אשליות...

OrEl74

Well-known member
מנהל
אשליות...

היה משחק צמוד בין טורונטו לקליבלנד
הקנדים אפילו הובילו
ואז מתחיל הרבע הרביעי, הקאבס בריצת 15:3 וזה כבר 15 הפרש
הטיול של לברון לגמר מעולם לא היה קל יותר

OrEl74

Well-known member
מנהל
אגב, אני לא יודע אם שמתם לב

אבל לברון נותן סדרה גדולה עם 35 נק במשחק הראשון, 39 בשני ועכשיו הוא שוב עם 35

somone14111

New member
בדיחה

איזה כיף ללברון יא אללה. ואיזה עצוב שזו הרמה שה-NBA יכול לתת במזרח שנים על גבי שנים ושום דבר לא משתנה.
עדיף לראות יוסטון ספרס. באמת הסדרה הכי טובה לדעתי מזה שנים בפלייאוף. אני בעד הזקן.

TheReturn23

New member
קליבלנד היו מטיילים גם במערב

חוץ מגולדן מי באמת יכולה לתת פייט?

somone14111

New member
ספרס זה 50-50

יוסטון זה פוטנציאל לשבעה משחקים
גם קליפרס עם ליינאפ מלא שווה GAME 7 בשקט.
עזוב מי תנצח אני מדבר על רמת קושי. המזרח זה טיול בפארק. זוועה.

TheReturn23

New member
קליפרס ויוסטון זה קבוצות של עונה רגילה

כמו בוסטון
בפלייאוף אין להם סיכוי נגד קליבלנד, במקרה הטוב זה נגמר ב5 משחקים
הספרס זה כבר לא אותה ספרס, נשאר רק גולדן במערב ששווה באיכותה לקליבלנד

somone14111

New member
למה לא אותה ספרס? נותנים אחלה פלייאוף

לא אופתע בכלל אם הם יהיו בפיינלס.

נ.ב מה יהיה עם הרובוט הזה? מעצבן.

בגיל 32 לברון ג'יימס נותן את הפלייאוף הטוב בחייו.

ב-7 משחקים עד עכשיו..
&nbsp
34נק' (רק משחק אחד מתחת ל-30נק') ב-56% מהשדה ו48% מהשלוש (מעל 5 זריקות למשחק)
ביחד עם 9ריב' 7אס' 2.5חט' ו-1.5חט'
&nbsp
למה אני קובע את זה?
- מתי ראינו את לברון דופק סטפ בק טריז בכאלה אחוזים? מעולם.
- מגיע הכי הרבה לקו מאז 08/09!!! (אמנם אחוזים יכלו להיות יותר טובים 71%)
- אם האחוזים מהקו היו יותר טובים היה כרגע עומד על TS% הגבוה בקריירה, כרגע הוא רק השווה אותו לשיא שלו של 66% מעונת 13/14
&nbsp
&nbsp
מדהים כמה הוא לא מפסיק להפתיע ולעבוד על המשחק שלו, מעורר השראה אפילו.

fatnoam

Active member
דפק שם פלואוטרים ביד שמאל מחצי מרחק WTF

והוא באמת מדהים בפלייאוף הזה, באמת ששחקנים כמו דרוזן או ג'ורג' בסדרה הקודמת נותנים מול הקאבס career nights, ולברון פשוט נותן מספרים כאלה או יותר טובים every night...
&nbsp
אבל זה לא רק הוא, הקאבס כקבוצה פשוט משחקים מצויין. כל וטרן מבין את מעמדו, כולם עובדים קשה בהגנה, משחקים תרגילים ומשחקים חכם ועל עוצמות של כל שחקן. טיירון לו תמיד שם חלקים שעובדים טוב אחד עם השני על המגרש, תמיד יש לו איזה טריק מ-inbounds play.

עדיין לא ראיתי מישהו ששולט בכדור בשתי הידיים כמו ג'ון וול

אין לי מושג בכלל אם הוא ימני או שמאלי. זה הגיע למצב כזה

OrEl74

Well-known member
מנהל
עזוב סטטיסטיקה

הוא פשוט שולט בכל מה שקורה במגרש, בהתקפה ובהגנה.
אני חושב שאף פעם לא ראיתי אותו משחק עם כל כך הרבה ביטחון, פשוט כיף.
&nbsp

fatnoam

Active member
הספרס מנצחים את הרוקטס בחוץ ועולים ל-2-1.

