקח לי קצת זמן למצוא את כל מה שאפשר למצוא עליה ואני יודעת שזה לא הרבה
אבל זה כל מה שמצאתי והינה זה לפניכם: שם מלא: Ashley Fink (אשלי פינק) תאריך לידה: 20/11/86 (מה שהופך אותה לבת 24) אשלי נולדה בעיר יוסטון שבטקסס, אבל עברה עם משפחתה להתגורר בלוס אנג'לס. מיד עם הגעתה ללוס אנג'לס, שקעה אשלי בעולם המשחק ואף החלה ללמוד בבית ספר תיכון לאמנות, שם החלה להשתתף בהצגות שונות כגון "הקוסם מארץ עוץ", בו שיחקה בתפקיד ראשי והופיעה בפני קהל רב בתפקיד האריה. היא גם השתתפה בהצגה בשם "אתה אדם טוב, צ'ארלי בראון" בתפקיד לוסי (You're a Good Man Charlie Brown) ובהצגות רבות נוספות. בשנת 2005 הופיעה בפרק של E.R. בשנת 2006 הופיעה בסרט "נערות שמנות" (Fat Girls) שהיה ללהיט וזכה בפרסים רבים. אשלי הצטרפה לסיבוב ברחבי העולם לשם קידום הסרט, וזכתה להכיר את מעריציה הרבים. היא גילתה שהיא הפכה לאייקון ולהשראה של אנשים צעירים בכל העולם. בראיון הודתה שהיא נהנתה מכל רגע בסיור. בשנת 2010 היא הופיעה בסרט You again , סרט בכיכובם של בטי ווייט, ג'יימי לי קרטיס וסיגורנה ריבר. כמו כן, היא הופיעה גם בסרט אימה בשם "הכל על רוע" (All about Evil). היא הופיעה בסדרות וסרטי טלויזיה רבים כגון Make it or Break ו-HUNG, אבל התפקיד הגדול שהביא לה את התהילה הוא (כמובן) לורן זיזס ב-GLEE. לאחרונה החלה להתעסק גם עם נושא ההפקה, כאשר החלה להפיק סדרה של ABC בשם "אוליביה". לאודישן של GLEE היא שרה את השיר 'Out Tonight' מתוך המחזמר 'Rent'. היא וכריס קולפר (קורט) חברים טובים - היא שלחה לו SMS כאשר קיבלה את התסריט של GLEE והוא ביקש ממנה להיות בת זוגתו לטקס גלובוס הזהב. בראיון סיפרה שהיא ודינה (קווין) סיכמו ביניהן שכאשר הוא יזכה, הן ינשקו אותו על הלחי. כאשר סיפרו לו את זה, הוא אמר להן שיהיו מוכנות ללכת לשולחן של משפחה מודרנית ולנשק את אריק סטונסטריט (Eric Stonestreet). עוד היא סיפרה שלאורך כל קריאת שמות המועמדים היא החזיקה את הרגל שלו מתחת לשולחן וכאשר הוא זכה הוא היה בהלם כל כך גדול, שהיא היתה צריכה להרים אותו מהכיסא שלו כי הוא פשוט לא זז מהמקום. היא מעריצה גדולה של GLEE (לטענתה היא "אובססית" עם הסדרה) עוד לפני שהפכה לחלק ממנה. זאת אחת הסיבות שהיא מגדירה את עצמה כ"אחת הנשים הכי ברות מזל בעולם". כאשר נשאלה בראיון מיהו שחקן האורח שהכי היתה רוצה לראות בסדרה, ענתה סת' גרין (שמבחינתי תמיד יהיה אוז מבאפי). הטוויטר שלה: http://twitter.com/#!/ashley_fink תוכנית שעשו עליה ב-ET : http://www.youtube.com/watch?v=FvkS3uCm6pQ&feature=related משהו קטן שקשה לי להגדיר: http://www.youtube.com/watch?v=hwPv_eHpPMY&feature=related

riktal

New member
../images/Emo232.gif../images/Emo232.gif../images/Emo232.gif../images/Emo232.gif

riktal

New member
../images/Emo260.gif../images/Emo260.gif../images/Emo260.gif../images/Emo260.gif

riktal

New member
../images/Emo218.gif../images/Emo218.gif../images/Emo218.gif../images/Emo218.gif../images/Emo218.gif

riktal

New member
../images/Emo115.gif../images/Emo115.gif../images/Emo115.gif../images/Emo115.gif../images/Emo115.gif

5ifi

New member
אני אוהבת אותו כלכך...

