אשכנזיה במקור

אשכנזיה במקור

חמותי היתה בשלנית בחסד, אבל אין כבר את מי לשאול. אולי תוכלו לגלות לי מה סוד הטעם במפרום? ניסיתי חלה סחוטה, בהרט, מוסקט ועוד. אני מכינה את זה מדי פעם, הילדים לא זוכרים את הטעם האמיתי ולכן הם מרוצים, אבל אני יודעת שזה לא זה. מאכל אחר שאהבתי ואף פעם לא בישלתי, זה מצ'ומה. אין לי מושג מאיפה מתחילים. אשמח מאוד לקבל עצות טעימות... בתודה מראש.

afresa

New member
שלום לך יקירה../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

למפרום יש תבלין מיוחד שמו חררצ' הוא שהוא את מלאכת הקודש כנסי לאתר אור שלום,( מרכז מורשת אור שלום) שם יש מתכונים רבים ואנשים נפלאים שתמיד זמינים לעזרה יום טוב לך יקירה

שרפתי שם המון זמן

גיליתי הרבה דברים מעניינים. חלק ממש עשו חשק להכין אותם. מצאתי עוד אירגון עולמי ליהודים יוצאי לוב, אבל אתם בטח כבר יודעים עליו. רק נראה לי שחסר שם מידע על חמי, שכתב חמישה-שישה ספרים בנושא המסורת, חגים, המנהגים, חידות ועוד. בכל אופן תודה רבה שפקחת את עיני!

טאKילה

New member
מפרום...

חמודה המפרום עשוי מבשר טחון ירק ופחממות, ומה שמיחד אותו זה התבלין חררצ' מפרום, אם אינך משיגה את התבלין דעי לך שפלפל אנגלי יכול להיות תחליף לא רע. עוד דבר, לעולם לא נצליח להכין אותו הדבר, גם אם נכין מאותו מתכון בדיוק כמוסבר. ואם טעים לילדים ולכם אז כבר הרווחת. ברוכה הבאה

ברוכה הנמצאת

דומה לפרסומת על חומוס, אם לא עושים את זה כמו שצריך, אולי עדיף לא לעשות בכלל?! אותי זה ממש מאכזב לגלות כל פעם מחדש שזה לא טעם גן עדן שאני זוכרת... בכל אופן, תודה על הטיפ, ננסה...

קראתי מפרום?מה זאת אומרת לעולם לא נצליח להכין

אותו הדבר? אני צריך להיות בקשר יותר עם סבתא שלי. היום לא הצלחתי להגיע . מאז שניפתח הפורום , ניסיתי לעניין אותה בזה , שתעזור לי . לסבתא שלי כבר כניראה לעולם לא יהיה מחשב ואינטנרט . אבל אמא שלי , שאף פעם לא יהיה בטוח , אם נולדה בטריפולי \ באוניה \ בקפריסין , או בארץ , אולי , עדיין לא איבדתי תיקווה , שאולי בעתיד יהיה לה אינטנרט , מחשב כבר יש , עכשיו היא מחפשת מסך יותר גדול . פורומים היא יודעת מה זה (בלימודים , ובביצפר(בעבודה)) , אבל באתרים אחרים , לא כאן .

למעלה