משחק קלאסי של הספרס, שלטו בקצב המשחק.
&nbsp
הפציעה של פארקר לדעתי עזרה להם, כי ההגנה והאנרגיות של מוריי היו יותר חשובות מה-12 שפארקר שם בפלייאוף. יותר מזה, זה גרם להם לשחק על שחקנים אחרים, כמו אולדרידג' וגאסול, וכשהם תופרים את הרוקטס בפנים זה משנה את המשחק הרבה יותר.
&nbsp
יוסטון משחקים הרבה עם ארבעה נמוכים + קאפלה (או ננה), ונותנים להארדן לשמור על אחד הגבוהים, הוא בסה"כ שחקן חזק ושומר פוסט חכם, אבל הבעיה מול הספרס שיש להם שלושה גבוהים התקפיים חכמים שהארדן לא מסוגל לשמור, וכשיוסטון מנסה את זה היא מוענשת בסלים קלים (ספרתי ארבעה במשחק הזה - פאו, לי, ופעמיים אולדרידג'. כמו כן, היתה עוד פעם שהארדן שמר על פאו והוא נתן אסיסט ללי כשהשומר של לי בא לעזור). כשהספרס מבטלים את היכולת של יוסטון לשחק עם ארבעה גארדים\ווינגמנס (צריך לזכור שאריזה שומר קבוע על קוואי, ולא יכול לקחת אחד מהגבוהים), אז הם מכריחים את יוסטון לשחק עם שני גבוהים - אנדרסון וקאפלה\ננה, מה שמאט את הקצב של הרוקטס ומשחק לידיים של הספרס.
&nbsp
חוץ מזה, הספרס עדיין מתקשים בפיק אנד רול של הארדן, החילוף שגאסול יוצא אליו זה תמיד לייאפ קל, והארדן פשוט חרך אותם ברבע השלישי. הספרס נורא נזהרים לא לשלוח את הארדן לקו ולפעמים זה עולה להם בסלים קלים אבל זה משתלם בלונג ראן.
&nbsp
אה וקוואי פשוט שחקן אדיר, זה בלי קשר.

Ring Bearer

New member
ניצחון מדהים שהגיע מההגנה

עכשיו ראיתי שידור חוזר. למרות שזה נכון שהפציעה של פארקר שיפרה את ההגנה של הספרס, הופתעתי לראות את התגובה השבלונית של דאנת'וני והארדן להפסד במשחק 2. במשחק ההוא הספרס הכריחו את הארדן למסור וזה עבד. הדבר הנכון מבחינתו לעשות היה להמשיך למסור, כי פופוביץ' מעדיף שהוא יחזור להיות הSG. לכן התגובה השבלונית מבחינתו הייתה לנסות לקחת על עצמו את משחק מספר 3. הוא קלע נהדר אבל במקביל שיתק את החברים שלו לקבוצה, וזה באופן אוטומטי הוריד את הסקור. פופוביץ' רשם צ'ק.
&nbsp
ציפיתי שדאנת'וני ירגיע את הכוכב שלו, אבל זה לא קרה. ברגע שההתקפה החלה לחרוק הוא גם חשף את החולשות שלו כמאמן הגנתי. לספרס אין רכז ובהרכב עם מארי וגרין צריך לעשות שני דברים: להוציא לקוואי את הכדור מהיד וללכת על חוליה החלשה, דהיינו קבלת ההחלטות של מארי. אין שום סיבה להניח לאלדריג' לעלות לג'אמפרים. אולי הוא ימשיך להחטיא אבל אתה עלול להכניס אותו למשחק. זה הדבר האחרון שאתה רוצה וזה בדיוק מה שקרה. הופתעתי מחוסר היכולת של הרוקטס, לנצל את האיטיות והדלילות ההתקפית של הספרס.
&nbsp
בסופו של דבר ראינו מהרוקטס שגיאות טקטיות בהגנה, משחק שבלוני בהתקפה וקיפאון מחשבתי, כמעט פאניקה. אין קבוצה שיודעת לנצל את זה טוב יותר מהספרס, והם עשו זאת מיד. הם אפילו לא היו צריכים משחק גדול ממקור בלתי צפוי. כרגע זה שח של פופ אבל אני מצפה שהרוקטס יתעוררו ויגלו איזה יתרון יש להם כשמוציאים לקוואי את הכדור מהיד. הם ינסו ללחוץ על אלדריג' לזריקות קשות, יהמרו על הכדרור של גרין, השלשה של גאסול וקבלת ההחלטות של מארי ומילס. בהתקפה, הארדן יחזור להיות רכז והם יחזרו לתפקד כמו קבוצה.
&nbsp
לדעתי זה יקרה אבל אני מקווה שזה לא יקרה. אני מקווה שדאנת'וני ילחץ ויתחיל לעשות ניסויים. אם ננה יכנס להרכב במשחק 4 או שתתחיל רכבת גבוהים שלא שותפו כמו דקר והארל, זה שח מט של פופ.

FrecCo

Active member
האנרגיות וההגנה של מוריי? בטוח שראית את המשחק?

אולי התכוונת של פטי כי מוריי עשה רק נזק מהשניה הראשונה. הידיים שלו רעדו והוא איבד 3 כדורים בערך ב5 דקות הראשונות. הוא גם איבד את השחקן שלו בהגנה יותר מפעם אחת וכמעט לא עשה אף מהלך חיובי במהלך המשחק. מקווה שבהמשך הוא יצליח להתגבר על ההלם בתור בן 20 שנזרק למים. אבל להגיד שהפציעה של פארקר עזרה להם זה מנותק מהמציאות...

