אשכול שירים

זיקן

New member
מנהל
אתה טועה מה זה משנה במיקרה הזה

העיקר שהוא משיג, הבעיה עם גולדי יותר מורכבת שאפילו את זה הוא לא משיג

Love Today

New member
שני שירים שאני לא יכולה בלעדיהם =>

זכיתי לאהוב / עברי לידר וכשהשמש נמחקת בשמיים והלב מטפטף לי דרך העיניים החומות אז אני זוכר שיש ידיים שרוצות אותי קרוב אני יודע שזכיתי לאהוב וכשהרוח אחרי הצהריים היא מפזרת ענפים קטנים ובנתיים זה נעים אז אני זוכר שיש עיניים שרואות אותי קרוב ואני יודע שזכיתי לאהוב אני יודע שזכיתי לאהוב וכשהשמש יוצאת מעל המים ומתחיל עוד יום אפור ובנתיים אין סיבה אז אני זוכר שיש שפתיים שרוצות אותי קרוב אני יודע שזכיתי לאהוב אני זוכר שיש שפתיים שרוצות אותי קרוב ואני יודע שזכיתי לאהוב שיר בעפרון / בית הבובות אל תשכח לשמוח גם בחלקי ואל תמנע מלבכות כשעצוב תנצל עד תום כל עוד אתה תמים תלמד לוותר ואל תוותר על החיים. כי בחיים הכל עובר מטעויות למד והשתפר מה שקולך הפנימי אומר, זו האמת שלך לא, לסלוח זו לא חולשה נצור אהבה בדרכך ודע, את כל הסובב אותך. אל תלך בדרכו של אחר ואל תיכנע לחולשות שבגוף שא בעול בכתפיים איתנות ותאמין ותאמין, רק תאמין.

Love Today

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif

איזה מצחיק שבן אדם בגילך שומע שירים כאלה.. אבא שלי שומע רק דוסמיוזיק
טוב גם פינק פלויד..

goldy

New member
לא, זה מתאים לגולדי

http://www.youtube.com/watch?v=QCzmHJ1hfRU "זה התחיל שהפסקנו לחלום שהפסקנו כבר לקוות ילד סינתטי כבוי מול מסך שדולק תסתכל על הרחוב איך הוא ריק כבר שכחנו איך לשחק".

Love Today

New member
אלוהים ישמור, אני וזיקן הפולנים היחידים פה

[ טוב אני חצי..] ולמרבה ההפתעה כל השאר מסביבנו מקטרים! תקדים רציני..

Matsman

New member
בואנה אתם פשוט אפסים

העובדה שקמילה היחידה שהגיבה עם שירים מראה מה הבעיה של הפורום הזה. הסיבה שאני כותב במלחמת המינים היא ששם יש הרבה יותר עניין, כי יש מי שעושה אותו. המנהלות דואגות למשחקים ודיונים וכו', ויש שם גם את אזרח 111 שהוא סוג של מנהל לא מוכרז, שיושב 24 שעות מול הפורום הזה ופותח שרשורים. אני משתעשע מהדיונים שלו עם סוקרטס. אני לא אומר ששם אין בעיות(ויש הרבה. אבל עם כל הכבוד לטרוניות המוצדקות כלפי המנהלות שם, לפחות הן עושות משהו) ולכן אני פה, כי זאת הפינה של האיכות לכל מי שרוצה לכתוב. הבעיה היחידה כאן, וזאת בעיה גדולה, היא שאין פה מי שיעורר עניין רציני. לא פותחים משחקים, והדיונים המעניינים קורים 'פעם ב'. לא מפריעה לי כמות האנשים, מה שמשנה זה שאני רוצה שאנשים איכותיים יהיו פה, אבל צריך לדאוג שיהיה פה מעניין וכיף

זיקן

New member
מנהל
כנראה שאתה לא קורא טוב

לא שמת לב שגם אני עניתי בשיר מילים יחד עם השיר של u2 ..

xcalibur

New member
ביום שאני אתחיל להתרגש משירים

יהיה היום שאמצא את עצמי בוכה כשאני מביט בשקיעה תוך כדי שמביאים בי בתחת.

xcalibur

New member
אל תהיי כזו נאיבית...

אם יש גבר שמרגיש שהוא מתחבר לקקמייקה הזו, זה רק כי הוא על קראק או סתם כדי להשיג זיונים. על אותו משקל פרחים, שוקולדים ודובוני אכפת לי.

Love Today

New member
אל תהיה כזה ילד בן 16

שעוד תקוע בנסיונות להוכיח שגדל לו הבולבול והזיפים. מה זה קקמייקה? יש אנשים שאוהבים מוזיקה אפילו ללא מילים, ומסוגלים להנות ממנה. לדעתי מוזיקה זה מזון לנשמה במלוא מובן המילה, ויש אנשים שבאמת זה תופס חלק גדול בחיים שלהם. כאלה, שמוזיקה יכולה להשפיע להם טיפה על המצברוח או להוציא אותם למחוזות טיפה אחרים מהצורות שלהם. אם אתה אישית לא מתחבר באופן כללי למוזיקה, אלא רק כאמצעי לעשות שמח במסיבות. סבבה לגמרי.. אבל יש אנשים שכן רואים את היופי בזה וזה לא אומר שהם לא גברים. נכות רגשית זה לא סקסי, זה דוחה, ובטח לא גברי. אז נא להפנים אחת ולתמיד.

xcalibur

New member
יש מוסיקה ויש מ-י-ל-י-ם

ומה לעשות, להתרגש ממילים על נייר זה לא בטבע שלנו. שלכן כן. פשוט מאוד. כמו שאתן לא מוצאות הרבה עניין במשחקי וידאו וכדורגל, אנחנו לא מוצאים בפרחים, כרטיסי ברכה עם לבבות ודובוני אכפת לי.

למעלה