אשכול שירים

Matsman

New member
אשכול שירים

עברתי רק כדי לראות/אסתר שמיר ביצוע מחודש:תומר יוסף ובנו הנדלר כאן היה מכחול ואנו שניים מציירים ציור בתוך צבעים, שלא יוכלו לדהות כאן היתה טירה ונהר זורם בלי מים עברתי רק כדי לראות הטירה עמדה בראש הגבע בתוכה נפלו הרבה מילים, שאיש עוד לא אמר הפרחים שרקו מן מזמור מחמיא לטבע היום הוא שיר מאוד מוכר לא, אין טירה אל תביט עליה, היא איננה אין מה לרוץ ככה, אין יותר שמיים הגבירה כבר מתה אין נהר בלי מים עברתי רק כדי לראות הקירות סדוקים, הכל קפא ואתה יושב בראש זקוף וכבר מוכן לשלוט קח את שתי ידי וראה בשתי עינייך היום הכל בוער פחות לא, אין טירה אל תביט עליה, היא איננה אין מה לרוץ ככה, אין יותר שמיים הגבירה כבר מתה אין נהר בלי מים עברתי רק כדי לראות http://www.youtube.com/watch?v=FjWQfmnoE0w

goldy

New member
מה אתה ילד בן שתיים?../images/Emo185.gif

חייבים להיות חיקוי של פורום סקס או שזה לא שיחת גברים? באמת הגיע הזמן שנכתוב כאן על עוד דברים חוץ ממין.

goldy

New member
סבבה שהבאתה שיר אבל למה דיכי?

פירושי: היא מספרת על עצמה שאין לה יותר הגנות, היא מדוכאת עד כדי אובדן, אין מי שיזכור אותה. יש משהו שמח?

Matsman

New member
באמת שלא נכנסתי לעובי המילים ולדמיונות

כולה שמעתי אחלה שיר מרגש, נהנתי ממנו ועדיין נהנה. כדאי לך לשמוע. אני אשמח אם תביא משהו שמח, אני זורם

LEATHER REBEL

New member
"אין מי שיזכור"... עלק

יש כמה דברים שאני לא מבין אצל אנשים. האם כל דבר שתעשו בחייכם זה בכדי שיזכרו אתכם?

goldy

New member
לא

מטרת קיומנו זה לחיות 40 שנים בשביל מישהוא אחר ואז להיקבר תחת "אלמוני".

LEATHER REBEL

New member
אהה... "קיומנו"

אתה מדבר בשם כולם? אני לא יודע איך אתה, אבל אני אישית לא נמצא כאן בכדי שאדם אחר יזכור אותי. ואחרי שאמות, אז בין אם יזכרו אותי בעולם הזה ובין אם לא, זה לא יהיה רלוונטי עבורי.

זיקן

New member
מנהל
יסלח לי כבודו

אתה לא מכיר את גולדי עדיף שייצא צודק בדרכו הוא כבר החליט שהוא בעל מזל ביש ואין לו מזל בחיים והחיים היתאכזרו אליו עד כדי כך שארור מי שעשה אותו גבר

פנומן 72

New member
היית מתחלף עם סוקרטס ?

מצד אחד הוא מזיין כמו סוס, אבל גם השכל שלו לא יותר גדול משל סוס... והוא גם מכוער. היית מתחלף איתו ?

פנומן 72

New member
אתה טועה !

מכוערים משיגים זיונים עם מטומטמות. סוקרטס יכול אולי להתהדר בכמות אבל לא באיכות. והעובדה שלך רחוקה מלהיות עובדה. אני מכוער שדווקא לא השיג זיונים מהסיבה ש"להשיג זיונים" אף פעם לא היה אישיו בשבילי. העדפתי להשיג בחורה ולא זיון. ואני בספק אם גם כשהייתי רוצה היו עלי הרבה קופצות. מקסימום המפגרות שסוקרטס מזיין. ואז מה ? הייתי שוכב עם הסיגריה של אחרי וחושב האם זה מוסרי לזיין בחורה עם פיגור שכלי. לסוקרטס אין את המצפון הזה. וידוע שמצפון לא מונע ממך לעשות מעשים לא מוסריים; הוא מונע ממך להנות מהם ...

goldy

New member
באמת?! גלה לי את הסוד!

100% מהמקרים אומרות לי "יש לי חבר". אם אין להן חבר אז הן לא מרוצות מזה שהן מרוצות. בבקשה תשובה שאינה "אסייאתיות".

פנומן 72

New member
לא ברור לי איזה סוד מדובר

אני אמרתי לך הבחורות בארץ הן על הפנים, ואני לא רוצה להרחיב את הדיבור כי די נמאס לי.

זיקן

New member
מנהל
אפשר פסיקים ונקודות?

אולי תלמד לשים פסיקים ונקודות? אני מיתכוון בחיים לא בכתב, ביקשת ממני שאשים פסיקים אני חושב שבחיים זה יותר חשוב ללמוד לשים פסיקים.. בקשר לאסייתיות אתה טועה אני מכיר כמה מהן ואני רוצה להגיד לך שרק מהן יכולה לבוא לך הישועה רק הם גמישות בדרישות ובחורות נהדרות כשתלמד להכיר אותן רק אז תבין מה הפסדת. לך על זה .

goldy

New member
איפה אני מוצא אותן?

יש לך פרטי התקשרות ו-או מיקום כלשהו?

זיקן

New member
מנהל
מאייזה אזור אתה ?

אחרי שתגיד לי אנחה אותך ואראה מה אני יכול לעשות אם אתה רוצה תענה לי במסר

למעלה