אשכול כסף...

דנדש10

New member
אשכול כסף...../images/Emo130.gif

רגע לפני שאור מעשירה אתכם, קבלו כמה טיפים שיעזרו לכם: בכסף אי אפשר לקנות חברים, אבל באמצעותו אפשר להגיע לאויבים ממעמד גבוה יותר... דרושים עשרים שנים, בכדי להפוך להצלחה בין לילה... אם שני שותפים אף פעם לא מתווכחים- אחד מהם מיותר, אם הם תמיד מתווכחים- שניהם מיותרים... הגאון- ממציא את הפתרון, החכם- מוצא את הפתרון, הפיקח- מוכר אותו... רק מי שמסוגל לראות את הבלתי נראה, מסוגל לעשות את הבלתי אפשרי... כשמישהו אומר שהבעיה היא לא כספית אלא עקרונית, יש לו בעקרון בעיה כספית... האפסים, עושים את המיליונים... (לא מניסיון...) כל יום אני קם בבוקר ומעיין ברשימת "פורבס", אם אני לא שם, אני הולך לעבודה... (וזה כן...)

מלודי6

New member
דנדש, ../images/Emo45.gif למילים

קבל
סתם כך, כי הרבה זמן לא קיבלת ממני

דנדש10

New member
עוד...

יאלה, הבאתם לי את זה אז קבלו עוד שניים לא קשורים.. שאהובים עלי: באם הינך יושב בחברת אנשים ועולה שם נושא לדיון שאין לך בו מושג, עדיף שתשתוק ויחשבו שאתה טיפש, מאשר תדבר ותסיר כל ספק בעניין... באם שלושה אנשים רוצים לשמור על סוד, עדיף ששנים מהם יהיו מתים...

odery

New member
ראיתי אתזה פעם בניסוח מקוצר

גם אויל מחריש לחכם יחשב

touti

New member
../images/Emo39.gif

בכל מקרה כסף הוא אמצעי לחיים טובים יותר. :)

החיים הטובים

תלויים אך ורק במבט של האדם על עצמו ועל הסביבה!!! כמו שאמרה המשנה "איזהו עשיר השמח בחלקו" ועוד. אני מכיר אנשים עשירים שחייהם לא טובים יותר בעינייהם לעומת אחרים פחות עשירים ואפילו עניים. הכל תלוי במבט, בהשקפה, בעבודת המדות, בחינוך וכו' - מה נעשה?! כנראה שאין קיצורי דרך.... בהצלחה

touti

New member
נכון, אבל עם מידות טובות

לא קונים לחם במכולת. וכסף הוא אמצעי לקיום מצוות כסף הוא אמצעי לקבלת טיפול רפואי כסף הוא אמצעי לנוחות בחיים לא צריך להיות עשיר וגם לא לתלות את האושר בכסף, אבל כסף זה אמצעי חשוב במיוחד בדורנו, דור חומרי.

ציפי81

New member
יש עושר השמור לבעליו לרעתו

ולכן קטנטן צודק. ואין הכוונה ל"עושר" של ממש דווקא, אלא יש אנשים שיש להם ולא יודעים להשתמש נכון בכסף, כך שלמרות שכסף הוא דבר חשוב וכו', בשבילם זה בדיוק ההפך ממסדר את החיים.

touti

New member
אנחנו לא מדברים על "עושר" כמטרה,

אלא על כסף כאמצעי. ולכן אנחנו גם מתפללים על עושר וכבוד, כדי שנעמוד בנסיון. ואין מחלוקת שלא הכסף עושה את האדם מאושר, אלא כמו שכתב קטנטן, זה שאלה של גישה, אבל כסף לא יכול להזיק וכל אחד בהתאם לצרכיו הוא.

דנדש10

New member
צודקים, שכחתי אחד...

כסף הוא לא הכל בחיים, אך הוא עוזר לשלם שכ"ד...

reo2

New member
מי כאן לא מודה שהוא היה רוצה עוד קצת

כסף??? בטח שכסף עוזר ויכול להביא אושר (לא התכוונתי שרק כסף מביא אושר אבל גם)

סאני42

New member
לוקחת את כל הריזיקות ובלבד ש.................

אגב, דנדש יכול לסדר לי עוד כמה אפסים מעבר לאלה שהיו לי?????????? רק בכסף עסקינן כן?????? שלא אובן לשתי פנים..........

אדם וממונו אינם יכולים להישאר יחדיו לנצח

או שהממון נלקח מהאדם, או שהאדם נלקח מהממון רבי נחמן מברסלב

למעלה