fatnoam

Active member
מממ

1. חוסר הביטחון של מוריי גרם להם ללכת לאפיקים אחרים בשביל למצוא סל. זה היה הדבר הנכון יותר לעשות לטעמי, כי האופציות האחרות שלהם נמצאות מתחת לסל ומכות את הרוקטס בבטן הרכה.
&nbsp
2. באמת שמבחינתי שחקני NBA רואים את פארקר ורואים סל, פשוט כולם חוגגים עליו בלי למצמץ. האורך של מוריי ממש חשוב לכסות על השלשה, וזה יותר חשוב מלאבד שחקן פה ושם. הוא היה חלש בהתחלה אבל השתלב יותר סבבה בהמשך. לא מדבר מבחינת סקורינג, מדבר על כל השאר.
&nbsp
3. להעלות אותו בחמישיה היה חשוב כי פאטי פשוט יותר טוב שהוא עולה מהספסל. מילס שיחק 30 דקות במשחק, מוריי רק 14, ועדיין זה מהלך טוב של פופ לעלות עם הילד.
&nbsp
&nbsp
אני לא חושב שהפציעה של פארקר עזרה להם כמו שהיא כיוונה אותם לשחק באופן מסויים שהיה אפקטיבי יותר נגד הרוקטס.

Ring Bearer

New member
זה לא הספרס שהיו טובים, זה הרוקטס שעשו שגיאות

למה אלדריג' תופר ג'אמפר חופשי כבר מהזריקה הראשונה, ולמה אחר כך שומרים עליו גמדים כמו הארדן ובברלי? בסדר שגם היה לו יום טוב והוא קלע על הפנים של ננה, אבל זו לא סיבה לתת לו לחסל אותך.
&nbsp
בהתקפה אני חושב שהרוקטס יצאו מהקצב שלהם. הם חסרי סבלנות ולא מחפשים את המסירה הנוספת. לו וויליאמס כמעט ולא זרק. מצד שני בוא נכניס למשוואה גם את הסיטוריית הקבוצות הגדולות של דאנת'וני. גם פיניקס המדהימים התקשו יותר בפלייאוף לייצר את המשחק ההתקפי השמח שלהם. זה קשור לשיפוט משוחרר יותר, אבל גם לעובדה שדאנת'וני לא מגיב נכון לקבוצות שלומדות בזמן אמת את היתרונות והחסרונות של הקבוצה שלו. לרוקטס יש את הכלים לנצח את הסדרה, אם היא תשחק את הכדורסל שלה על סטרואידים.

fatnoam

Active member
שמע

1. אולדרידג׳ מלכתחילה מקבל נגיעה ו-iso בפוסט אם שומר עליו שחקן פחות טוב. ההתקפה של הספרס מייצרת את המיסמאצ׳ים באמצעות דרייב אנד קיק וכל מיני חסימות, הכדור זז עד שיש זריקה חופשית או מיסמאץ׳. זה לא שגיאה של הרוקטס, זו התקפה מבריקה של הספרס. יוסטון בתור קבוצה הגנתית נכה - אני לא מצפה מהשחקנים שם להתחיל לפרק חסימות ולמנוע חילופים. שים לב שחוץ מקוואי אף אחד בספרס לא לוקח את השחקן שלו ב-Iso במה שנקרא סטרייט אפ.
&nbsp
2. ד׳אנתוני מאמן איום ונורא בעיניי. הוא חד מימדי בטירוף, אני ממש לא מצפה ממנו לדעת איך להגיב לדברים שפופ עושה מולו.

Ring Bearer

New member
תיארת יפה את הנקודה הראשונה

העניין הוא שעכשיו יש לפחות 6 דקות ראשונות את מארי במקום טוני פארקר, שזה קונוס במקום מלך הדרייב אנד קיק שציינת. לדעתי זה לא שההיעדרות של פארקר מועילה לספרס, אלא שהרוקטס פשוט לא הצליחו לנצל את זה. הם לא אמורים להתפזר בהגנה, אם אין איום שמגיע מהדרייב. אפשר להחביא את הארדן ולהביא אותו לעזרה על קוואי או אלדריג'. ברור שהספרס יניעו את הכדור הכי טוב שהם יכולים, וסביר שברוב המקרים הם ימצאו בסוף מישהו קרוב לסל לשתיים קלות. אבל זה יאט את ההתקפה שלהם עוד יותר מכפי שהיא איטית ממילא, וגם יצריך מהם עוד יותר סבלנות מבדרך כלל.
&nbsp
אני לא יודע לגבי דאנת'וני. מצד אחד אני חובב משחק הגנה ולא מת על הסגנון שלו, אבל מצד שני האיש באמת הפך את הארדן לרכז שמתקרב בכמות האסיסטים לסטיב נאש. אז יש לו שיטה, והיא לא מוצאת חן בעייני. אבל זה העניין, שהבעיה שלהם בכלל לא מתחילה בהגנה. הספרס היא לא איזו קבוצה שצריכים לעצור. יוסטון צריכה להשתחרר. הספרס קלטו אותם. הם לא יכולים לפתוח את המשחק עם 2 וחצי כלים התקפיים. צריכים לפתוח עם וויליאמס בעמדה 2 ולהרים את בברלי כדי לחנוק את פאטי מילס. הוא ממילא כלי מבוזבז בשמירה על מארי או בריצה אחרי דני גרין.

למעלה