אשליות

אשליות

לגור בדירת פאר לחשוב שאתה מיליונר להתעורר אחר הצהרים ליד נערה או שתיים מכונית בצבע אדום לשיר שירי אהבה ושלום לטייל בחוצות העיר להכריז אני ראש העיר לא לעבוד לעולם לא לשרת שום אדם רק הראש בעננים מטפס שם במרומים אשליות להפליג למרחקים לשוט בכל הנמלים לטייל בפאריס או ברומא לחיות כמו קזנובה מדי פעם בא לי פשוט לשמוע את השיר בפול-ווליום,לחשוב על החיים שזורמים להם לכיוון מסוים שלפעמים נראה שלא התכוונו בכלל שיזרמו לשם,שלפעמים נדמה שאנחנו לא רואים את נקודת הסוף כדי להבין את התמונה בכללותה. לא לעבוד לעולם לא לשרת שום אדם רק הראש בעננים מטפס שם במרומים אשליות הכול אשליות. אבל בעצם, למי שאין חלומות אין גם תקווה..... (שאני מותשת כבר מהחופש הגדולללללללל.......רואים?) השיר: ניסים סרוסי.

פעם שיהיה לי זמן להיות גדולה....

אין לי ראש למילים ארוכות ואתה מן מילה ארוכה שכזאת צ´או ידידי וד"ש לחייך בתקווה שתבין את הפריחה השמש של פרג´ קורעת את הים ואני מפליגה בתוך הקפקפים לאן שייקחו האורות אני שם עם הלכה הליפסטיק ושאר דאווין כי בא לי לרקוד ובא לי שטויות בא לי לצחוק ולא בא לי עליך בא לי בימים ובא לי בלילות בא לי לצעוק אני פריחה פנים שלא עושות חשבון וג´ינס בסטייל שכתוב בעיתון סלסול נצחי בשערות ופוסטרים במקום קירות רוצה לאהוב כמו בסרטים חתיך שיבוא באנגלית וצבעים כמ´און בייבי המטוס מחכה ועוד חלום שלי ממריא לו ובוכה... פעם שיהיה לי זמן להיות גדולה פעם תיגמר המסיבה כי בסוף כל פריחה מסתתר שיכון קטן בעל לדוגמא ואלף כיווני עשן... <עופרה חזה> -בעל לדוגמא - 4 כיווני אויר - וזאטוטים- עוד מעט הם יגדלו ברדי´
ערב טוב

בדיוק היום בבוקר....

השיר הזה התנגן לי בראש... לא שמעתי את השיר הזה כבר באמת מזמן....... אבל פתאום הוא כל כך התאים לי...... ועכשיו כשקראתי את ברדי עם ה"אשליות"... זה התנגן לי שוב......... מיקריות.... או שאולי לא......

קוקא מתאימים לך הכפכפים

אבל את לא חייבת "לצעוק " את הפזמון לא כולם חייבים לדעת

נעמי 1

New member
מותשת? אני רק שומעת שאת שרה...

יפה לך דווקא השירה... ואת גם לא מזייפת. נעמי

ברדקיסטית ......../images/Emo124.gif

רוצה שאשלח לך אותו? (בפורמט MP3) אל תשכחי............. חחחחחחחחחחחח איש שיחה.

השיר כבר בן יותר מ-20 שנה

אבל תמיד ...תמיד מצליח לעורר אותי מי אמר ששירים טובים לא נעלמים

פיראט*

New member
לאהכל אשליות... ../images/Emo66.gif

חלק מהן שאיפות, מחשבות, wishful thinking שאם נרצה מספיק, הןגם תתגשמנה... "לשיר שירי אהבה ושלום" "לא לשרת שום אדם..." "לשוט בכל הנמלים" (פיראט או לא פיראט??)
ולכל אחד - השורות שלו... רק אם נאמין...

למעלה