אשליה של אהבה.......

אשליה של אהבה.......

הבטחת הבטחות שלא מתגשמות,, אמרת שנחייה כמו באגדות,, אמרת שנהייה נסיך ונסיכה,, אז תגיד למה אני עכשיו בוכה.. שקרן,, כן ...אתה שקרן,,!!!! בלי בושה ובלי מצפון אני אומרת לך שאתה שקרן.. לא ביקשתי הרבה,, לא רציתי המון,, רק חיפשתי אהבה בלי מסיכות. עצובים וארוכים לי הלילות,, כי הדמעות מפריעות לי בשנתי,, ודמותך כמו צל תמידי איתי.... אתה בכלל לא שווה את הדמעות שלי....... אני מרגישה שעיניי עצומות,,ועצובות מסתכלת למעלה,, ומבקשת מאלוהים שיפתח אותם בשבילי..... בגללו ,, עצוב לי ורע לי בגלל מוכר האשליות... שיחק עם הרגשות שלי,, שיחק עם הלב שלי,,,, והכאב בתוכי לא עוזב.......!

חוקרתתתתת מקסימה

כאן ובכל מקום רגילה לראות אותך מביעה את האהבה ונוטעת בי בכל אופן אשליה, לא הייתי רוצה שזה ייגמר הייתי רוצה שתמשיכי את זה. אשליות לא תמיד סופן להתנפץ אבל עכשיו זה מה שזה. לא יודעת אם כתבת אמת, או סתם אגדה, הרי כאן כל אחד כותב מה שצצ לו אם אמת או חלום. לא הייתי רוצה לראות את חוקרת ככה, זו מין אנרגיה שלילית אלי זוכרת? שרק אינרגיות חיוביות. תבכי אולי זה יעזור, תכעסי וכל זה. אבל תמיד תהיה כאן ותחזרי מהר לאמת ואם לאשליה, אז לא לשכוח, כשהיא מתנפצת לקבל אותה. אוהבת יוניתתתתתתתתת

לשחק בחלומות ..

הבטחת לי שתאהב אותי הבטחת לי שתשאר איתי הבטחת לי שנהיה ביחד עד קץ הימים הבטחת לי חיים כמו של אנשים אוהבים ... הבטחת לי להשתדל ולפתוח את הלב .. הבטחת לי להיות בשבילי .. אבל בסוף לא קימתי שום הבטחה ???? אז למה ????? למה הבטחת????? החלום שלי היה להיות איתך , החלום שלי היה לקום בבוקר לצידך , החלום שלי היה ללכת לישון בלילה לידך .. החלום שלי היה להיות איתך .. אז למה גרמת לי להמשיך לחלום .. ובסוף עוד הערת אותי ממש כמו בסיוט של חלום ??? למה אתה גורם לי את העצב הזה ??? על השאלות האלה אתה לעולם לא תוכל לענות ... כי אין לב ... אתה לא יודע לאהוב .....

ב א ר י

New member
ההבטחה לאושר ....

אינני מבטיח הבטחות, אינני אומר שנחיה כמו באגדות, כמו נסיך ונסיכה בארמון, דבר אחד אני מבטיח,רק דבר אחד, אני מבטיח לך אושר לעד, אני מבטיח לך חיוך תמידי, אני מבטיח לך אותי, האין זה די ?!

אפשר להפריע ...?

לא רוצה שתבטיח לי הרים וגבעות לא רוצה שתבטיח לי מלכים וארמונות לא רוצה נסיכים לא רוצה נסיכות רוצה רק אותך ... רוצה לאהוב אותך רוצה שתהיה איתי .. רוצה שתהיה איתי .. זה הרבה ???

איתך.......

להרגיש את האושר איתך זה הדבר שהכי הייתי רוצה בעולם.. להרגיש את החיבוק שלך כשרע. זה מה שיעשה לי טוב.. שתהייה איתי בטוב וברע... זה מה שאני רוצה.... לחייך איתך ,,ברגעים המשמחים.. ולבכות איתך ברגעים העצובים.. רק ככה אני יהיה שלמה....... וכן כל זה יספיק לי.....

ב א ר י

New member
אושר לרוב...

אני מאושר,כי אני יודע, אני יודע,כי אני מרגיש, אני מרגיש אותך, את חום גופך, את מגע עורך. את אהבתך, אני איתך בשמחתך, אני איתך בעצבותך, אותך אני אנשק, אותך אני אחבק, רק איתך יכול לאהוב, אך אושר לך אתן לרוב.... בארי

מרגישה אותך....

מחבק אותי,, מנשק אותי,, ואוהב אותי,, וזה עושה אותי מאושרת אני רואה שאתה משתדל להגיע אליי,, אני רואה שאתה מקשיב כשאני צריכה אותך.. נכנסת אל חיי אהבת ,,ורצית,, בצורה הכי מושלמת ומיוחדת,, ואתה מבין את תשובותיי, מעודד את מאמצי,, ומשתתף בחלומותיי, אז עכשיו אני מבטיחה לך.... את כל האושר שאני אוכל לתת לך ,,אני אתן,, אני מבטיחה תמיד לצמוח לידך,,ולהוסיף לחייך,, אני מבטיחה לא לשנות אותך,, אלא להשתנות ביחד איתך.. ואני מבטיחה לקבל את אהבתך אליי,, ללא פחד מפני המחר,,, שלך.......

ב א ר י

New member
אם תרשי לי....

געגועים/אלי לוזון ------------------------- יושב שעות מול גלי המים הזכרונות זורמים אלייך אותך אשא,בשתי ידיי ארקום חוטיי,אוהב בלי די ומה רכים הם מילותייך עד מה קרים הם,לילותייך אותך אשא כלת יונים ואנשקך במסתרים בין קייץ חורף,סתיו אביב ארגיש אותך סביב סביב אשא דמותך בדימיוני געגועיי לך ילדתי ריקים הלילות בלעדייך זולגות הדמעות על מכתבייך חכי לי את מיתר שיריי נרקום חלום נאהב בלי די עד סף ביתך לזרועותייך אשא נפשי אל עלומייך איתך תפרח אהבתי ממרחקים אלייך אני שב..... }{ ייחלת לה כל כך אתמול והנה היא היום. בארי

אני מרשה לך.....

כשנכנסת אל חיי כמו רוח מן הים,,,, שוב פקחתי את עיניי, לראות את הקיים,, ואני שהתיאשתי,,כשכבר ויתרתי,,שוב ביקשתי את ההרגשה הישנה.. ולמסור שוב את ליבי הייתי נכונה... בקולך פתאום שמעתי את האושר, ואז אמרתי..זאת האהבה.. אם תשאל הלילה נישמתי עונה, כן אתה,,אתה אהבתי האחרונה.. בעינייך אור כחול,בזרועותייך צל. ובנשיקותך כל שבעת פלאי תבל,, לב אחד פועם בשנינו, לא יבוא עוד איש שיננו.... זאת האהבה האחרונה.. אהבה תמימה מוארת... אהבה חמה בוערת,, אהבה כזאת נשארת לעולם!!!!!!! (אילנה אביטל) חוקרת

למעלה