אשכרה קשר כשר

למה???

New member
חחח... חתימה נחמדה.

(אני חושבת שהצחוק נבע מהזדהות הפעם, לא מזהה קשר למבוכה) הפתעה ממש לא בהכרח גורמת למבוכה. מכייוון שלא כל מבוכה גורמת לצחוק ז"א שיש פה סוג של מבוכה מצסוימת הגורמת לצחוק. התוכל להצביע עליה? מה הכיוון פה בכלל?

jbu

New member
אני ישאל את התת מודע שלי

אני ישאל את התת מודע שלי ואני יחזור אילך, למה??? ובגלל המחמאה על החתימה שלי הבאתי לך משהוא נחמד

jbu

New member
כי אתה עלול להגזים

כי אתה עלול להגזים אנדרנלין הוא סם שיש אנשים שמזריקים אותו לעצמן יש כאלה שקופצים בנג'י כדי להשיג אותו, כך שהסבוכים הם אין סופים (ביטוי) שאל את הרופא לדבי הסכנות שלו, גם מעודף של אנדרנלין הלחץ דם עולה והלב משתגע ורק מזה אפשר למות, לכן אני לא נותן את הקישור לספר שמלמד את זה.

מעניין

זה יכול להיות מאד יעיל במצבים מסויימים לראות את הכל לאט יותר...ולפי מה שאתה אומר אולי זאת בעצם המטרה שלו? מממ אתה יכול להביא לי קישור לספר במסרים פרטיים? מבטיחה להשתמש בזה בצורה בטוחה..אם בכלל ישתמש בזה...

erezsh

New member
מה שמזכיר לי

שיש לי מאמר שמסביר מדוע לחיים אין משמעות, אבל אני לא אפרסם אותו פה כדי לא לדכא אף אחד. לא רוצה שמישהו יתאבד על חשבוני

Philosopher

New member
מי כתב את המאמר?

הוא בעברית או באנגלית? אל תדאג גם ככה אני מאמינה שלחיים אין משמעות אז זה לא ישנה לי שום דבר.... זה רק יחדד את הטענה שלי! תן קישור תן קישור!

טנקר

New member
מוסכם בערך חוץ מהמשפט הראשון

עם כל הכבוד לפרוייד ,ולגישותיו הדי אנתרופוסופיות(לדעתי),בעצם מה שהבדיחה שלך מוכיחה,לדעתי זה שלא רק הסגנון דיבור וחשיבה שלנו תקוע בתבניות אלא גם את הדחפים הבלתי רצוניים שלנו "אילפנו" בהתאם לתבניות כלומר אנו ציפינו לפאנש ליין ,כי הורגלנו שבסוף בדיחה צריך להגיע פאנש לייןובעצם אנו צוחקים (על עצמנו?)כתגובה למצב שלא מסתדר לנו עם הצפוי. אני רואה את זה כאילו אנו צוחקים (לא ממבוכה -זה נסיבות מקילות מידי) על העובדה שאנו מקובעים ,אבל אנחנו אפילו לא מפנימים את זה שאנו מקובעים כי אנחנו לא טורחים להפנים או להיות מודעים,אלא פשוט זורמים עם הדברים ..

Philosopher

New member
למה זה נשמע עצוב?../images/Emo12.gif

אתה חושב שהקיבעון הזה שאתה מדבר עליו, הוא שלילי?

טנקר

New member
הכל תלוי בנק' מבט

אני אישית חושבת שהוא מונע מאיתנו לראות קצת מעבר למה שמאכילים אותנו מה שמצחיק זה שאנחנו גם עושים פארודיות על הדברים האלה כדוג' הסרט ,ג'ון מלקוביץ(אם זכרתי נכון),אך שוב מתעלמים מנק' המבט הכללית,או אפילו סתם מלראות איך זה בעצם אנחנו במובן דומה ואת רואה מהבחינה הזאת אותי זה אפילו מצחיק:) כן-בת

למעלה