אשכרה הצלחתם לגרום לפתיחת פורום

Gohan

New member
אשכרה הצלחתם לגרום לפתיחת פורום

לא יאמן. בשביל מה פורום? לא מספיקה קומונה? זה לא כמו אנימות אחרות שיש להן פורומים, כמו דרגון בול זי ואינויאשה ואני יודע מה עוד, זאת סידרה שרק צופי אנימה מכירים. מה הקטע XD?

juggernaut

New member
לא טוב לך אתה יכול ללכת...

אה והיא מגיעה לישראל אחרי פסח ככה ערוץ הילדים דיווח. שלח אימייל ותגלה בעצמך

לא!!!!!! בבקשה לא! ;;

זה יהיה מדובב? מצונזר?? או שזה יהיה משודר בטלמאנגה, ואז.. רק התירגום לא יהיה משו..?

Prophet

New member
קשה לי להאמין

קשה לי להאמין שסידרה עם כל כך הרבה אלימות ודם תהיה משודרת בערוץ הילדים... אפילו בשעות המאוחרות... אבל מבחינתי בכיף :)

kikome

New member
גם אינויאשה לא הכי מתאים לערוץ

הילדים, עם כל הסטיות האלו בין קאגומה ואינויאשה, ויש שם עוד אחד סוטה, שאוהב ללטף לנשים את התחת. אבל בכל זאת הביאו את זה... וגם באינויאשה יש הרבה דם, ובדרגון בול...

סטיות?..

איזה סטיות יש בין קאגומה לאינויאשה? O.O; נשיקה בין גבר לאישה זה דבר מאוד נורמלי, אני לא חושבת שזו סטייה. ואם את מתכוונת להבדלי הגילאים, אז אין כ"כ הבדל בגילאים, אינויאשה "ישן" 50 שנה, הגיל שלו לא השתנה.. בכלל, אהבה זה לא דבר סוטה. ולא יודעת בקשר לזה שאוהב ללטף לנשים את הישבן, זו באמת סטייה כלשהי ^^;

Gohan

New member
וואלה? יפה יפה

אני אאמין רק כשאני אראה פרסומות לזה בערוץ עצמו

juggernaut

New member
תשלחו אימייל ותראו בעצמכם!....

ואגב מביאים קנשין בפסח אז לא יביאו אתזה? גם בקנשין יש דם... בלע...אני מנסה לדמיין את נארוטו בעיברית וזה עושה לי רע במקום ראמן הוא יאהב ג'חנון והוא יהיה ערס וואחש כזה...

נראה לי שבקנשין יש פחות דם

כי כבר ערוצים אחרים רכשו את הסדרה הזאת וצינזרו אותה ואני חושבת שנשאר ממנה משהו אחרי הצנזור P: לעומת נרוטו... אם יצנזרו את זה ישארו רק הפילרים \=

m a n k o

New member
NOOOOOOOO

אוי פאק רק לחשוב על נארוטו בדיבוב \= אה ומזל טוב על פתיחת הפורום! *THUMBS UP*

renegader

New member
תודו לחברה שקוראים לה PROSHO

על ההגירה של נארוטו לישראל היא בטח מרוויחה מיליונים על מחירת הזכיות לכל מיני ערוצים כמו ערוץ 6

למעלה