אשליות

סיונהh

New member
אשליות

היי , שמי סיון נולדתי בתאריך 20/12/81 : שאלתי קשוה לשני נושאים משמעותיים בחיי כרגע , האחד הוא אהבה והשני קשור למעבר דירה . לפני כחצי שנה עברתי מגורים מעיר מולדתי מתוך כוונה לעשות סדר ושינוי בחיי , עד כה אני לא מרגישה שנעשה איזשהו משהו קיצוני ומבחינה כלכלית לא כזה קל לי אני שואלת האם לחכות ולתת זמן או ששוב עליי לעשות מעבר / שינוי מגורים ? שאלתי הנוספת קשורה כמובן לאהבה, אני תמיד בתחושה שלא הולך לי ולא משנה כמה אתאמץ בעניין , כלומר אנסה לצאת גם עם גברים שלא כזה עניינו אותי ! אשמח לקבל סוג של ייעוץ גם אם הוא על קצה המזלג.. תודה וכל טוב

enhs

New member
לסיון שבוע טוב מאת איל שרון

אני רואה שמעבר דירה כבר עשית אז לעשות עוד אחד את הרי יודעת שאין לך כוחות זה מצריך ממך המון בקשר לזוגיות את מלחיצה את עצמך יתר על המידה את כרגע נמצאת בתקופה לא כל כך טובה לכן אני מבקש ממך להיות רגועה שינוי את תתחילי להרגיש בעוד 9 חודשים אני מאחל לך כל טוב ובלי לחץ

סיונהh

New member
תודה על היחס...

9 חודשיים ? זאת אומרת שרק עוד 9 חודשיים אני אצא מהתקופה ה"רעה ".. ומסקרן אותי ע"פ מה החלטת שאני נמצאת בתקופה רעה / לא כולכך טובה ? והכי חשוב שביקשת ממני להישאר רגועה , וואו מלחיץ ביותר , למה .? מצפה לי הפתעה לא נעימה ? :( כל טוב בנתיים ותודה

למעלה