זה מהטוויטר שלו, בדרך לגלובוס הזהב... אני כלכך הסטוקרית שלו שזה מטריד אפילו אותי! כאילו, יש לי חיים!

riktal

New member
אי מבינה אותך כי

אני עוברת את זה עם ג׳יימס ולאחרונה אף הוכתרתי בפורום הרשמי של הסדרה כמעריצה מספר אחת שלו, אבל עוד לא החלטתי אם זה דבר טוב או רע...

5ifi

New member
זאת באמת שאלה...../images/Emo6.gif

כאילו, אני אדם בוגר! אכפת לי להפסיק להתנהג כמו אחרונת הפנגירלז חסרות החיים? מסתבר שלא...

riktal

New member
אבל את חייבת להודות

שלהיות מעריץ מטורף זה כיף!
פלוס - זה עוזר. לדוגמא: אתמול הייתי במצב רוח ממש רע (יום ראשון, יש עוד חמישה ימים עד סוף השבוע, שוב הולכים לעבודה...את יודעת - דיכאון רגיל של תחילת השבוע. כאשר הגעתי לעבודה החלטתי להעלות תמונות לפורום של PSYCH, אז עברתי על כל התמונות שיש לי באתר מסוים וראי איזה פלא - מצב הרוח שלי השתפר פלאים רק מלהביט בתמונות שלו. לאדם שפוי אין את האפשרות הזאת...

Ayelet 363

New member
איזה כיף לך שאין לך אחות שאוסרת עליך לראות את

זה. אחותי אסרה עליי לראות באפי בפעם השנייה (היא אמרה שאולי עוד שנים זה יהיה בסדר)- והיא התעצבנה כשהתוודיתי לה שראיתי קטע אחד כשהיא לא יכלה לדעת שאני רואה- אפילו שאמרתי לה שזה לא שינה כלום- למרות שזה אחד ה-קטעים בשבילים (סצנה ראשונה של באפי ואנג'ל בשביל מישהי שבאפי ואנג'ל הם אחד משני הOTPs שלה אומר המון, לא?). גם התעצבנתי קצת שהיא לא כעסה דווקא כשסיפרתי לה שהתחלתי גלי מההתחלה... אפילו שאם כן אמשיך גם לעונה 2 אגיע לדארן והיא אמורה לדעת שזה מסוכן בערך באותה המידה...

Ayelet 363

New member
18... וגם היא...

אבל זו דווקא הסיבה למה אין לי זמן לראות כשהיא לא ליד- רוב הזמן הפנוי שלי בבית היא גם בבית אפילו (אין לי הרבה זמן לראות סדרות, ועוד פחות כשמדובר בסדרות שכבר ראיתי...).

5ifi

New member
אתן תאומות כאילו?

חחח יש לכן סוג של מערכת יחסים מתוסבכת...

Ayelet 363

New member
יאפ...

אבל גם היא היא לא הייתה תאומה שלי היא הייתה מונעת ממני לראות באפי- היא טוענת שזה "מסוכן" לי, בגלל האובססיה שלי...

5ifi

New member
../images/Emo6.gif עד כדי כך?!

מה עומק השריטה?? מייד מי קיוריאס...

Ayelet 363

New member
הממ... שריטה מאוד עמוקה ../images/Emo250.gif../images/Emo6.gif

אם כי היא הייתה יותר חזקה בסוף אוגוסט-אוקטובר, מאז היא מתרפאת (פשוט כי סיימתי לצפות אז גם סופית גם בבאפי וגם באנג'ל). העניין הוא שאני עדיין hooked (עד כמה שאפשר להיות hooked לסדרה גשלא צופים בה).

למעלה